Madarske/slovenske termaly, prosim doporucte!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2964
10.2.09 17:37

Madarske/slovenske termaly, prosim doporucte!

Ahoj holky,

chteli bychom v lete vyrazit s detmi do termalek na Slovensku nebo v Madarsku, ale nechceme jet uplne naslepo. Muzete mi prosim dat nejake konkretni tipy na destinaci, ubytovani, hriste, hernu, lazne vhodne pro deti naseho veku,…? Kubik bude mit neco malo pres tri roky, Miky jeden a pul roku.

Za kazdy tip jsem predem vdecna!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Gabika
10.2.09 17:44

Ahoj, my sme pred necelými dvoma rokmi boli tu: http://www.tatralandia-aquapark.sk/
a tu: http://www.besenovanet.sk/

Ubytovanie sme si zohnali až na mieste, je toho v okolí na výber celkom dosť. A jazdili sme po akvyparkoch, pokopcoch… Osobne si mylsím, že tá Tatralandia je lepšia, mali toho o dosť viac pre deti, v budove na poschodí bola aj herňa. Boli sme tam v máji, čiže ešte žiadne veľké teplo, úplne všetky vonkajšie bazény neboli v prevádzke, ale aj tak sme si to pekne užili.

Gabika

• Citovat
  • Upravit
Jrk
494
10.2.09 17:48

Byl jsem v Tatralandii a urcite doporucuji. Jdou tam jak ciste termanli koupaliste tak i vyziti pro deti vseho veku.
Koupat se tam da i v zime (termalni koupaliste az 38 stup.) , desti a jinem necasu.
Na toboganech apod. atrakcich se da i v lete, tam pousteji studenou vodu na osvezeni.
Ubytovani jsme resili az na miste v privatu. Musim rict ze i pres sezonu tam lze volny prvat sehnat aniz by jsme ho objednavali dopredu.
Problem je vstupne, je rok od roku drazsi. Jezdi tam hlavne polaci a nemci a ti nam to zdrazuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
10.2.09 20:14

My jsme byli v lete v madarsku, v laznich Sarvar a bylo to super! Ubytovani je tam spousta, jak hotely, tak privaty, da se sehnat pres internet. V laznich je nekolik vnitrnich bazenu, z toho jeden maly jen pro deti, kde je spousta hracek a skluzavka. Je tam taky velka herna pro deti, ktera me teda nadchla.Soucasti je i jidelna, kde moc dobre vari. Venkovnich bazenu je tam spousta, ale my jsme meli skarede pocasi, tak jsme to nevyuzili. No a vstupne bylo proti Tatralandii vic nez polovicni, tudiz velmi levne (tusim 8 eur).
 http://www.madarsko.cz/…azne/sarvar/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.2.09 20:32
  • Citovat
  • Upravit
2964
11.2.09 20:37

Ahoj,

dekuju vsem za tipy. Vsechno jsem poctive prohlidla a prave vybiram. Jeste bych se chtela zeptat - jak jste na to Slovensko/do Madarska jeli? Autem se zastavkami? Vlakem? Jinak ubytovani musim zajistit dopredu, to by me manzel hnal, ze az na miste… Je rad pripraven, a kdyz to tak vezmu, tak ja taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3212
16.2.09 17:09

Ahoj, loni jsme byli na Slovensku ve Vysokých Tatrách. Tatralandii jsem se málem zbláznila. Lidí mraky a pro 4 letý dítě teda moc atrakcí nebylo. V bazénech nebylo k hnutí a 1700 pro 2 a dítě není taky nic levnýho. Pak po velkém přemlouvání jsme zkusisl Poprad a tam to bylo nádherné. Né sice tolik toboganů ale víc bazénů, dá se tam i plavat a mladej byl moc spokojenej. Jestli někdy ještě pojedem tak jedině Poprad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
17.2.09 14:23

Ahoj,
co se týká Slovenska, tak taky nedám dopustit na Poprad www.aquacity.sk. Pro pro velký úspěch jsme tam byli už dvakrát a za týden se tam chystáme potřetí. Je to tam super jak v létě, tak v zimě. Pro nás dospělé i obě naše děti (2 a 8 let) je tam moc pěkné vyžití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí