Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Děláte si nějaké malé radosti, když je Vám smutno a máte starosti? A jaké?
Většinou raději koupím něco dětem, udělá mi to větší radost, než když si koupím něco jen pro sebe
![]()
Jo, taky ráda utrácím. Ale v poslední době spíš do svých koníčků, pomůcky na tvoření, šití, malování, klubíčka, látky, barvičky, atd. Výsledkem je pak dáreček, který někomu dám, abych mu udělala radost, coždělá radost hlavně teda mně.
@Emilie píše:
Jo, taky ráda utrácím. Ale v poslední době spíš do svých koníčků, pomůcky na tvoření, šití, malování, klubíčka, látky, barvičky, atd. Výsledkem je pak dáreček, který někomu dám, abych mu udělala radost, coždělá radost hlavně teda mně.
A mně deku neušiješ a neušiješ!!
![]()
@ivana-domca Přesně tak.
U mě je to to samý. Než abych koupila něco sobě koupím něco dceři a já mám pak radost, že dcera má radost. ![]()
@peggy.sl píše:
A mně deku neušiješ a neušiješ!!![]()
![]()
Já mluvila o dárečkách, ne hned dárkách!
![]()
Ahoj, jo kdyz si chci udelat radost, tak si koupim peknou knizku nebo kosmetiku. ![]()
Já kdyz si chci udělat radost, jdu se courat po meste, někdy něco koupím, jindy ne ![]()
Nebo jdu na aromamasaz. Mají vyhrivanou podložku a 2 hodiny si uzivam
Příspěvek upraven 29.10.12 v 08:05
@Emilie píše:
Dělám to přesně tak jak ty… akorát jsem momentálně koukla na tu svou skříň, kde tyto věci skladuji, a nabyla jsem dojmu, že to nejsou malé radosti, ale něco ukrutně většího… pokud bych to měla nakupovat jen ve chvílích, kdy je mi smutno, tak by se mohlo zdát, že můj život je jedna velká depka
![]()
@Regina Hero píše:
Dělám to přesně tak jak ty… akorát jsem momentálně koukla na tu svou skříň, kde tyto věci skladuji, a nabyla jsem dojmu, že to nejsou malé radosti, ale něco ukrutně většího… pokud bych to měla nakupovat jen ve chvílích, kdy je mi smutno, tak by se mohlo zdát, že můj život je jedna velká depka![]()
![]()
![]()
Skříň? Já zabavila v našem domě jeden hostinský pokoj, abych to měla kam všechno dát! Ale honosně jsem to nazvala Kreativní dílna
![]()
@Emilie Hostinský pokoj zatím nemáme, patro je teprve před výstavbou… ale i mně by se to vešlo do jednoho pokoje… takovou kreativní dílnu bych brala všemi deseti… no, skoro bych brečela závistí… jak tobě, tak manželovi… akorát on má v té dílně soustruh a frézu…
tam se mi vlny, korálky, lepidla, papíry a podobné věci stěhovat nechce…
Já chci taky kreativní dílnu… to bych nemusela pokaždé všechno uklízet a mohla bych si nechat na obrovském pracovním stole rozdělané věci, než je dokončím… a vešla by se mi tam na jeden konec stolu i pájka a na druhý podložka s korálky… a měla bych tam to obrovské křeslo po babičce, ve kterém bych pletla a háčkovala… jééééé… to by byla paráda… takhle mám vždy rozděláno v obýváku na psacím stole a jak se přiblíží prtě, uklízím věci z dosahu jeho nenechavých praciček… ![]()
Já chci taky kreativní dílnu včera se mi Anežka podívala do bavlnek na vyšívání a asi už je nikdy nerozmotám ![]()
V sobotu jsem si udělala taky radost. Sehnala jsem přebalovací podložku, kterou jsem myslela, že už nikde neseženu. V obchodě jsem se radovala jak malá
Prodavačka nevěřila
Ať žije mateřská ![]()