Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vzhledem k tomu, že si mi tu s Vámi moc pěkně žije ( 3 denní zásek )
, tak by mě zajímalo zda jsou tu i nějaké svobodné a bezdětné holky? Já 28 let svobodná ( s přítelem) a bezdětná - mimi zatím neplánuji…i když…
Ono je to někdy poučné se dozvědět něco o dětech i když je nemáte, ale jednou budete… a všechny infa nejsou jen o dětech co jsem tu získala ![]()
Ahoj, urcite chodi, ale asi se bezdetnym hure prispiva. Ja treba moc neprispivam, ale ctu. Napriklad o kocarcich mam vyborny prehled, v terenu uz poznam temer kazdy:-)Obcas prispeji neco ohledne stavby domu nebo studia, ale jeste jsem neprosla takovou tou fazi, ze bych byla na emiminu zavisla. Ale je to parada, kdyz je clovek nemocny. Da se tu opravdu stravit cely den.
@Marion84 Ano, já osobně to nejsem, ale zahlédla jsem tu i pár chlapů ![]()
Já, ale chlapa mam, jen nam deti nejdou
jsem i docela stara B-)
Tak vdaná nejsem, ale přítele mám no a mimco teprve čekáme. Je tu ale spousta zajímavých diskuzi co se vubec netykaj dětí atd. Kolikrát jsem se tu pobavila a nabrala zkušenosti;-)
Určitě chodí, není to tady jen o dětech přece. Já čtu témata o spotřebicich, domácností, vaření, vztahy. Navíc to, že dítě ještě neplánujeme neznamená, že nemůže přijít, pokud bydlí člověk s dlouholetým partnerem. O dětech čtu jen co mě zaujme nebo je to fakt obecně. Neřeším kojenecké láhve a značku dětské kuchyňký, to je už fakt mimo.
Ahojky, jo chodí
já jsem příkladem
, jsem tu už celkem dlouho a zaregistrovala jsem se jako svobodná a bezdětná, během té doby jsem se vdala
takže teď už „jen“ to mimčo a jsem tu správně
…ale to uvidíme časem… ![]()
Znám minimálně 3 holčiny, co se momentálně o dítě ani nezačaly snažit a přesto sem chodí. Jo a pár chlapů, dokonce i bezdětných. No co byste tu nebyli, když se vám tu líbí. ![]()
Ja jsem sem chodila uz nekdy pred dvema lety, kdyz jsem jeste rodinu neplanovala, ale kamaradka ano a nedarilo se. Tady jsem pochopila, co uvnitr musela prozivat, sama je moc hrda na to, aby to rekla nahlas. Taky jsem se tu naucila, jak se k ni chovat, kdyz dojde debata na tema deti. Ted mam, novy nick, co jsem zjistila, ze jsem tehotna.
@lowlands píše:
Neřeším kojenecké láhve a značku dětské kuchyňký, to je už fakt mimo.
Nedá mi to a musím reagovat, neboj se jednou i na to dojde, že budeš řešit, kterou plenku koupit, jaká kosmetika je nejlepší, která hračka je nezávadná nebo která nejvíc vyhovuje a pro bezdětné podobné blbosti, jednou je též budeš řešit a pak už to nebude mimo
.
Tak já jsem taky nevdaná a bezdětná, i když děti pomalu plánujeme.
chodím sem sbírat informace už téměř rok.
je tady i spoustu jiných fajn diskuzí.
Ahoj jsem též příkladem
ale líbí se mi tu a určitý věci člověk pochytí tak myslím že to na škodu není
a hlavně sem chodím ráda ![]()
Já jsem teda,,dětná,, až do alelůja..ale jako bezdětná jsem byla mnohem chytřejší, věděla jsem přesně jak se moje děti budou chovat, jak se naopak chovat nebudou, jak budou chytré a nadané, taky jsem přesně věděla jak si chlapa převychovám k obrazu svému a podobné perly…a po letech musím uznat, že se mi moje sny a plány rozpadly jako domeček z karet..
![]()
Jsem svobodná, mimimko čekáme. Začala jsem sem chodit jako ještě nečekající.