Den na nic

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7673
13.10.21 09:21
@Midaku píše:
@Veru1987 taky dobrý.. No syn toho ve školce taky moc nenachodil… byl tam týden, pak 14 dní doma, pak týden a půl tam a teď je zase doma, snad v pondělí půjde.A s dietama mám zkušenosti taky víc než dost...
@BohunkaP jo kurz, ten teď dělám zrovna taky, ale s jedním nemocným a druhým protivným se učí fakt těžko :D

Já zatím žádné… léto z toho bylo na prd, pořáed se nevědělo proč má průjmy…stěry, krev, stolice odběr… vše dobré…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8705
13.10.21 09:22

@Veru1987 tím jsme si prošli na jaře… výsledkem je IL a celiakie, od července je syn na dietě a problémy zmizely. Zůstaly mu jen ty běžné skolkove virozky, ale i ty stačí, že… tak přeji, ať i vy máte brzy jasno a klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
13.10.21 09:24
@Midaku píše:
@Veru1987 tím jsme si prošli na jaře… výsledkem je IL a celiakie, od července je syn na dietě a problémy zmizely. Zůstaly mu jen ty běžné skolkove virozky, ale i ty stačí, že… tak přeji, ať i vy máte brzy jasno a klid.

probůh IL a ještě bezlepek… už tak to vaření a čtení všeho je peklo. Ve školce vám vycházejí vstříc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
13.10.21 09:27

Děti no :nevim: Na to si nejde zvyknout, že nám často hodí vidle do akce nějaká nemoc. Já jsem po prozvracené noci syna (spali jsme tak 3× 1 hodinu) a mám doma i dceru, která sice už dnes měla po rýmě jít do školy, ale jelikož jí bolelo břicho, radši jsem si jí tu nechala, aby nezeblila lavici. Skvěle se mi tu s nimi pracuje :zed: Odpoledne jsme měli jít k našim na zahrádku, já se nechat ostříhat, děti pomazlit kočku a děda nám chystal oblíbenou večeři. No, budeme doma cucat čaje :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
13.10.21 09:27
@Midaku píše:
Ahoj, dnes je fakt den na ho… já jsem se na dnešek tak moc těšila a nic z toho nebude.

S dcerou jsem za pár minut měla jít na cvičení pro matky s dětmi, minule s eji tam moc líbilo, moje stydliva a bojacna asocialka se poprvé zapojila do společných aktivit… já jsem si to taky užila, pokecala, našla potenciální budoucí kamarádky, prostě super věc. Syn měl zase mit odpoledne sportovní kroužek, minule byl nadsenej, hned si našel kamaráda, celý týden o tom mluví.

No a on se ráno probudil s šílenou rymou a kašlem. Do školky logicky nesel, na kroužek taky nepůjde a já s dcerou taky nikam, že.. místo skvělého dne drepime doma mezi kapesnikama, kapkama a teploměrem..

Vím, že řeším blbosti. Ano, mám se skvěle, když mám takovéto „problemy“. Ale proste poteebuju si postezovat, já mám fakt náladu na zabití, jsem protivná i sama sobě, nechápu to, vždyť se nic nestalo, kluk se uzdraví a za týden už středa proběhne dle plánu. Ale teď to prostě tak ruzove vidět nedokážu. Pardon za zbytecnej román a malichernym problémům zdar :)

Polituj se, pobreč si, dej si čokoládu a bude to dobrý. Tohle zažíváme asi všechny :wink: Taky jsem si naplánovala navštěvu kamarádky naposledy a šup, dítě nemocný, byla jsem na OČR. Naplánujeme prodloužený víkend a dítě bolavé ucho nebo aspoň teplota. Nebo úplně jiný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
13.10.21 09:38

Já jsem aktuálně upadla do fáze „už mám všechno u pr.dele“. Dítě tady skoro hodinu řve, důvod neznám a vlastně mě to nezajímá. Baterie se vybila a nabíječka neexistuje.

• Citovat
  • Upravit
53190
13.10.21 09:41
@Russet píše:
Polituj se, pobreč si, dej si čokoládu a bude to dobrý. Tohle zažíváme asi všechny :wink: Taky jsem si naplánovala navštěvu kamarádky naposledy a šup, dítě nemocný, byla jsem na OČR. Naplánujeme prodloužený víkend a dítě bolavé ucho nebo aspoň teplota. Nebo úplně jiný problém.

A to jsou jen takové drobnosti, návštěva, bazén, herna, víkend na chatě.. Dětské neduhy můžou zkazit mnohem větší a dražší věci. Syn 2 dny před odjezdem k moři (v pátek!) chytnul zánět zvukovodu :zed: Naštěstí jsme pak odjeli, s drénkem a atb - ta naštěstí zabrala rychle, ale ty nervy a toho přemlouvání, že se ještě nemůže potápět :zed: Jednou nám děti promarodily Silvestr na horách, takže na sjezdovku jsme mohli maximálně koukat z okna :zed: A nejvíc mě asi mrzelo loučení s předškoláky ve školce :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8705
13.10.21 09:45

@Veru1987 ve školce má bezlepkový obědy, tu trochu laktózy v obědě snese, zbytek dne ale musí být striktně bez laktózy. Svačiny mu dělám doma.

