Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@peggy.sl píše:
Já jsem teda,,dětná,, až do alelůja..ale jako bezdětná jsem byla mnohem chytřejší, věděla jsem přesně jak se moje děti budou chovat, jak se naopak chovat nebudou, jak budou chytré a nadané, taky jsem přesně věděla jak si chlapa převychovám k obrazu svému a podobné perly…a po letech musím uznat, že se mi moje sny a plány rozpadly jako domeček z karet..![]()
Tak pod tohle bych se mohla podepsat
![]()
Jasně, svobodná - mám přítele, mimi nemáme, plánujeme - asi příští rok.
@peggy.sl píše:
Já jsem teda,,dětná,, až do alelůja..ale jako bezdětná jsem byla mnohem chytřejší, věděla jsem přesně jak se moje děti budou chovat, jak se naopak chovat nebudou, jak budou chytré a nadané, taky jsem přesně věděla jak si chlapa převychovám k obrazu svému a podobné perly…a po letech musím uznat, že se mi moje sny a plány rozpadly jako domeček z karet..![]()
Nechceš mi převychovat muže
![]()
A já si říkala zda nebudu jediná kdo to tahle má, tak to mě celkem těší ![]()
@Marion84 píše: …tak by mě zajímalo zda jsou tu i nějaké svobodné a bezdětné holky?…dokonce i svobodní a bezdětní pánové, no v podstatě už staří mládenci.
@IvkaH píše:
Nechceš mi převychovat muže![]()
Dlouhodobým pozorováním jsem zjistila, že na problémy s muži je nejlepší,, malej dvůr a dlouhej bič,, ![]()
@peggy.sl píše:
Dlouhodobým pozorováním jsem zjistila, že na problémy s muži je nejlepší,, malej dvůr a dlouhej bič,,
Svobodná a bezdětná!
Ale mám to tu moc ráda. A děti snad brzo budou ![]()
@peggy.sl píše:
Dlouhodobým pozorováním jsem zjistila, že na problémy s muži je nejlepší,, malej dvůr a dlouhej bič,,
Malý dvůr máme, bič né s tím bych se pravděpodobně zranila sama
.
Ještě tak jednou tolik času spolu budeme a příjdu na to, jak na něj vyzrát
.
@IvkaH Neumíš pracovat s bičem? Kdysi (za mých mladých let…) to vyučovali na Bažuli v rámci country tenčních… ![]()
@Jura007 píše:
@IvkaH Neumíš pracovat s bičem? Kdysi (za mých mladých let…) to vyučovali na Bažuli v rámci country tenčních…
Juru nebrat..ten se bude umět bránit!!
![]()
@peggy.sl píše:
Juru nebrat..ten se bude umět bránit!!![]()
![]()
![]()
Nee, já jsem vcelku neškodný. I když mimochodem ovládám jisté chemické technologie… Peroxid vodíku kontra aceton - nebo: kosmetický glycerín, jedlá soda, kyselina solná a kyselina sírová… Ale jinak jsem fakt neškodný.
@Jura007 píše:
@IvkaH Neumíš pracovat s bičem? Kdysi (za mých mladých let…) to vyučovali na Bažuli v rámci country tenčních…
Když sem na tuhle stranu, mě sem zavál jeden ocásek
stále se tu seznamuju z novým prostředím, ale asi se na ten kroužek přihlásím
až zas půjde na schůzi do hospody bude se to hodit
.
Já taky, svobodná a bezdětná
Je tu dost fajn diskuzí a chodím sem ráda. Emimino jsem objevila čistě náhodou, když jsem hledala odpověď na pár věcí ![]()
Ahoj já dítě mám takže sem celkem chodím
ale nejsem vdaná, přítel bojkotuje ![]()