Den na nic

43
26.10.12 12:47

Den na nic

Taky máte někdy pocit, že nějaký den, by opravdu neměl být? Dneska se cítím mizerně. Poté co se cítím, že jsem jako matka ve výchově zklamala(mé dítě jako i jiné děti neustále štípe, kouše, bije)ještě spadne na roh stolu a narazí si teda pořádně ucho. Vím, že je to normální a ještě takových dnů bude, ale když to napíšu muži, tak ze mě udělá ještě jen hysterku :-)Ať už jdu spát :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17124
26.10.12 12:49

@Petka200 Takových dnů zažívám opravdu hodně :zed: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
26.10.12 12:52

Bude zas líp, něco dobrého smlsni a uvař si dobrý čaj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
26.10.12 12:57

Budu muset :-) Ať už je fakt večer!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
26.10.12 12:57

Tak dneska ti zatraceně rozumím, právě to samý jsem si před chvílí říkala, též. Dneska jsem doma-jinak chodím na brigádu, tak zoufale jsem se těšila na den klidu, i když jsem věděla, že klid je u nás jen raletivní pojem :zed:
Obě dcerky jsou jak pes a kočka-možná ještě horší, mladší je vztekloun, neustále všechny kolem sebe buzeruje-i mě, takže od rána je to u nás psycho-obě dcerky se hádají, jak jarmarečnice, já jsem už taky pomalu nepříčetná, řveme tady jedna po druhé a nějak se neumíme ani jedna uklidnit :zed: :zed: :oops:
Celé dopoledne si říkám, že bych byla radši na brigádě mimo domov-a z toho pocitu, že bych byla radši jinde než se svými dětmi jsem ještě víc frustrovaná a mám pocit, že jsem máma na nic :,( :oops:
Už mě dokonce začíná bolet hlava…takže chápu a rozumím, snad bude líp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
26.10.12 13:02

Ehm, já dnes naleštila parkety, utřela prach, umyla co se dalo, obývák jen zářil a pak jsem držela v ruce kafe (turka) a nějakým záhadným způsobem se stalo, že jsem polila skleněný stůl (blbě se to meje a zeleze to pod sklo), parkety, sedačku a stříklo to i na zeď!!!
Hrnek byl skleněný, vysmek se mi z ruky…chtělo se mi bulet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
26.10.12 13:02

@Ditta77 +no, nejsi v tom sama. Moje tři děti po sobě taky štěkají a to ta poslední ani neumí mluvit.
A hlavně nejstaší s prostředním synem

• Citovat
  • Upravit
7661
26.10.12 13:07

U nás to dneska taky nestojí za nic. Jsme s malou obě nemocné, prudíme tu jedna druhou, nic nás moc nebaví… A mě navíc začíná docházet energie ze soláru, tyhle nížinný podzimní mlhy jsou na mě mor. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
26.10.12 13:08

Lenka002 : tak to já bych se asi i rozbrečela :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
26.10.12 13:10

Ditta77 : a to já mám jen jedno dítě. Asi nejsem stvořena pro mateřství :-D To si vždycky říkám, když potkám maminu třeba se 4 dětmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
26.10.12 13:11

Bersaba: ať jste brzy zdravé. To znám moc dobře, vždycky se těším na muže až dojde z práce. Než mi dojde, že stejně budu létat kolem prďoly jen já :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nevsik
26.10.12 13:11

V pondělí nám upadl kolo u auta, v úterý mladá přehlídla schod a rozbila si pusu(prokousané oba rty),ve středu dostala kladivem do hlavy od kamaráda a večer spadla z gauče, ve čtvrtek spadla ze stoličky když si čistila zuby(natlučená hlava),dneska v noci usnula až ve 3 ráno…dnešní oběd se rohodla že jíst nebude a tak pozvracela vše okolo sebe… :roll: jojo, myslím že trošku tuším co je den blbec :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7661
26.10.12 13:13
@Petka200 píše:
Bersaba: ať jste brzy zdravé. To znám moc dobře, vždycky se těším na muže až dojde z práce. Než mi dojde, že stejně budu létat kolem prďoly jen já :-)

Jj, to je přesné. Dojde, pak večeří, pak se jde vykoupat a potom usne. Pomoc jak noha. Většinou můžu být ještě ráda, když se mezi tím nestihneme pohádat kvůli nějaký ptákovině.
Ale jinak je u nás všechno v pořádku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
26.10.12 13:15

@nevsik U nás se vždycky říkalo: „Mám den blbec. A začalo to předloni.“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nevsik
26.10.12 13:17

@Bersaba já asi začnu říkat „týden blbec“ :D vynechala sem totiž k tomu že mám osmičku v zánětu a fakt to bolí jako prase…takže jsem celá taková milá osoba :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová