Tak snad vydržím nekouřit

1663
28.10.12 17:47

Tak snad...

Tak a je to tady… k narozeninám jsem dostala elektronickou cigeretu… ani jsem jí nezapla, byl to dárek z jakého jsem neměla vůbec radost… a dnes? Od rána se nemužu hýbat a jsem ráda že jsem ráda… cigerety mi došli včera a dnes bych nikam nedošla… tak jsem oprášila dárek… a jak si tak celej den tahám z tý elektronky, tak si říkám… nemusím chodit na dvůr kouřit a nemrznu, nesmrdí to a ani já od kouře a i ušetřím… tak snad…
Mám ze sebe radost a snad to vydržím…Držte palce :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
28.10.12 17:49
@Marion84 píše:
Tak a je to tady… k narozeninám jsem dostala elektronickou cigeretu… ani jsem jí nezapla, byl to dárek z jakého jsem neměla vůbec radost… a dnes? Od rána se nemužu hýbat a jsem ráda že jsem ráda… cigerety mi došli včera a dnes bych nikam nedošla… tak jsem oprášila dárek… a jak si tak celej den tahám z tý elektronky, tak si říkám… nemusím chodit na dvůr kouřit a nemrznu, nesmrdí to a ani já od kouře a i ušetřím… tak snad…
Mám ze sebe radost a snad to vydržím…Držte palce :potlesk:

Držím palec ;) U nás v práci to taky teď čadí kde kdo i u oběda třeba, něco na tom bude… :) A komu by se chtělo venku mrznout, že… :) Snižuj a snižuj a uvidíš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
28.10.12 18:01

Ahoj, tak já si jí spontánně koupila před 3týdny, podotýkám, že jsem byla vášnivý kuřák-krabka denně, nezměnilo se ani po porodu, ani po druhém porodu…tak jsem courala s kočárkem městem a v obchoďáku je stánek s e-cigaretama, tak jsem zastavila, abych se alespoň poinformovala a nějak mě to nadchlo, i když jsem byla vždy proti, a koupila jsem si jí, stálo mě to 1000,– ale spočítala jsem si, že se mi vlastně vyplatí i to jen zkusit, už je to 3 týdny a normální cigaretu jsem si zapálila mezi tím asi dvakrát a to jen, když jsem si byla někde sednout a chtěla jsem to ochutnat…vůbec mi to nechutná, zlatá ta e-cigareta, mám mentolovou příchuť a lmkovou (12mg - takže ty lehké), je to fajn, nesmrdím, doma nechodím na balkon - tudíž nevětrám, a strašně moc ušetřím - minimálně 1500kč měsíčně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
28.10.12 18:02

@Marion84 Držím palce, ale pokud budeš chtít s cigaretama seknout, bude to i s ní hodně těžký. Mluvím z vlastní zkušenosti. Zezačátku to bylo super, ale pak ty chutě, budou dlouho.. až do dne kdy ti začnou cigarety příšerně smrdět :lol:.. já mám před sebou ještě další úkol a to, zbavit se i tý elektronický 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
28.10.12 18:08
@Verunka087 píše:
@Marion84 Držím palce, ale pokud budeš chtít s cigaretama seknout, bude to i s ní hodně těžký. Mluvím z vlastní zkušenosti. Zezačátku to bylo super, ale pak ty chutě, budou dlouho.. až do dne kdy ti začnou cigarety příšerně smrdět :lol:.. já mám před sebou ještě další úkol a to, zbavit se i tý elektronický 8o

já jsem se na to ptala v tom obchůdku a prodávají i liquidy - ty náplně 0mg nikotinu - tak to je taky řešení, alespoň si říkám, že se budu snažit k nim dospět, já byla v pátek s kámošema si sednout a obyč. cigarety mi strašně smrděly, navíc mě i pálily děsně oči, asi jsem si za takovou chvilku odvykla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
28.10.12 18:19

Tak to gratulace :palec: tak se ted jen drzet a vydrzet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
28.10.12 18:27

Tak já začala kouřit v 16 a už nějakej ten rok čudím tak krabku denně, co je u mě zajímavé je, že když piju alkohol, tak u toho nekouřím ( myslím tím, když mám špičku - v mém případě po 2 deckách vínka ) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
28.10.12 18:28

A ted si tak říkám, že jestli zítra mě ty záda povolej a budu moct už aspoň trochu chodit a né jak ted, když vypadám, že hledám na zemi drobný, tak že hned nezajdu do trafiky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
28.10.12 18:29

Tak to si dej radeji 2 sklenky nez krabicku cigaret :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
28.10.12 18:30
@alsem píše:
Tak to si dej radeji 2 sklenky nez krabicku cigaret :mrgreen:

dobrej nápad, ale nevím jestli projde doma :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
28.10.12 18:31
@Marion84 píše:
dobrej nápad, ale nevím jestli projde doma :dance:

to opravdu? bych spise cekala, ze budou radsi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Judi
28.10.12 18:48

Nekouřím 8 let. Přestala jsem ze dne na den, žádná elektronická cigareta. Jen chci upozornit, že mozek má na tyhle věci neuvěřitelnou paměť - pořád mám občas na cigaretu chuť a i teď, jak píšu, se mi dělají sliny v puse :lol:. Přeji hodně štěstí všem, kteří přestávají, stojí to za to, je to jen o vůli. Já potřebovala mít hooodně silnou motivaci, což bylo pro mě plánování těhotenství. No a po porodu a dalším roce kojení už jsem si řekla, že prostě nezačnu, když jsem to zvládla tak dlouho. Manžel přestal teprve před dvěma lety a taky si to nemůže vynachválit 8).

• Citovat
  • Upravit
11522
28.10.12 18:53
@Judi píše:
Nekouřím 8 let. Přestala jsem ze dne na den, žádná elektronická cigareta. Jen chci upozornit, že mozek má na tyhle věci neuvěřitelnou paměť - pořád mám občas na cigaretu chuť a i teď, jak píšu, se mi dělají sliny v puse :lol:. Přeji hodně štěstí všem, kteří přestávají, stojí to za to, je to jen o vůli. Já potřebovala mít hooodně silnou motivaci, což bylo pro mě plánování těhotenství. No a po porodu a dalším roce kojení už jsem si řekla, že prostě nezačnu, když jsem to zvládla tak dlouho. Manžel přestal teprve před dvěma lety a taky si to nemůže vynachválit 8).
:potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
28.10.12 18:54

Já bych chtěla příští rok mimi a tak si říkám, že by to bylo nejlepší… už se vidím jak v 9 měsíci někde hulím za bukem… :pocitac:

alsem : že by bylo jako doma veselo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
28.10.12 19:10
@Marion84 píše:
Já bych chtěla příští rok mimi a tak si říkám, že by to bylo nejlepší… už se vidím jak v 9 měsíci někde hulím za bukem… :pocitac:alsem : že by bylo jako doma veselo???

no to taky :mrgreen: ale hlavne budou radi, ze s tim seknes uz na vzdy ne? Miminko je nejlepsi motivace :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová