Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@nevsik Jseš.
![]()
Já můžu být jenom ráda, že nemocná bývám tak jednou do roka. Jinak bych už asi sešla ze světa nějakým kriminálním činem, protože když je mi blbě, jsem fakt k nesnesení. On stačí PMS každej měsíc - vždycky když to přejde, tak obdivuju muže, že odolal nutkání stát se vdovcem vlastní rukou…
Mno, včera jsem muži opomněla sdělit, že jdu na rozlučkus kolegyní, tak jsem řekla, že přijdu brzo.. ale to jsem netušila, že to bude brzo ráno, respektive asi ve čtvrt na tři! Tak čekám, že se bude tvářit jak bůh pomsty. No a večer vyrážíme směr Adršpach, nemáme přezuté auto, neb jsme ještě nekoupili nové zimáky a má padat sněhu, že se z toho silničáři pose*** A s nima i já, strachy. ![]()
@nevsik píše:
V pondělí nám upadl kolo u auta, v úterý mladá přehlídla schod a rozbila si pusu(prokousané oba rty),ve středu dostala kladivem do hlavy od kamaráda a večer spadla z gauče, ve čtvrtek spadla ze stoličky když si čistila zuby(natlučená hlava),dneska v noci usnula až ve 3 ráno…dnešní oběd se rohodla že jíst nebude a tak pozvracela vše okolo sebe…jojo, myslím že trošku tuším co je den blbec
Na tohle si vzpomenu, až budu vřeštět kvůli debilitě typu rozlitá polívka a přilepený chleba na sedačce
.
Nevsik : přeji hodně sil
Hlavně ať máte takový týden za sebou ![]()
Takovejch dnů jsem zažila milion, pomáhá dobré vínko večer po koupeli!
Ahoj, taky hlásím den blbec, o rána veselo v práci, neustále nějaké komplikace
ale zachovávám klid ![]()
Jojo, to znám, včera v noci mě pokousal pes v obličeji (3 stehy, otok jak hrom, nemůžu se ukázat na veřejnosti) a dneska mi nějakej blbec přejel autem kočku. Prostě když se daří tak se daří…
Ani nevim, proc to sem pisu. Před chvili jsem mluvila se sefovou. Delala jsem brigádu na dpp…no a uz ji nemam. Vypoved. Jsem z toho docela spatna… ![]()
@zrzana2 píše:
Ani nevim, proc to sem pisu. Před chvili jsem mluvila se sefovou. Delala jsem brigádu na dpp…no a uz ji nemam. Vypoved. Jsem z toho docela spatna…
neboj, najdeš novou brigádu ![]()