Tak snad vydržím nekouřit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4489
28.10.12 20:20

Držím palce, aby to vydrželo! Já si jí taky pořídila, ale měla jsem pořád tendenci jí zapalovat a odklepávat do popelníku. Až se mi párkrát u počítače stalo, že jsem měla v jedné ruce e-cigaretu a druhou jsem si vytáhla a zapálila normální. Tak pak jsem el. uklidila a kouřila dál. No a můj původní plán přestat kouřit před plánovaným těhotenstvím nevyšel, nevyšlo to ani během snažení. Přestala jsem ale hned jak jsem uviděla dvě čárky na testu. Teď tu mám dvouměsíčního drobka. Za celou dobu jsem si nedala ani práska. Pořád si říkám, že bych mu to nemohla udělat. Ale co je horší. Doufala jsem, jak mě chuť přejde a prd…Skoro mi tečou sliny, když jdu po ulici a vidím, jak někdo kouří :D Zatím kojím, tak snad budu ještě dlouho a chuť do té doby zmizí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.19 11:46

Tajně kouřím :oops:. Už pět let. Kouřím v práci a taky večer, když manžel usne, si jdu zapálit na zahradu do kůlny. Manžel je zapřisáhlý odpůrce cigaret. Zítra po několika letech odlétáme na společnou dovolenou. Na 14 dní. Během této doby bude zcela vyloučeno, abych si zapálila. Otázka zní: jak to budu snášet? Budu mít nějaké abstinenční příznaky? Budu protivná? Krabičku mám teď asi na dva dny. Máte některá zkušenost? Jo a přestat s tím nehodlám.

• Citovat
  • Upravit
7674
12.7.19 11:50

To jako fakt manžel neví?? Nechce se mi tomu věřit. Musí to cítít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
12.7.19 11:51

A manžel to z tebe necítí? kouříš docela dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
12.7.19 11:53

Myslíš, že vyhulíš půl krabičky denně a manžel o tom nevi, jo? Bože ty jsi naivní…vždyť je to cítit. Mám takovou kamarádku, vykouří na tajňačku pět denně a myslí si, jak to před manželem netají. On to dávno poznal a baví se tím, že když ví, že si chce zapálit, tak dělá všechno proto, aby nemohla. Už se o ní vyjádřil, že je snad úplně blbá, když si myslí, že to nepoznal. No, dovču bez cigaret si s absťákem fakt užiješ :mrgreen:. Aspoň budeš mít důvod si už po dovolené nezapalovat.

• Citovat
  • Upravit
20893
12.7.19 11:54
@Anonymní píše:
Tajně kouřím :oops:. Už pět let. Kouřím v práci a taky večer, když manžel usne, si jdu zapálit na zahradu do kůlny. Manžel je zapřisáhlý odpůrce cigaret. Zítra po několika letech odlétáme na společnou dovolenou. Na 14 dní. Během této doby bude zcela vyloučeno, abych si zapálila. Otázka zní: jak to budu snášet? Budu mít nějaké abstinenční příznaky? Budu protivná? Krabičku mám teď asi na dva dny. Máte některá zkušenost? Jo a přestat s tím nehodlám.

Kourite fest. A pokud je nekurak, tak si nalhavate sama sobe, ze o tom nevi. 100% to pozna. Ale jen vas ma vic rad, nez nema rad cigarety a tise vam to toleruje, protoze nekourite pred nim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.7.19 11:56
@Anonymní píše:

Nejmenuješ se Eva? :lol: jako bych slyšela bývalou spolužačku…
Si myslím, že to proběhne v pohodě, mozek se nastaví na krizový režim, kdy bude vědět, že to prostě nejde. Ale jak se vrátíte a bude vědět, že za chvilku už to půjde, tak budeš počítat minuty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.19 12:00

@Paní Harringtonová
Nene, jsem Lucka. No asi je nás s tímto problémem víc :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12154
12.7.19 12:03
@Anonymní píše:
Otázka zní: jak to budu snášet?.

Blbě.

@Anonymní píše:
Budu mít nějaké abstinenční příznaky? Budu protivná?

Ano a ano.

@Anonymní píše:
Tajně kouřím :oops:. Už pět let. Kouřím v práci a taky večer, když manžel usne, ...... Jo a přestat s tím nehodlám.

A? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
12.7.19 12:05

Kup si iqos, nebude to z tebe citit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.7.19 12:05
@Anonymní píše:
@Paní Harringtonová
Nene, jsem Lucka. No asi je nás s tímto problémem víc :mrgreen:

A bereš si sebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
12.7.19 12:06

Si fakt naivní že si myslíš že to neví. Nekuřák to pozná vždy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.19 12:06

@Paní Harringtonová
Rozhodně ne. Musí to zůstat tajné.

• Citovat
  • Upravit
15825
12.7.19 12:07

Není to troll? Nechce se mi věřit, že by to manžel necítil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.19 12:09

@lachtanice86
Fakt to neví. Z práce přijde až dvě hodiny po mně, a to už jsem osprchovaná, umyté vlasy a vařím večeři jako ctnostná hospodyňka :andel:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová