Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
pravdu máš luli! proto jsem se taky nenamáhala brát nějaké materny a gamavity a podobně. Jednak mi to hrozně smrdělo a jednak mi paní magistra v lékárně řekla to samé, co ty… všeho moc škodí. Mamka nic nebrala a nemám pocit, že jsem špatně vyvinutá
Pokud máš pestrou stravu tak z toho nedělej vědu. tělo si řekne…no a to magnézko byla nutnost, předčasně porodit se mi opravdu nechce…
tak tak, tak ja sa lucim, idem vikendit, hura na chatu vyvalit sunky. Tak sa maj krasne a pekny vikend prajem. paaaaaaaaaaaaaaaa
Holky, já samozřejmě magnézko beru taky, dobrej je Magnosolv, ale je na předpis.Na kombinaci s vápníkem jsem musela přijít sama a když jsem to říkala Mudrovi, tak se divil
.A s těmi mléčnými výrobky mi to manža říkal taky, ale u mě to funguje ještě líp, než se samotným vápníkem.Tak nevím, ale každopádně, komu tvrdne bříško, pozor na to a poradit s dr. Já ho za chvíli začnu vysazovat, už se těším
.Jen nevím, jak přežiju ty křeče v lýtkách, je to hrůza, je to opravdu nepříjemné. ![]()
Luli, jen se přidávám, brala jsem magnesium v obou těhotenstvích, a to už od půlky, přesně kvůli tvrdnutí dělohy. Teď jsem potřetí těhotná a už (17.tt) preventivně aspoň piju Magnesii. Taky jsem nepřítelem polykání všemožných tabletek, ale Magnesium opravdu neublíží, děti se narodily naprosto v pohodě, v termínu a jsou zdravé. Lepší 4 tablety denně (můžeš přece časem snížit dávky), než předčasně porodit!
Držím palce, ať je vše OK
Katka