Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
laducha píše:
Mně se to nepovedlo, připálilo se mi to, směs koření se dostala na sáček a zčernala. Nevím, co jsem udělala špatně, ale vím jedno, že kluky jsem tím neohromilaDle známých je to moc dobré
Ja si teda nemuzu pomoct, ale radsi mam s krupavou kurcickou, co se v sacku neudela, to by se musel ke konci rozriznout a dodelat. Mam pocit ze se tam dava i voda ne? tak jsem to nahnoucala a protrepala a pak se to nepripali podle me
Tohle jsem našla na netu ![]()
Příprava pokrmu je velice rychlá a snadná. Kuřecí stehna (cca 6–8 ks, 1 kg) omyjeme, osušíme, dáme do sáčku na pečení a zasypeme směsí. Sáček pevně zavážeme (asi 4–5 cm od okraje) a dobře protřepeme, aby se maso rovnoměrně obalilo směsí. Sáček položíme na plech a vložíme na nejnižší rošt do trouby vyhřáté na 200 °C (180 °C u horkovzdušné trouby) a pečeme 60 minut. Poté vyjmeme z trouby, opatrně odstřihneme konec sáčku a stehna vytáhneme. Ve výsledku Vás čekají křehká a šťavnatá kuřecí stehna i s výbornou přírodní šťávou.
O vodě tam nic nepíšou, tak nevím ![]()
neee,voda se tam nedava,ja vezmu kure,naporcuji,nejdriv to trochhu posypu tou smesi,pak dam do sacku,dosypu zbytek,zadelam a dam na plech do trouby a do hodky to je hotove,nikdy neni pripalene,je tam spousta stavy(kure vypusti),ca 10minut pred koncem pichnu a vypustim vzduch a kurka se krasne opece.
Taminka píše:
neee,voda se tam nedava,ja vezmu kure,naporcuji,nejdriv to trochhu posypu tou smesi,pak dam do sacku,dosypu zbytek,zadelam a dam na plech do trouby a do hodky to je hotove,nikdy neni pripalene,je tam spousta stavy(kure vypusti),ca 10minut pred koncem pichnu a vypustim vzduch a kurka se krasne opece.
Ja bych spis rekla ze kure vypusti vodu
v dnesni dobe koupit kvalitni kure je umeni anebo drahy
no jo,ja se snazim kupovat bio kure ![]()
Ale jinak vypusti vodu a ta se smicha s tim korenim
ahoj zrovna dnes jsem se chystala dělat jako rychlovku, ale ty sáčky bych koupila udělala si svoje koření akorát jsem je fak nikde neviděla
![]()
šóšannáh píše:
ahoj zrovna dnes jsem se chystala dělat jako rychlovku, ale ty sáčky bych koupila udělala si svoje koření akorát jsem je fak nikde neviděla![]()
Mozna ze je budou mit ve vetsim obchode, prodavaji se normalne v roli a krabicce a k tomu jsou takovy sponky, se kteryma zapnes ty rohy
jeeee ja ty sacky jednou kdesi i koupila,urcite je prodavaji samostatne,bylo jich tam myslim 8ks.
Nemyslim ty co jso uvedeny nad mym prispevkem,tyhle byly primo na peceni techto pokrmu.
aha ale na název si náhodou ai nevzpomenete co
neva zkusim pohledat díkyy ![]()
Ty sáčky jsou něco jako celofánový. Mě ta směs taky nějak nedostala. Směs která se nenalepila na maso, se sesypala do rohu, kde se po chvíli začala pálit. Takže výsledek byl, nedopečená stehna a pekelnej smrad ze spáleného koření.
no já mám zkušeností několik…
nejdřív dobrý.. naposledy ho dělaly holky.. a jak píše lada připálilo se mi to koření na kuře a zčernalo.. bylo to samozřejmě hořký.. možná dlouho pekly. nevím! ![]()
ale pytlík se dá koupit.. my koupili v hypernově.. a super!
vynikající je pangas!! ![]()
Tak, stejky dopadly dobře nic se nespalilo .maso pustilo štavu a v ni se peklo v sačku.Všem moc chutnalo. ![]()