Nezvládnu to - syn u otce na Vánoce

Anonymní
3.11.12 20:10

nezvládnu to...

Ahojky chci se jen vypsat a říkám hned ze začátku že nestojím o odpovědi typu ..co jsem to za matku atd…Neumím se smířit s tím že otec syna ho chce mít u sebe na Vánoce…syn má rok a půl a zdá se mi na to malý ještě…pokazil si to u más už v těhotenství a ted má mít nějaké nároky a práva??? já to prostě neumm přenést přes srdce..pomozte mi maminky které jsou na tom podobně jak jste to zvládly? já už chodím i k psychologovi…musím s tím bojovat ale zatím se mi to nedaří

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3400
3.11.12 20:13

Ach jo, tak to tě chápu. To si vůbec nedokážu představit. A chce ho mít nebo je to soudem určené a musíš mu ho dát? A přímo na Štědrý večer? Nejde se domluvit, že by třeba byl od tří do šesti u něj a pak večer třeba u tebe? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
3.11.12 20:13

To mě mrzí, taky bych to špatně snesla. A na jak dlouho ho bude mít? Není důležité datum 24.12. Ale to kouzlo Vánoc visí ve vzduchu dýl a i když je oslavíte v jiný den, tak budou stejně krásné :hug:
Jinak se mi na to taky zdá malej. On se s tátou nějak pravidelně vídá? Je na něj aspoň zvyklej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
3.11.12 20:14

Určitě bych na Štědrý den syna k otci nedala.To je ten nejkrásnější den, matka by si ho měla užít s dítětem. A ne být sama doma.Ale na druhý svátek vánoční bych mu ho třeba na odpoledne půjčila, aby on jako otec nebyl ochuzený o vztah s dítětem. Přeci jenom je dobře, aby ti dva k sobě měli hezký vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
3.11.12 20:16

A ktery soud ti proboha naridil, ze musi byt na Stedry den u nej? 8o pokud zadny, vubec bych se s nim o tom nebavila…a myslim, ze i tak se to da obejit typu- zajdi k doktorovi, ze je maly nemocny..to snad pochopi i otec blb, ze musi byt doma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.12 20:19

Holky je to tak, že vlastně syn ho zná od narození jen částečně…nebyl s námi od mala…nezná ho tak jak já..dělá mi určité naschvály na truc…nestará se právě sám je tam jeho matka.on si ho ani nebere sám je pořád u ní a pořád někde jezdí nezná tatinkův domov to je to…nikdy si pro nej mimo vikendy neprijede prej na to nema prachy…:( neumel se chovat a ted si delá nároky…já se s tím musím smířit alr nevím jak? bulím tady jak malá syn jak mě vidí kolikrát jak brecim prijde a rika mami miluje mami miluje…je to silene a vim ze je takový zivot jen u mě je to horší…:(

• Citovat
  • Upravit
151
3.11.12 20:20

V tomhle věku už by mohl mít z dárků radost, už jen z toho důvodu bych si ho nechala u sebe, abych viděla jeho reakci :) U táty může být druhý den. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
3.11.12 20:21

Na štědrý den bych děti nedala a kdyby mi to nařídil soud, tak by byly třeba nemocné. Ale na štědrý den by prostě byli kluci se mnou…a kord v roce a půl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
3.11.12 20:21

Moc chápu, ale hele on ho vídá? Že ho chce zrovna na Štědrý den…
Klučik je malej, o tom žádná… :?
Dát ho až 25. dopoledne by bylo teda mnohem lepší. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
3.11.12 20:23

Pokud by to nenařídil soud, vyprdla bych se na něj.
A.. i pokud nařídil, byl by prostě nemocný a nazdar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.12 20:23

Moc vám děkuju holky…jsem uplně na dně..chci aby mel syn jeden domov..bránit ve styku to nehci to ne!!stejne mi nekdy prijde že je tlaceny ze strany matky…:(ona taková je …on se musi s ni o vsem poradit …nema svuj vlastni nazor…vzdycky jak byl jeste s náma tak porád jí volal a chtel pomoct!!!soud ohledne navstev nemame…

• Citovat
  • Upravit
K.Black
3.11.12 20:24

Je mi to líto, sama bych to nesla těžce. Máš tři možnosti, možná víc, mě napadají jen tyhle.

1- nedat syna a čekat že ti bude chlap dělat problémy.

2- dát syna, a štědrý den oslavit třeba 23 nebo 24.

3- zatnout zuby, a pozvat chlapa na štědrý den k sobě.

• Citovat
  • Upravit
61
3.11.12 20:26

Pokud to nemáte nařízené soudně, nedala bych mu ho. Rozhodně ne na Štědrý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

No jo jenže to muze rict i on o me…ze ho muzu mit az na druhy den? stve me to ze treba nejsem jako jine matky..ze daji deti a uzivaj si ale ja to neumim…já se tady snažím vytvařím adventáky aby mel syn nejakou motivaci…snazim se jak kráva a on k tomu neprida ani tuk…chci by měl syn krásné Vánoce a dělám pro to vše!!

• Citovat
  • Upravit
6256

Ty jo tak tohle bych taky nesla hodně těžce. A ty jsi mu to odkývala, že mu ho dáš na štědrý den? Pokud ho máš v péči ty, jako, že asi jo tak bych se na něj vyprdla at si na něj tlačí jeho maminka jak chce. Nebreč :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová