Magnetická reonance a artróza

126
29.10.20 10:20

Magneticka reonance a artroza

Zdravim chci se zeptat zda ma nekdo zkusenost a vi zda se da pri magneticke rezonanci potvrdit nebo vyloucit artroza. Boli me uz par mesicu noha (kotnik). Byla jsem u ortopeda ten mi udelal rentgen, ale nic mi k nemu nerekl a vypsal mi zadanku na magnetic. rezonanci. Moc nevim co od toho cekat. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1374
29.10.20 10:32

Jj, dá. Mě dlouhodobě bolí nárt, na rtg nic, takže jsem taky podstoupila MR, kde se ukázaly artrotické změny. Samotná rezonance je v pohodě, v tunelu je jenom noha :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
29.10.20 10:39

@barbuchablond dekuju vysetreni se nejak nebojim. Jde spis o to ze doktor mi k tomu rentgenu nic nerekl. Jen mi silne zmacknul to misto kde to boli a to bolelo dost. K tomu jen rekl ze by to bolet nemelo a neznamena to ze to bolet nemuze a ze chce prijit na to co tam je. Takze jsem si z toho vysetreni nic neodnesla. Nevim zda ma na neco podezreni a z jakeho duvodu che tu rezonanci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
29.10.20 11:25

Rtg neukáže všechno, takže doplnění vyšetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
29.10.20 12:15

@barbuchablond muzu e jeste zeptat zda u vas ty zmeny nejak dal resi? Leky, vitaminy, rehabolitace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
29.10.20 13:18

@markytanka2 na artrozu lék není, jedině operace. MR ji ukáže, tam jsou vidět i svaly a šlachy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
29.10.20 13:48

@Bubla Bůčková diky ja doufam ze se to nepotvrdi, ale tak uvidim co z toho vyleze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
30.10.20 13:44

@markytanka2 no, dostala jsem žádanku na revmatologii, aby provedli nějaké vyšetření, jestli je to jen lokální problém a jelikož jsem tam ještě nebyla, tak to neřeším. Už je to víc jak rok :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí