Chodí sem i bezdětné a nevdané?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7499
31.10.12 18:57
@peggy.sl píše:
Já jsem teda,,dětná,, až do alelůja..ale jako bezdětná jsem byla mnohem chytřejší, věděla jsem přesně jak se moje děti budou chovat, jak se naopak chovat nebudou, jak budou chytré a nadané, taky jsem přesně věděla jak si chlapa převychovám k obrazu svému a podobné perly…a po letech musím uznat, že se mi moje sny a plány rozpadly jako domeček z karet.. :mrgreen: :mrgreen:

Tak pod tohle bych se mohla podepsat :palec: :pankac: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
31.10.12 18:59

Jasně, svobodná - mám přítele, mimi nemáme, plánujeme - asi příští rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
31.10.12 18:59
@peggy.sl píše:
Já jsem teda,,dětná,, až do alelůja..ale jako bezdětná jsem byla mnohem chytřejší, věděla jsem přesně jak se moje děti budou chovat, jak se naopak chovat nebudou, jak budou chytré a nadané, taky jsem přesně věděla jak si chlapa převychovám k obrazu svému a podobné perly…a po letech musím uznat, že se mi moje sny a plány rozpadly jako domeček z karet.. :mrgreen: :mrgreen:

Nechceš mi převychovat muže :?: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
31.10.12 19:00

A já si říkala zda nebudu jediná kdo to tahle má, tak to mě celkem těší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
31.10.12 19:02
@Marion84 píše: …tak by mě zajímalo zda jsou tu i nějaké svobodné a bezdětné holky?
…dokonce i svobodní a bezdětní pánové, no v podstatě už staří mládenci. :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
31.10.12 19:05
@IvkaH píše:
Nechceš mi převychovat muže :?: :lol:

Dlouhodobým pozorováním jsem zjistila, že na problémy s muži je nejlepší,, malej dvůr a dlouhej bič,, :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
31.10.12 19:09
@peggy.sl píše:
Dlouhodobým pozorováním jsem zjistila, že na problémy s muži je nejlepší,, malej dvůr a dlouhej bič,, :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pettuulka
31.10.12 19:10

Svobodná a bezdětná! :) Ale mám to tu moc ráda. A děti snad brzo budou :)

• Citovat
  • Upravit
74217
31.10.12 19:11
@peggy.sl píše:
Dlouhodobým pozorováním jsem zjistila, že na problémy s muži je nejlepší,, malej dvůr a dlouhej bič,, :mrgreen:

Malý dvůr máme, bič né s tím bych se pravděpodobně zranila sama :think: :mrgreen:.
Ještě tak jednou tolik času spolu budeme a příjdu na to, jak na něj vyzrát :twisted: :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
31.10.12 19:15

@IvkaH Neumíš pracovat s bičem? Kdysi (za mých mladých let…) to vyučovali na Bažuli v rámci country tenčních… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
31.10.12 19:16
@Jura007 píše:
@IvkaH Neumíš pracovat s bičem? Kdysi (za mých mladých let…) to vyučovali na Bažuli v rámci country tenčních… :mrgreen:

Juru nebrat..ten se bude umět bránit!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
31.10.12 19:19
@peggy.sl píše:
Juru nebrat..ten se bude umět bránit!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nee, já jsem vcelku neškodný. I když mimochodem ovládám jisté chemické technologie… Peroxid vodíku kontra aceton - nebo: kosmetický glycerín, jedlá soda, kyselina solná a kyselina sírová… Ale jinak jsem fakt neškodný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
31.10.12 19:22
@Jura007 píše:
@IvkaH Neumíš pracovat s bičem? Kdysi (za mých mladých let…) to vyučovali na Bažuli v rámci country tenčních… :mrgreen:

Když sem na tuhle stranu, mě sem zavál jeden ocásek :pankac: stále se tu seznamuju z novým prostředím, ale asi se na ten kroužek přihlásím :cert: až zas půjde na schůzi do hospody bude se to hodit :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
31.10.12 19:22

Já taky, svobodná a bezdětná :) Je tu dost fajn diskuzí a chodím sem ráda. Emimino jsem objevila čistě náhodou, když jsem hledala odpověď na pár věcí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
31.10.12 19:31

Ahoj já dítě mám takže sem celkem chodím :D ale nejsem vdaná, přítel bojkotuje :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová