Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky. Mám takový dotaz. Chtela bych mit mail v telefonu. Nechci to na cely mesic, ale mam na mysli internet na den. Volala jsem na operatora a ten mi rekl ze internet mám aktivovaný a at jim reknu název telefonu a ze mi to nastaví, abych si proste mohla najet na stranku kde bude prihlaseni do mailu.Ale bohuzel mi rekl ze zrovna nemaji muj telefon a ze bude nejlepsi kdyz si zajdu primo do prodejny.Mam nokii 6700 clasic. Jenze mam prcka a nebydlim ve meste abych si tam mohla dojit.Tak se chci optat jestli nektera nemate tuto zkusenost a nepamatujete si jak se to nastavuje.Moc dekuju za rady.
Ja tam vzdycky volam, ze chci internet zrusit, tak mi nabidnou, jestli nechci na mesic na zkousku zadarmo, tak reknu, ze jo a po mesici tam zavolam, ze uz ho nechci, abych to neplatila, tak to zrusi. A nastavuji to vsechno oni, nikam jsem nemusela ani jsem nic nenastavovala. Mam vodafone ![]()
@Verunka 22 let Menu > Zprávy > Email a tam zadáš údaje potřebné pro stahování a odesílání pošty.
Kdyz dam zpravy a email tak tam mám podmínky pro využívání služby a zásady ochrany osobních udajů…
@Anonymní píše:
Ja tam vzdycky volam, ze chci internet zrusit, tak mi nabidnou, jestli nechci na mesic na zkousku zadarmo, tak reknu, ze jo a po mesici tam zavolam, ze uz ho nechci, abych to neplatila, tak to zrusi. A nastavuji to vsechno oni, nikam jsem nemusela ani jsem nic nenastavovala. Mam vodafone
Já mám taky vodafone. Takze kdyz se chces prihlasit na mail, tak najedes na zpravy, pak mail a pak kliknes na souhlasit?
Co já vím, tak operátor pošle smsku, ty ji přijmeš a vše se nastaví automaticky. Nechce se mi věřit, když máš ne levný telefon, že jeho nastavení nemají v nabídce..
Zenska mi proste rekla ze ho nemaji…ale uz jsem si poradila a uz vim jak se prihlasit na mail, ale mam tam pouze stranku prijate, nemuzu se podivat do odeslanych, ani to tak nejak nepotrebuji…ale mas to tak taky?
Ahoj, úplně nesouvisí, ale nebudu zakládat nové. Kamarádka se mi dlouho neozvala, tak jí volám, jestli je vše OK. A ona mi říkala, že mi píše maily z telefonu a že všem, komu píše, to chodí v pohodě. Tak nevím, můžu mít já něco nastaveného šatně? Mám klasický mail na seznamu.
Díky