Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja to tak i beru. Nebyt omezena tim ze mam hlidani jen na vikend tak to neresim. Dalsi vec je, ze je to stejny zamestnavatel jako pred materskou a nechce me ani po ni…ale tak na tu dobu uz bych mela byt v nemecku…ale porad jsem to brala tak, ze kdyz neodjedem, praci tu mam
No a špatný den nekončí
manžel v pátek vybíral z účtu 14000kč a odečetlo se to 2×-co se s tím dá dělat?100% to 2× nevybral, ale na účtu máme dvě položky, přičemž jsou obě pod stejným variabilním symbolem, ale na jiné číslo účtu a jiný specifický symbol…já to nechápu ![]()
Co na to banka? Kdyz to nevybral, tak jde o podvod. Ukradena karta, nejaky hacker? Co ja vim…
Já mám taky dobrej den. Shodila jsem si dotykáč se shodů. Už ho ani neodemknu ![]()
@zrzana2 No shodou náhod mi v prosinci končí smlouva, takže se jim tam opět upíšu na dva roky a dostnu mobil jinej dotovanej ![]()
Tvoje situace mě mrzí a přeju lepší náladu
A situaci
Jdu se taky vypsat. Dneska na hřišti hromada dětí, všechny se znají. Běhají po fotbalovém hřišti, nevidím na ně celou dobu. A neustále chodilo některé žalovat, že to udělalo to či ono. Naše děcka tady určitě jsou ty, co začnou první, to je mi jasný… vadí mi jedna věc. Naše si to vyříkají a jdou dál. Děti od jiné matky začnou brečet a brečí a brečí… a ona začne: „No ty za to nemůžeš, já jsem to viděla“. Ale neviděla už to, že si to jejich děcko zrovna tuto „bitvu“ začalo…
Vím, řeším blbosti, je to tak všude. Jen to na mě dneska nějak padlo, jsem znechucená. Jinak vycházíme bezvadně - jsme na vsi a vídáme se pořád ty samé maminky dokola.
S dětma jsem si popovídala, něco jsme si vysvětlily, co se jak dělá a nedělá, ale příště ![]()
Potřebovala jsem se vypsat.
Ahoj, dnes je fakt den na ho… já jsem se na dnešek tak moc těšila a nic z toho nebude.
S dcerou jsem za pár minut měla jít na cvičení pro matky s dětmi, minule s eji tam moc líbilo, moje stydliva a bojacna asocialka se poprvé zapojila do společných aktivit… já jsem si to taky užila, pokecala, našla potenciální budoucí kamarádky, prostě super věc. Syn měl zase mit odpoledne sportovní kroužek, minule byl nadsenej, hned si našel kamaráda, celý týden o tom mluví.
No a on se ráno probudil s šílenou rymou a kašlem. Do školky logicky nesel, na kroužek taky nepůjde a já s dcerou taky nikam, že.. místo skvělého dne drepime doma mezi kapesnikama, kapkama a teploměrem..
Vím, že řeším blbosti. Ano, mám se skvěle, když mám takovéto „problemy“. Ale proste poteebuju si postezovat, já mám fakt náladu na zabití, jsem protivná i sama sobě, nechápu to, vždyť se nic nestalo, kluk se uzdraví a za týden už středa proběhne dle plánu. Ale teď to prostě tak ruzove vidět nedokážu. Pardon za zbytecnej román a malichernym problémům zdar ![]()
@Midaku, soucítím
… já jsem si zase vzala na dnešek volno z práce, abych mohla jít na jeden kurz (v letošním roce poslední) … a dopadla jsem úplně stejně, místo toho doma s nemocným potomkem
Stane se, no ![]()
@Midaku píše:
Ahoj, dnes je fakt den na ho… já jsem se na dnešek tak moc těšila a nic z toho nebude.S dcerou jsem za pár minut měla jít na cvičení pro matky s dětmi, minule s eji tam moc líbilo, moje stydliva a bojacna asocialka se poprvé zapojila do společných aktivit… já jsem si to taky užila, pokecala, našla potenciální budoucí kamarádky, prostě super věc. Syn měl zase mit odpoledne sportovní kroužek, minule byl nadsenej, hned si našel kamaráda, celý týden o tom mluví.
No a on se ráno probudil s šílenou rymou a kašlem. Do školky logicky nesel, na kroužek taky nepůjde a já s dcerou taky nikam, že.. místo skvělého dne drepime doma mezi kapesnikama, kapkama a teploměrem..
Vím, že řeším blbosti. Ano, mám se skvěle, když mám takovéto „problemy“. Ale proste poteebuju si postezovat, já mám fakt náladu na zabití, jsem protivná i sama sobě, nechápu to, vždyť se nic nestalo, kluk se uzdraví a za týden už středa proběhne dle plánu. Ale teď to prostě tak ruzove vidět nedokážu. Pardon za zbytecnej román a malichernym problémům zdar
My letos měli na nic skoro celé léto… přesně 19. července tři denní horečky u pětileté, pak kašel rýma a pak průjem 4 týdny… kdy se nevědělo na nic příjít, pak nařízena bezlaktozová dieta, ta je doteď, a mezitím potvrzená borelioza, atb do 2. záři… školka tři dny… a zase teplota, kašel, rýma..doma 10 dní, a pak omylem snězeno něco s laktozou a tři dny průjmu… v záři odchodila ve školce 4 dny… já jsem teď taková šťastná že jede ve školce už druhý týden…
A v to léto přišla o příměstský tábor za 2500 (to propadlo), pak týden s mojima rodičema na vodě… žádná zmrzlina, žádná pizza, obídky, nic… léto jak vyšité…
@Veru1987 taky dobrý.. No syn toho ve školce taky moc nenachodil… byl tam týden, pak 14 dní doma, pak týden a půl tam a teď je zase doma, snad v pondělí půjde. A s dietama mám zkušenosti taky víc než dost…
@BohunkaP jo kurz, ten teď dělám zrovna taky, ale s jedním nemocným a druhým protivným se učí fakt těžko ![]()
@Midaku každopádně to chapu že to naštve… jen říkám že může být mnohem hůře… z jedné dvoudenní horečky trápení na dva měsíce… a příští týden alergologií, gastro… a buhví co nás čeka. Předtím zdravé dítě…
To se někdy stane, ale ber to tak, že všechno zlé, je k něčemu dobré. Třeba tě to nakopne jiným směrem nebo tě čeká něco lepšího. Já byla nešťastná, když jsem neuspěla u výběrka do práce a nakonec jsem za pár dnů se dostala do o mnohem lepší práce
bude líp