Malé radosti

jn
197
29.10.12 07:21

malé radosti

Děláte si nějaké malé radosti, když je Vám smutno a máte starosti? A jaké?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20557
29.10.12 07:23

Dělám si radosti..kupuji si parfémy a kosmetiku.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sayonare
29.10.12 07:26

Taky si koupím parfém, kosmetiku, nebo něco na sebe :palec:

• Citovat
  • Upravit
47759
29.10.12 07:31

Většinou raději koupím něco dětem, udělá mi to větší radost, než když si koupím něco jen pro sebe :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
29.10.12 07:40

Jo, taky ráda utrácím. Ale v poslední době spíš do svých koníčků, pomůcky na tvoření, šití, malování, klubíčka, látky, barvičky, atd. Výsledkem je pak dáreček, který někomu dám, abych mu udělala radost, coždělá radost hlavně teda mně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
29.10.12 07:41
@Emilie píše:
Jo, taky ráda utrácím. Ale v poslední době spíš do svých koníčků, pomůcky na tvoření, šití, malování, klubíčka, látky, barvičky, atd. Výsledkem je pak dáreček, který někomu dám, abych mu udělala radost, coždělá radost hlavně teda mně.

A mně deku neušiješ a neušiješ!! :cert: :,( :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
29.10.12 07:43

@ivana-domca Přesně tak. :palec: U mě je to to samý. Než abych koupila něco sobě koupím něco dceři a já mám pak radost, že dcera má radost. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
29.10.12 07:45
@peggy.sl píše:
A mně deku neušiješ a neušiješ!! :cert: :,( :mrgreen:

Já mluvila o dárečkách, ne hned dárkách! :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
29.10.12 08:01

Ahoj, jo kdyz si chci udelat radost, tak si koupim peknou knizku nebo kosmetiku. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
29.10.12 08:03

Já kdyz si chci udělat radost, jdu se courat po meste, někdy něco koupím, jindy ne :)
Nebo jdu na aromamasaz. Mají vyhrivanou podložku a 2 hodiny si uzivam

Příspěvek upraven 29.10.12 v 08:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
29.10.12 08:04
@Emilie píše:
Jo, taky ráda utrácím. Ale v poslední době spíš do svých koníčků, pomůcky na tvoření, šití, malování, klubíčka, látky, barvičky, atd. Výsledkem je pak dáreček, který někomu dám, abych mu udělala radost, coždělá radost hlavně teda mně.

Dělám to přesně tak jak ty… akorát jsem momentálně koukla na tu svou skříň, kde tyto věci skladuji, a nabyla jsem dojmu, že to nejsou malé radosti, ale něco ukrutně většího… pokud bych to měla nakupovat jen ve chvílích, kdy je mi smutno, tak by se mohlo zdát, že můj život je jedna velká depka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
29.10.12 08:17
@Regina Hero píše:
Dělám to přesně tak jak ty… akorát jsem momentálně koukla na tu svou skříň, kde tyto věci skladuji, a nabyla jsem dojmu, že to nejsou malé radosti, ale něco ukrutně většího… pokud bych to měla nakupovat jen ve chvílích, kdy je mi smutno, tak by se mohlo zdát, že můj život je jedna velká depka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Skříň? Já zabavila v našem domě jeden hostinský pokoj, abych to měla kam všechno dát! Ale honosně jsem to nazvala Kreativní dílna :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
29.10.12 08:24

@Emilie Hostinský pokoj zatím nemáme, patro je teprve před výstavbou… ale i mně by se to vešlo do jednoho pokoje… takovou kreativní dílnu bych brala všemi deseti… no, skoro bych brečela závistí… jak tobě, tak manželovi… akorát on má v té dílně soustruh a frézu… :zed: :zed: :zed: tam se mi vlny, korálky, lepidla, papíry a podobné věci stěhovat nechce…
Já chci taky kreativní dílnu… to bych nemusela pokaždé všechno uklízet a mohla bych si nechat na obrovském pracovním stole rozdělané věci, než je dokončím… a vešla by se mi tam na jeden konec stolu i pájka a na druhý podložka s korálky… a měla bych tam to obrovské křeslo po babičce, ve kterém bych pletla a háčkovala… jééééé… to by byla paráda… takhle mám vždy rozděláno v obýváku na psacím stole a jak se přiblíží prtě, uklízím věci z dosahu jeho nenechavých praciček… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
29.10.12 08:43

Já chci taky kreativní dílnu včera se mi Anežka podívala do bavlnek na vyšívání a asi už je nikdy nerozmotám :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
29.10.12 08:50

V sobotu jsem si udělala taky radost. Sehnala jsem přebalovací podložku, kterou jsem myslela, že už nikde neseženu. V obchodě jsem se radovala jak malá :lol: Prodavačka nevěřila :mrgreen: Ať žije mateřská :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová