Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Má se brát denně jedna, já brala v těhotenství 3× jednu, tedy trojnásobek DDM. Důvody bylo otevírání dřív, než bylo potřeba. Je to pro mě intimní, anonym.
Používám též, ale na křeče v končetinách… někdy sem brala i dvě tablety denně někdy zase tabletu + rozpustnou tabletu.
Pokud vím tak hořčíkem se předávkovat nedá, max. se zese**š ne?
V těhotenství jsem brala taky, kvůli ztahům. Teď hlavně kvůli vztahům ![]()
Nejdřív Magne B, pak jsem si koupila něco podobného, jen s menším množstvím vit. B.
Beru to na tiky v oku, křeče v nohách a rukách a abych nezabila děti ![]()
Ze začátku jsem dlouhodobě brala až 6 tablet, pak kolem 3 - 1 a když to na mě zase „přijde“ tak si dávám dvě ráno a dvě večer.
Prvni mesic se bere vyssi davka(ja 5tablet) a pak se snizi(ja 2 tablety).V tehotenstvi jsem brala i 2×5/den. Myslim, ze magne B6 neni nikterak nebezpecne. A na nervy super
.Jestli to mas proti matkovrazde
,je super jest 3banany za den.
A skutečně vám to na nerva ohledně dětí zabírá? Já bych taky něco potřebovala, koupila jsem si v DM nějaké třezalkové kapsle, ale efekt nevidím, tak jestli mám zainvestovat do MagneB6 ![]()
@clovek Třezalku mám taky, ale ta mi na nervy moc nepomáhá, ale dobře se mi po ní spí. To magnézko nevýjde tak draho. Já zatím beru jen jednu, ale když to jde s radostí přidám, už to fakt nedávám.
Anonymní tak kdyby opravdu fungovalo, tak to do sebe budu cpát horem dolem
.
@clovek píše:
A skutečně vám to na nerva ohledně dětí zabírá? Já bych taky něco potřebovala, koupila jsem si v DM nějaké třezalkové kapsle, ale efekt nevidím, tak jestli mám zainvestovat do MagneB6
magnezko B6 koupíš přímo v lékarně Dr.Max za dobrou cenu.Ano zabírá. Kdyby jsi chtěla ještě něco víc, je dobrá allegra, nebo modim.Je to vše přírodní. Mě to vytáhlo ze srajd, kdy jsem měla poporodní deprese, nebo byla na tom vážně blbě. Konzultovala jsem to i s gyndr. a atikoncepci to množství nemělo by ovlivnit.Fakt je ten, že jsem neotěhotněla
.Pak super je i kudzu.Taky pomáhá na deprese, stres či psychycké vypětí. Vše je přírodní.
Ahoj, zeptám se, užíváte někdo magne B6?Pokud ano z jakého důvodu, předepsal vám ho lékař a dělal nějaké vyšetření zda můžete užívat? Kolik denně užíváte? Ptám se s prostého důvodu, nějakou dobu už užívám taky a to z důvodu že nechci uškrtit své pubertální dítě, které mě přivádí k šílenství. U žádného lékaře jsem nebyla, máme ho doma, dcera ho bere taky. Zajímá mě spíš množství tabletek na den ktolik užíváte. Díky