Tak snad vydržím nekouřit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21311
12.7.19 12:13
@Anonymní píše:
@lachtanice86
Fakt to neví. Z práce přijde až dvě hodiny po mně, a to už jsem osprchovaná, umyté vlasy a vařím večeři jako ctnostná hospodyňka :andel:

Ale ví, je to cítit z kůže, z dechu, z člověka celkově. A v noci se taky komplet koupeš, když si zapáliš? Možná je ta dovolená ideální šance ukončit takovou trapnost a normálně mu to říct. Vždyť i jemu musí byt stydno za takovou komedii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
12.7.19 12:20

Manžel je Taky tajný kuřák :mrgreen: ale zapálí si třeba jednu týdně doma schovanej jak dítě na zahradě :mrgreen:…poznám to vždy…jde do koupelny umýt si ruce a čistit zuby, použije ústní vodu na ruce citrónové mýdlo…jenže jak pak dýchá nosem tak je to cítit z nosních direk :lol: když mu dám pusu nebo ležím vedle něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
12.7.19 12:21

Moje ségra takhle,, tajně" kouřila 10 let. A to švagr jezdil domů jen na víkendy, kdy si opravdu nezapálila. Věděl to stejně, není debil. A přesně, jak někdo píše výš, strašně rád se bavil tím, když věděl, že by si chtěla zakouřit a dělal všechno proto, aby nemohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15824
12.7.19 12:23

Hlavně co je tohle za vztah, když takhle dva lidé žijí? :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.19 12:26

@Zumpa
Ptala jsem se na abstinenční příznaky, tak nehodnoť můj vztah. S tím blicím smajlíkem jsi přestřelila. Lucka

• Citovat
  • Upravit
Janli
12.7.19 12:32
@Anonymní píše:
@Zumpa
Ptala jsem se na abstinenční příznaky, tak nehodnoť můj vztah. S tím blicím smajlíkem jsi přestřelila. Lucka

Zatímco ta komedie, co děláš před manželem, je naprosto OK, co :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.7.19 12:34

@Janli
Jaká komedie? Prostě nechci, aby to věděl. O tobě ví partner všechno? Třeba kolikrát jsi byla na velkě?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.7.19 12:37

A končím diskusi, vy se dámy vraťte do kláštera a já si taky půjdu po svým. Třeba si zapálit :mavam:. Lucka

• Citovat
  • Upravit
1003
12.7.19 12:38

@Janli To je dobrý, tím bych se na jeho místě taky bavila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
@Anonymní píše:
@Janli
Jaká komedie? Prostě nechci, aby to věděl. O tobě ví partner všechno? Třeba kolikrát jsi byla na velkě?
Řeknu ti to jako vyléčený silný kuřák. Dokud kouříš, tak si neumíš představit, jak nekuřákovi páchne kouř. Tvůj manžel by musel mít nějaké onemocnění, kdy by nic necítil a nebo být úplně hloupý. Prostě ti to toleruje. Můžeš se pětkrát vysprchovat, vyprat oblečení a stejně jde kouřem cítit. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
@Anonymní píše:
@Janli
Jaká komedie? Prostě nechci, aby to věděl. O tobě ví partner všechno? Třeba kolikrát jsi byla na velkě?

Ale kakat musíme. Kouřit ne. On to tuší a čeká, kdy se mu přiznáš. Nebo je jeho nos totálně necitlivý na pachy. Protože nekuřák spolehlivě kouř cítí. Třeba i s pusy, co mu dáš. Vydechuješ to z plic, ač se vysprchuješ, vydrhneš si zuby a v kuchyni cnostně voní česnečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
@Anonymní píše:
@Janli

Já mu za zády nedělám věci, které bytostně nesnáší a hnusí se mu ;) A když se mě zeptá, kolikrát jsem byla na velké, tak mu s klidem odpovím :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
53518
12.7.19 12:39
@Anonymní píše:
A končím diskusi, vy se dámy vraťte do kláštera a já si taky půjdu po svým. Třeba si zapálit :mavam:. Lucka

Ale před manželem. Ať nemáš zkaženou dovolenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15824
12.7.19 13:03
@Anonymní píše:
@Zumpa
Ptala jsem se na abstinenční příznaky, tak nehodnoť můj vztah. S tím blicím smajlíkem jsi přestřelila. Lucka

Lucko, příznaky mít na 95% budeš. Takže si můžeš vzít s sebou nikotinové náhražky a dál to tajit, nebo prostě manželovi o své drobné neřesti řekni a kup si na dovolené krabku a tam si ji v klidu vyčuď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.19 13:07
@Anonymní píše:
A končím diskusi, vy se dámy vraťte do kláštera a já si taky půjdu po svým. Třeba si zapálit :mavam:. Lucka

Nechoď. 8o Napij se vody a nebo udělej pár dřepů. Taky zkouším přestat. Zatím to držím od pondělka. Včera byla krize, ale přestála jsem ji. Chuť zapálit si mám neustále. Na dovolených většinou nekouřím. Trénuju si tak pevnou vůli. Cigarety si sebou neberu a většinou jsou tam drahé a já jsem lakomá. :mrgreen: Ale už se i stalo, že jsem si je koupila a zapálila si. Držím ti palce. :pankac: :kytka: Když to nevydržíš, tak si holt zapal. Mě to momentálně smrdí, ale nevím jak dlouho. :zed: :zed: A taky je mi líto peněz.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová