Den na nic

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2377
13.10.21 12:47

Ty dětský nemoci jsou blbý, máš nějaký plány, těšíš se a najednou bum. Nevyspíš se, dítě protivný, musíte být zalezlí doma. Je to prostě opruz, co si budem. Zase fajn příležitost, jak trochu zpomalit, pusť jim pohádku, hoď si nohy nahoru s čajem, postěžuj si na emiminu a bude líp.

My jsme od víkendu taky nemocní, rýma, kašel, teplota, já už se teda dva týdny cítím dobře, pracuju z domu a dítě se léčí u babičky, tak si to sobecky užívám, v práci pohoda, mám teda trošku výčitky, ale pro dítě si jedu až večer. Včera jsem si dala vanu, zkoukla několik dílů seriálu, to byl ráj. Ale zase si to zasloužím po tom víkendu, kdy jsem se vůbec nevyspala. A v pondělí máme jet na dovču, tak to vůbec nevím, jak dopadne, protože malej teď po dnu bez teplot má zase 38. :roll: No, radši se tím nebudu trápit dopředu. Ale v okolí jsou teď nemocní snad skoro všichni, co vím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
13.10.21 14:24

Soucítím. Dcera onemocněla přesně den před jedinou dovolenou za poslední 2 roky. Žádná tragédie samozřejmě, ale normálně jsem to obrečela :lol: Těšila jsem se jak malé dítě a nic :P Tak dřepíme doma a další dovča v nedohlednu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25086
13.10.21 18:20

@Midaku Chápu tě. Klasika, už to začíná. Podzimní virózky vítejte. :roll: Pamatuju si předloni, že jsme stonali od 1.prosince až do konce dubna v kuse. Nebyli jsme na mikulášské, na vánoční besídce, na divadýlku, na vánočním večírku se sousedy, na rozsvěcení stromečku, ani na bruslích na zamrzlém rybníce, na silvestrovském ohňostroji, nic. Bylo mi tak blbě, že jsem si říkala, že prostě ten stromek nezvládnu nazdobit a dárky tam naházím nezabalené. Fakt se to nedalo. Nakonec silou vůle teda jo, ale na fotkách jsem vypadala jak před smrtí. Leden si potom vyžádal 2×ATB u dcery a skončilo to hospitalizací na Bulovce a odstraněním mandle. (prvňáček jo). :zed: Doma jsme byli další dva měsíce, aby to nezačalo krvácet a protože brala stále silná ATB, tak byla oslabená a nesměla do kolektivu. Když se z toho dostala, tak nastal lockdown a do školy šla vlastně z celé první třídy v září, listopadu a červnu. :zed: :zed: Takže to už bych si fakt nikdy nechtěla zopakovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8719
13.10.21 18:41

@MartinaIrena to je síla teda… to jsme na tom ještě dobře. Kluci taky vždy marodi od října do dubna, ale skoro vždy jen ty skolkovy virozky. Teď teda nevím, co z toho bude, kluk má horečku, bolí ho ucho, je nechutně zahlenenej… uho snad zazeneme kapkama, ale to zahleneni bych potřebovala nějak vysat z něho, chudák je fakt plnej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25086
13.10.21 18:45

@Midaku No, abyste neskončili jako my na pohotovosti ORL se zánětem středního ucha. Mému synovi to tenkrát už museli propíchnout, na rozkapání bylo pozdě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8719
13.10.21 22:18

@MartinaIrena jemu se to stává často pri nachlazení, vždy pár dní kapu a je to ok, tak snad bude i tentokrát. Aktuálně ucho už neboli, ale teplota stoupá a kašle tak, že budí půl baráku.. No paráda. Já teď taky kašlu jak tuberak, tak se k tomu doktorovi stavíme asi spolu. A sobotní oslavu můžeme rovnou zrušit.. sprosté slovo, sprosté slovo, sprosté slovo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25086
14.10.21 08:12

@Midaku Tak to je dobře, že ucho ok. Jo, teplota a kašel, letos typické průvodní znaky virózy. Je to na delší dobu než jiné virózy, mám vysledováno u sebe, svých dětí i okolí, že je to až na 14 dní léčby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová