Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Chystáme se na přelomu května/června do Tunisu s naší 18 měs. dcerou. Poradíte mi nějaký dobrý hotel? Procházela jsem si recenze na hotely a jsem z toho dost rozpačitá
Na fotkách v katalogu (EXIM) užasný, ale recenze na netu děs a hrůza
Díky.
sousse,hotel žinen(myslim že se to pise Jinen)Naprosto super,cena,kvalita,proste vse jak ma byt.A jeli jsme taky ot EXIMU,je to spolehliva cestovka. ![]()
Ahoj,
my jsme byli s tehdy tříletým synem v Sousse v Riadh Palms a byli jsme naprosto spokojení a malej taky. All inclusive a opravdu vše bylo, čistota, hezké a vyhovující pokoje, velmi vstřícný personál. Jeli jsme teda od Fischera, ale Exim to má snad v nabídce taky.
Tak pěknou dovču ![]()
Lucka
Holky,
také jsme přemýšleli o Tunisku, ale mám strach co se týká „průjmu“. Už jsme tam s menželem byli a nic nám nebylo. V Egyptě to bylo horší.
Jak vaši prcci snášeli Tunis, co se týká zažívání?
My byli na Djerbě, hotel Calimera Yati beach od Sunny days, AI, Ondrovi byl rok a čtvrt. Hotel super, přímo u plaže, dětský bazen, prolézačky. Byli jsme tam v září. Sranděru chudák chytl on, neb jsem asi lahvicky vypláchla v jejich tekoucí vodě. Jinak tam dávali v rámci AI v lahvích. Ale let tam trval 3 hodiny.
My jsme byli v hotelu Abir - nic moc, daleko od moře. Pak hotel Telemaque - super animátoři, AI na jedničku, ale trošku "špinavý hotel. Loni na podzim v hotelu Meninx - jediná nevýhoda jsou trochu malý pokoje, ale jinak ze všech nejlepší (i nejlepší pláž a bazén, nejlepší jídlo). Jezdíme vždycky do toho nejlevnějšího , který má AI. Všechny hotely jsou na Djerbě.
Tak Riadh Palms Exim v nabídce má, teď jsem koukala i na recenze a hotel z nich vychází vcelku dobře ![]()
Meninx je tam taky, ale ten už je slabší ![]()
Zatím díky mamky za info. ZUZ1
Ahoj, my jsme byli v srpnu v Mahdii, hotel Mahdia Beach **** s Bestreisen na 12 dni. Bylo to uzasne, bez jedine chybicky. Syn 3 roky byl naprosto v pohode celou dobu, my jsme meli trosku prujem ale fakt malinko asi 2 dny. Brali jsme vsichni tyden predtim i tam prebiotika a vse v pohode. Dulezite je neprezirat se
. Tvlast prvni tri dny, ale pro maleho byl dostatek evropskeho jidla takze super.All inclusive - neutratili jsme ani euro navic za jidlo nebo piti, jen v ramci vyletu. Vylety ale nejsou pro deti moc dobre, dal o d stredisek je to nekdy trosku horsi
holt jina kultura.
. ale dovolena uzasna, plaze uzasne a more nadherne teple.Vzdycky jsem se tunisu branila, ale to more stoji za to. Pokud se clovek chce jen valet s prckem na plazi je to fantazie.Ale fakt je ze nejvic zalezi na vyberu hotelu nic pod **** nebrat. ![]()
ahoj, s hotelem neporadím, byli jsme v tunisu před 3 roky tehdy ještě bezdětní.Byli jsme na tabarce, ale proč sem píšu.Už si nepamatuju název hotelu,ale těsně před odjezdem jsem si pročítala na ten hotel recenze.Měli jsme nově internet.A jímala mě hrůza.Kdyby jsme to neměli zaplacené,dovolenou okamžitě rušim.Pak jsme dorazili do hotelu,a všechno bylo naprosto super.Hotel čistý,hned u moře(to taky nemělo chybu).Neměli jsme co vytknout.Takže já jen že recenze jsou dobrá věc,ale nesmí člověk věřit všemu co čte.Přeji krásnou dovolenou