Majáles a děti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
216
7.5.14 16:50

majales a děti

Ahoj mamky, manžel chce strašně na majáles, mě takové akce hodně nudí a taky chce vzít dceru/7/lat? myslím že to je pěkná blbost ale nevím jak to chodí, mužou tam i děti? nikdy jsem tam nebyla ani manžel takže fakt nevím. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mag
12862
7.5.14 16:53

A proc by proboha nemohly, bezne chodim s ditetem na open air akce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
7.5.14 16:54

Ahoj s tím vůbec není problém. 1.syn se mnou byl na majálese poprvé v necelých dvou letech. děti tam můžou, nemusíte být přímo u podia, u nás v ostravě je nejlepší majáles na slezskoostravském hradě, je tam obrovská louka, takže se tam i děti vyřádí. synovi se tam vždy moc líbilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
7.5.14 16:54

Nevidím důvod, proč by ji neměl brát. Na hudební festivaly jezdím několikrát ročně a všude jsou děti. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
7.5.14 16:55

Teď o víkendu jsem byla z dětmi 8 a 2 roky na majálesu a i když byl venku a chladné počasí 5 stupňů, děckám se to líbilo a myslím, že jsme si to všichni užili. Ale starší dcera je zvyklá, beru ji v létě i na hudební festivali a mladší je zase takový společenský tip, kterému se líbí všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
7.5.14 17:41

Urcite :palec: Uziji si to a budou mit spolecne zazitky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27572
7.5.14 18:40
@emicka22 píše:
Ahoj mamky, manžel chce strašně na majáles, mě takové akce hodně nudí a taky chce vzít dceru/7/lat? myslím že to je pěkná blbost ale nevím jak to chodí, mužou tam i děti? nikdy jsem tam nebyla ani manžel takže fakt nevím. díky

já tě nějak nechápu v jedné větě píšeš, že tě takové akce nudí a ve druhé, že jsi nikdy na takové akci nebyla. Tak jak můžeš vědět, že tě to nudí? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
7.5.14 18:52

Já kluky 3 a 5 beru normálně na open air festivaly, užívají si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.5.14 19:52

@emicka22 v čem vidíš problém? můj kluk jezdí odmala na festivaly se mnou - na všechny akce, kde neseženu hlídání - i na víc dní. V čem jako ten problém je? Manžel tam nechce vzít mimino, ale 7mi letou bytost, to je kapánek rozdíl, ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
8.5.14 12:12

Proboha, tak já tam nikdy nebyla protože mě to nebaví, a fakt nevím jestli tam chodí i děti, tak jsem se jen slušně zeptala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
8.5.14 12:13

Ja se ptám n dceru, neřeš mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.3.24 07:12

Dobrý den mám otázku ohledně majálesu
Dcera chce jit s kamaradkou. A te kamaradky mamka ma zakoupenou VIP vstupenku takze kamaradka musi mit Kids12. No a dcera nevi jestli si muze koupit tu Kids12 kdyz uz ta mamka ma svoji dceru jako doprovod. Jestli ten doprovod muze mit 2 deti, kdyz jedna neni jeji dcera :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí