Tři děti ve čtyřiceti

Anonymní
26.10.12 14:12

Tři děti ve čtyřiceti

Ahoj holky, tak co mám na srdci.Je mi skoro 39 a mám dvě malé děti 3,5 a 1,5 a zjistila jsem, že se k nám nahlásilo třetí momčo. Když už se zadařilo, tak si ho nejspíš nechám, nějak se uskromníme a snad to zvládne, Nad čím spíš přemýšlím, jestl ise v mém věku dají zvládnout tři malé děti po fyzické stránce. Je tu taky nějaká maminka, která to má třeba podobně. Píši anonymě, protože to zatím nikdo neví a nechci aby se to někdo dozvěděl. Moc děkuji za odpovědi. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
nevsik
26.10.12 14:16

Ani nemám tři děti ani nejsem v tvém věku ale… ty už ses rohodla že si ho necháš tudíž je evidentní že se to zvládnout dá :kytka: za sebe musím říct- klobouk dolů a gratuluju :hug:

• Citovat
  • Upravit
14046
26.10.12 14:23

Tak je mi 32, no 3 deti jsou zaprah jako prase, fakt, ale nemenila bych
mimochodem proste se u nas casto jeci a jeci a jeci, deti, ja, ja deti a vecer i muz :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.12 14:23

No úplně je´ště ne proto jsem založila tuhle diskuzi

• Citovat
  • Upravit
Aty
7700
26.10.12 14:26

Jako fyzicky určitě teda mě je 33 ((-:, a psychicky to bude stejně blbé ve dvaceti jako ve čtyřiceti ((-: jak píše jizvíková, ječí se a ječí ((-: je větší konkurence a větší tahanice o maminku. ruce mám jen dvě ((-:, ale pokud se naučíš vypnout sluch, tak to určitě dáš (((-: jo a gratuluji ((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
26.10.12 14:27

Jsem sice mladší, ale taky mám 2 děti, první syn 10 let má adhd, druhému je 13 měsíců - strasne náročné dítě, které se za noc budí 3× - 4×, čekali jsme na něj rok, až s pomocí hormonů se zdařilo. Minulý týden jsem zjistila, že čekáme další, samo si nás našlo, pryč ho nedáme, ale sama se děsím, jak to všechno budeme zvládat, ale nějak to snad půjde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.12 14:28

@jizvíková takže žádná změna, takhle to už u nás taky občas vypadá :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8071
26.10.12 14:28

Mám čtyřicet a čekám čtvrté dítě. Bylo to teda plánované a starší děti už jsou odrostlejší, nejmladšímu je osm. Tři děti určitě zápřah jsou a nevím, jestli záleží na věku. Musím ale říct, že těhotenství zvládám fyzicky docela špatně, doufám aspoň, že to teda bude holka. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
26.10.12 14:29
@Aty píše:
Jako fyzicky určitě teda mě je 33 ((-:, a psychicky to bude stejně blbé ve dvaceti jako ve čtyřiceti ((-: jak píše jizvíková, ječí se a ječí ((-: je větší konkurence a větší tahanice o maminku. ruce mám jen dvě ((-:, ale pokud se naučíš vypnout sluch, tak to určitě dáš (((-: jo a gratuluji ((-:

jo vypnout zvuk, proste reaguji az kdyz tece krev, mnohocetnost deti cloveka nuti ze sebe udelat herodesku, fakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
26.10.12 14:29

Asi zalezi taky na partnerovi, jak to vidi on, jestli mas v nem podporu a taky na vasi financni situaci, jestli jsou priznivy aspon tyhle podminky, tak bych do toho sla, ale me je taky jen 33 a deti mam zatim 2. Tezko radit, ale drzim palce at se rozhodnes dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
26.10.12 14:36

Mně je 36..3 děti 14-3,5 a 18 měsíců a někdy je to u nás na chocholouška teda :mrgreen: jak píšou holky řev řev jekot brek :lol: někdy jsem ráda že je osm večer a mláďata zalehnou a máme klídek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.12 14:38

Tak te´d už se začínám děsit a asi naší situaci přehodnotím a ještě hodně zvážím

• Citovat
  • Upravit
74217
26.10.12 14:40

Asi se nechám picnout dobrovolně :pocitac: :mrgreen:
Protože mám 26 a čekáme omylem třetí :roll: no snad s toho nezešílíme 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
26.10.12 14:42
@jizvíková píše:
Tak je mi 32, no 3 deti jsou zaprah jako prase, fakt, ale nemenila bych
mimochodem proste se u nas casto jeci a jeci a jeci, deti, ja, ja deti a vecer i muz :D

ale já četla, že chceš ještě čtvrté dítko :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.12 14:42

@IvkaH jsi ještě mladá to zvládnešl levou zadní, neboj. Kdyby mi bylo o pár let míň, tak nad tím vůbec nepřemýšlím

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová