Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je to smutný. Já dala navíc za advokátku 30 000 a je mi to k prdu. Nakonec byla i ona ( špička v oboru ) znechucena soudním procesem, otrávená jednáním soudkyně a moc mi nepomohla. Děvčata přeju hlavně hodně síly. Já se odvolávám, prostě jsme takové lvice, to už je náš úděl. Bránit ty děti, schovat je pod křídly. Chlapi se umí mstít, ne, že ne a to mi nikdo nevymluví. Že venku mrzne, potřeboval by kluk nový boty, nikdy se nezeptá, co je třeba, nestará se, jen dělat naschvály a člověk nemá dovolání. No jo.
@dada12 Tady je takovej bordel v té republice, to je na
. Držím palce, ať je odvolání k něčemu. Je mi to líto.
@jajul píše:
@dada12 Tady je takovej bordel v té republice, to je na. Držím palce, ať je odvolání k něčemu. Je mi to líto.
Díky ![]()
@girlie sage Taky díky za účast, já u soudu říkala, že jednou syn na to bude vzpomínat, jak musel chodit pod pohrůžkou policie, ale nic naplat, jak říká moje ségra, na každou svini se voda vaří, no tak uvidíme ![]()
@Anonymní píše:
@dada12
tak to potěš koště. Díky za odpověď, moc mě to neuklidnilo. Mě jde hlavně o ten případ nemoci, to je děs tohle s tou pohotovostí a tak… dítě mám navíc menší, takže jeho názor moc vážně brát nebudou.
Co z toho ten táta pak má, přece musí vidět, že k němu dítě nechce, vymůže si svoje ale vztahy na prd. Ach jo, smutný tohleto fakt
je to strašné..já snad doufám že se z toho dostanu..je to strašně nespravedlivý..když něco poruší matka je zle ale jak otec tak je to ok…:(
@dada12 píše:
Je to smutný. Já dala navíc za advokátku 30 000 a je mi to k prdu. Nakonec byla i ona ( špička v oboru ) znechucena soudním procesem, otrávená jednáním soudkyně a moc mi nepomohla. Děvčata přeju hlavně hodně síly. Já se odvolávám, prostě jsme takové lvice, to už je náš úděl. Bránit ty děti, schovat je pod křídly. Chlapi se umí mstít, ne, že ne a to mi nikdo nevymluví. Že venku mrzne, potřeboval by kluk nový boty, nikdy se nezeptá, co je třeba, nestará se, jen dělat naschvály a člověk nemá dovolání. No jo.
Přesně tak jak píšeš..žádná starost…hlavně žě má dite pripravený…me psycholog rekl ze mam navrhnout střídavou péči, že z jeho zkušeností u pacientek vždy tatinkové couvnou, ale já s eobavam ze u nas by to bylo jinak a jeho rodice by udelali vse proto aby ho meli…dokonce jsem se dozvedela ze i ta stridava pece, kterou soudci maj tak rádi tak neni pro dítko dobrá ale spíš mu ubližuje a já si to taky myslím…:(zakladatelka
@dada12 Koukám, že synovi je 9 roků. Ten už dobře chápe a vnímá Tvoje postoje k bývalému partnerovi (jeho otci) i naopak. Vnímá negativní (o pozitivních se zřejmě nedá mluvit), to je škoda. Vím, že je to hodně těžké, ale dítěte by se spory a naschvály neměly týkat, ani z jedné strany. Chce to velké sebezapření, sílu. No, přeji hodně štěstí
@dana59 píše:
@dada12 Koukám, že synovi je 9 roků. Ten už dobře chápe a vnímá Tvoje postoje k bývalému partnerovi (jeho otci) i naopak. Vnímá negativní (o pozitivních se zřejmě nedá mluvit), to je škoda. Vím, že je to hodně těžké, ale dítěte by se spory a naschvály neměly týkat, ani z jedné strany. Chce to velké sebezapření, sílu. No, přeji hodně štěstí
Děti vnímají všechno. Takový je život.
@Anonymní píše:
Ahojky chci se jen vypsat a říkám hned ze začátku že nestojím o odpovědi typu ..co jsem to za matku atd…Neumím se smířit s tím že otec syna ho chce mít u sebe na Vánoce…syn má rok a půl a zdá se mi na to malý ještě…pokazil si to u más už v těhotenství a ted má mít nějaké nároky a práva??? já to prostě neumm přenést přes srdce..pomozte mi maminky které jsou na tom podobně jak jste to zvládly? já už chodím i k psychologovi…musím s tím bojovat ale zatím se mi to nedaří
CHci se zeptat, jak jsi to všechno zvládla ![]()
Holky tak z druhého pohledu-chce se mi zvracet co tady čtu! Můj manžel má dvě děti z prvního manželství, se mnou v druhém manželství má také malé mimi. Každé dva měsíce jezdí k soudu aby se domohl práva své děti vidět! Platit alimenty zřejmě maminky chtějí ale dát tátovi děti to už je problém že? Chápu že na Štedrý den je to úplný nesmysl ale je spousta žen které dítě prostě dát nechtějí. Úplně se vzteky třesu když si uvědomím jak manžel posílá těžce vydřené peníze a pak se nesmí s dětma i přes soudní nařízení vidět páč se dámě se to zrovna nehodí jelikož je zhrzená a chce mít děti jen pro sebe!!!
@Anonymní píše:
Holky tak z druhého pohledu-chce se mi zvracet co tady čtu! Můj manžel má dvě děti z prvního manželství, se mnou v druhém manželství má také malé mimi. Každé dva měsíce jezdí k soudu aby se domohl práva své děti vidět! Platit alimenty zřejmě maminky chtějí ale dát tátovi děti to už je problém že? Chápu že na Štedrý den je to úplný nesmysl ale je spousta žen které dítě prostě dát nechtějí. Úplně se vzteky třesu když si uvědomím jak manžel posílá těžce vydřené peníze a pak se nesmí s dětma i přes soudní nařízení vidět páč se dámě se to zrovna nehodí jelikož je zhrzená a chce mít děti jen pro sebe!!!
A divíš se jí?
@Anonymní píše:
To se jako mají děti s otcem setkávat protože platí alimenty? To snad není důvod. Kdyby nemusel platit tak by je vidět nechtěl? Matka dětí by měla setkávání dětí s otcem podporovat bez ohledu na alimenty - to bych dohromady nepletla. Zítra může mít matka autonehodu a kam pak ty děti půjdou když otce ani nebudou znát? Nehledě k tomu, že za dobu, kdy budou děti u otce si i ona může oddáchnout. Tedy pokud není otec asociální živel, to je pak jiné kafe.
Nesnáším ty nové manželky, které rozvrátily rodinu a ještě se diví, že stará je zhrzená. Nakopala bych je všechny.
MMCH jsem 15 let vdaná, nemluví ze mě zhrzenost.