Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
ahoj maminky.Mate některa zkušenost s receptem od maggi-štavnate kuře?
mám, výborný
vyzkoušené máme uz i dalsí dva recepty, kridélka a krkovicku
Mam totiž v troube kuřeci stejky a saček se nafoukl a na konci se mi otevřel,tak jsem to znovu svazala a peču dal.Spočatku,tak divně praskal.Už je zas nafoukly.Chutově ješte nevim,pak napišu.Jinak diky za nazory a rady. ![]()
Měli jsme a docela chutnalo, mimochodem ten nafouklý sáček mě taky vyděsil ![]()
Jen chuť mi přišla trochu „umělá“, myslím ta bylinková, zkusím koupit sáčky na pečení samostatně…
jinak v navodu na tu krkovicku je psano,ze se ten pytlik ma propichnout
Ahoj, každá máme asi jiný chutě,ale mě to zklamalo. Dělali jsme hominulý týden a shodli jsme se, že nejvíc nám chutná pečený či grilovaný. ![]()
Mnam,moooc mi to chutna,je to opravdu stavnate a vyborne..
Poprve me celkem vydesil ten nafouknuty sacek,sem si rikala,ze jestli to praskne tak budu cestit troubu aspon tyden,ale pohoda.
Asi se budu ptát jako trotl, ale z čeho je ten sáček? V reklamě to vypadá jako klasickej igeliťák a z toho důvodu jsem na tohle neměla odvahu
Nemůžou se z toho sáčku do jídla dostat nějaký škodlivý látky?
Jednou jsem zkusila,ale stejné udělám i bez pytlíku.Přijde mi to koření jako nějaká chemie.
Lepší čerstvé bylinky,naplnit tim kuře a je to 100× lepší.
Je to umělé. Sníst se to dá, ale děti bych na to neučila. Já raději opravdové z opravdových surovin. Ono to „šťavnaté“ je v potravinářství volný překlad pojmu „nadupané rychlosolí“. Taky mám doma pytlík gulášové polívky v pytlíku a fazole v plechovce, ale jako variantu brod. Polotovary bych určitě neservírovala rodině nebo návštěvě jako pochoutku.
Ahoj, ten sacek normalne koupis v krabicce a bez reklamy (neco jako sacky na led) a to koreni mi nechutna, ja si radsi udelam svoje „prirodni“ nez jejich uz udelany atd atd…stejne tak s bujonem a podobne
Mně se to nepovedlo, připálilo se mi to, směs koření se dostala na sáček a zčernala. Nevím, co jsem udělala špatně, ale vím jedno, že kluky jsem tím neohromila
Dle známých je to moc dobré