Jinak všem díky za povzbuzení, vím, že je to normální a že se vlastně nic neděje. akorát to na me ráno padlo, natesene jsem vstala s tím, jak bude super den.. a pak nic. No už je mi lip, stavíme si koleje, dělám čaj a cibuli s medem. Dcera naštěstí ve svých čerstvých 2 letech netuší, že právě měla být na tom super cvičení. Vezmu ji tam v pondělí do herny aspoň, to už syn snad bude ok a ve školce. A ona to od něj nechytne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
13.10.21 09:48
@unuděná píše:
A to jsou jen takové drobnosti, návštěva, bazén, herna, víkend na chatě.. Dětské neduhy můžou zkazit mnohem větší a dražší věci. Syn 2 dny před odjezdem k moři (v pátek!) chytnul zánět zvukovodu :zed: Naštěstí jsme pak odjeli, s drénkem a atb - ta naštěstí zabrala rychle, ale ty nervy a toho přemlouvání, že se ještě nemůže potápět :zed: Jednou nám děti promarodily Silvestr na horách, takže na sjezdovku jsme mohli maximálně koukat z okna :zed: A nejvíc mě asi mrzelo loučení s předškoláky ve školce :?
@unuděná píše:
A to jsou jen takové drobnosti, návštěva, bazén, herna, víkend na chatě.. Dětské neduhy můžou zkazit mnohem větší a dražší věci. Syn 2 dny před odjezdem k moři (v pátek!) chytnul zánět zvukovodu :zed: Naštěstí jsme pak odjeli, s drénkem a atb - ta naštěstí zabrala rychle, ale ty nervy a toho přemlouvání, že se ještě nemůže potápět :zed: Jednou nám děti promarodily Silvestr na horách, takže na sjezdovku jsme mohli maximálně koukat z okna :zed: A nejvíc mě asi mrzelo loučení s předškoláky ve školce :?

Když to srovnáš s nějakou fakt katastrofou, tak je to prkotina. Já mám deprézi první den, pak přijde smíření a pak úleva, že je to už dobrý. Vždycķy si řeknu, že může být hůř. Mám kámarádku s podobě starým dítětem, tak se litujeme vzájemně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
13.10.21 09:51
@Russet píše:
Když to srovnáš s nějakou fakt katastrofou, tak je to prkotina. Já mám deprézi první den, pak přijde smíření a pak úleva, že je to už dobrý. Vždycķy si řeknu, že může být hůř. Mám kámarádku s podobě starým dítětem, tak se litujeme vzájemně.

No tak jasně, ale to by sis defacto nemohla stěžovat nikdy na nic :mrgreen: Co na tom, že tvé dítě bleje celou noc, některé bleje celý měsíc :P A co, že má ruku v sádře zrovna, když má jet na plavecký tábor, některé děti ruce ani nemají :P Ne, sranda samozřejmě, dokud nás trápí jen prkotiny jako 10 tisíc v lufu za zrušenou dovolenou, tak jsme šťastní :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8705
13.10.21 09:51

@unuděná jo, taky jsme jednou strávili týden na horách s teplotama v posteli, to bylo úchvatný…kluci lehli oba hezky naraz, po návratu domů byli zdraví. Letos se chystáme na lyže a k moři, tak jsem zvědavá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
13.10.21 09:53
@Midaku píše:
@unuděná jo, taky jsme jednou strávili týden na horách s teplotama v posteli, to bylo úchvatný…kluci lehli oba hezky naraz, po návratu domů byli zdraví. Letos se chystáme na lyže a k moři, tak jsem zvědavá..

Mě teď vážně děsí, jak jsou děti dost nemocné. Loni ani rýmka celý rok, dřív většinou jednou v září, jednou na jaře a teď? Za těch 6 týdnů školy syn už 3× doma s rýmou, teď střevní chřipka, dcera taky lehla s nachlazením. A to jsem si říkala, že mají imunitu jako poleno. Mimochodem já to teď taky všechno nějak víc chytám. Mám pocit, že za to může ta covidová izolace a s tím spojená líná imunita…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8705
13.10.21 10:09

@unuděná to jsme na tom podobně. Kluk už potřetí doma ze skolky, kašle pořád, jen někdy min a někdy víc. Já teď kašlu už měsíc a vůbec se to nelepší, spíš naopak..uvazuju o návštěvě doktora, ale s kašlem? No nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
13.10.21 10:25

Dobry den, nic si z toho nedělejte, každý se někdy cítí i blbě. Připomeňte si; nebude to na pořad. Ani nemoc dítěte a ani Vaše nálada) což je přeci super, vědět ze se to brzy otočí :hug:
Dejte si horké kakao a pusťte si film, za týden už budete litat městem ;)
Ať se brzy uzdravite a můžete na kroužek i do kavárny na dort na nervy)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1397
13.10.21 10:51

Já jsem s dětmi taky doma, chytli to od sebe, teď čekám jestli to chytne i nas rodiče:( s manželem se střídame kdo jde do práce a kdo je s nimi doma… je to druhá nemoc po 3 dnech ve školce takže se to táhne snad měsíc:( já začala pracovat takže paráda, když bych byla jen na RD bych byla v klidu, ale chápu, že každý to vnímá že svého pohledu…snad se děti teď promori a bude chvilku klid :(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová