Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj při sobotě ![]()
Potřebuji informaci a nevím, kde jinde se zeptat, než tady-bývá to taky nejrychlejší způsob ke zjištění informací, tak se ptám
![]()
Určitě známe a viděly/li jste film Titanik, s Kate Winslet a Leonardem Di Capriem. A znáte scému, jak ji „on“ vezme do podpalubí na jakousi…irskou veselici. A tam tančí na takovou..lidovou, asi irskou písničku, melodii..Je to děsně rytmické a mně u toho cukají nohy samy.
Ví někdo, na co to tančí???
![]()
Ahoj, ja mela CDcko.Zkus si stahnout od Celine Dion. Primo na obale byl obrazek, jak stoji ti dva na palube, ta nezapomenutelna scena.Byly tam vsechny pisnicky, i jak hraji na housle, kdyz sw lod potapela, i ty pisnicky, ktery myslis.
Vím, znám, před lety jsem si ji stáhla do počítače a nedávno počítač usnul a už se neprobudil
Najdu na tytrubce a hodím odkaz ![]()
Edit.: Už to mám. Je to John Ryan´s Polka, nějaká irská tvorba. Tady je odkaz na tytrubku. Pokud to chceš stáhnout, nevím, jestli to najdeš na uloz.to apod., já jsem to stáhla pomocí nějakého programu přímo z YT do formátu. mp3, ale jak se ten program jmenoval, to už nevím. Na netu jich pár najdeš ![]()
Příspěvek upraven 03.05.14 v 14:22
Konkrétní písnička nebo hudební styl? To je irská tradiční hudba, lidová. YT toho bude plný.
@farska https://www.youtube.com/watch?…
ale dalo mi to do dechu a ještě na mě můj chlap divně koukám, že projíždím soundtrack k titanicu ![]()
Na stáhnutí a přeformátování videí z youtube do mp3 vám pomůže tohle
www.2conv.com
![]()
@FreeLady12 píše:
Na stáhnutí a přeformátování videí z youtube do mp3 vám pomůže tohle
www.2conv.com![]()
![]()
Also try this websites
Youtube to mp3
Mp3 converter