Mail v mobilu

4.11.12 11:56

Mail v mobilu

Ahoj holky. Mám takový dotaz. Chtela bych mit mail v telefonu. Nechci to na cely mesic, ale mam na mysli internet na den. Volala jsem na operatora a ten mi rekl ze internet mám aktivovaný a at jim reknu název telefonu a ze mi to nastaví, abych si proste mohla najet na stranku kde bude prihlaseni do mailu.Ale bohuzel mi rekl ze zrovna nemaji muj telefon a ze bude nejlepsi kdyz si zajdu primo do prodejny.Mam nokii 6700 clasic. Jenze mam prcka a nebydlim ve meste abych si tam mohla dojit.Tak se chci optat jestli nektera nemate tuto zkusenost a nepamatujete si jak se to nastavuje.Moc dekuju za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
4.11.12 12:56

Ja tam vzdycky volam, ze chci internet zrusit, tak mi nabidnou, jestli nechci na mesic na zkousku zadarmo, tak reknu, ze jo a po mesici tam zavolam, ze uz ho nechci, abych to neplatila, tak to zrusi. A nastavuji to vsechno oni, nikam jsem nemusela ani jsem nic nenastavovala. Mam vodafone :)

• Citovat
  • Upravit
7974
4.11.12 13:23

@Verunka 22 let Menu > Zprávy > Email a tam zadáš údaje potřebné pro stahování a odesílání pošty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.12 15:21

Kdyz dam zpravy a email tak tam mám podmínky pro využívání služby a zásady ochrany osobních udajů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.12 15:22

Doufam ze mi pak nesthnou cely kredit co mam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.12 15:23
@Anonymní píše:
Ja tam vzdycky volam, ze chci internet zrusit, tak mi nabidnou, jestli nechci na mesic na zkousku zadarmo, tak reknu, ze jo a po mesici tam zavolam, ze uz ho nechci, abych to neplatila, tak to zrusi. A nastavuji to vsechno oni, nikam jsem nemusela ani jsem nic nenastavovala. Mam vodafone :)

Já mám taky vodafone. Takze kdyz se chces prihlasit na mail, tak najedes na zpravy, pak mail a pak kliknes na souhlasit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
4.11.12 17:29

Co já vím, tak operátor pošle smsku, ty ji přijmeš a vše se nastaví automaticky. Nechce se mi věřit, když máš ne levný telefon, že jeho nastavení nemají v nabídce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.12 17:35

Zenska mi proste rekla ze ho nemaji…ale uz jsem si poradila a uz vim jak se prihlasit na mail, ale mam tam pouze stranku prijate, nemuzu se podivat do odeslanych, ani to tak nejak nepotrebuji…ale mas to tak taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25137
12.6.14 16:40

Ahoj, úplně nesouvisí, ale nebudu zakládat nové. Kamarádka se mi dlouho neozvala, tak jí volám, jestli je vše OK. A ona mi říkala, že mi píše maily z telefonu a že všem, komu píše, to chodí v pohodě. Tak nevím, můžu mít já něco nastaveného šatně? Mám klasický mail na seznamu.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
12.6.14 16:48

@avm3 nechodi ti to od ni do spamu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25137
12.6.14 16:49

@Zuzee87 NE, na to už jsem koukala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová