Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky,
malému je 5 měsíců, ale už jsme museli na:,–(it sporťák, protože nechce ležet v korbě, už ho to nebaví
( Tak bych se Vás potřebovala zeptat, jakou máte pláštěnku na sporťák a jestli máte slunečník a jaký? Jestli jste kupovaly originály a kde nebo nějaké univerzal?
Jinak musím napsat, že jsem ze sporťáku úplně nadšená, je perfektní!!!
)
Díky moc!
Máte zkušenost s X-lander X3?
Přidejte zkušenost s X-lander X3Ahoj,
máme XAčko a kupovali jsme na něj origoš pláštěnku. A protože jsme jí jednou na cestu k babi zapomněli, museli jsme pořídit i univerzál. ![]()
Univerzál bohatě stačí, svou funkci splní, na potomka neprší, ani nijak zlášť nefouká. Origoš v podstatě celý kočár uzavře, protože nemá přední okénko, takže do kočárku nefouká vůbec. Originál pláštěnka má oproti univerzálu nevýhodu v menší skladnosti.
Slunečník nemáme, používáme sluneční clonu, ale kamarádka má originální X-slunečník a je spokojená. ![]()
Kvíťo,
děkuju. S tou pláštěnkou to bude asi tak jako s pláštěnkou na korbu, je sice supr, ale není moc skladná.
No… pláštěnka na sporťák je ještě „horší“. Složená v obalu vypadá trochu jako spacák.
Ale do velkého lijáku (zastihl nás nejednou venku) nebo sněžení a do větru je super. ![]()
Ahoj holky tak mi máme XTéčko.
Máme pláštěnku origoš(ta je doma v komoře) a koupili jsme si univerzál ta je pořád v kočárku,jinak proti slunci budem doobjednávat clonu,snad bude v poho ![]()
Holky, chci se zeptat na tu clonu…nějak o ní nic nevím, to se dá taky připevnit na kočárek místo slunečníku???
Ano, je to takový kšilt, který se přidělavá na boudičku. ![]()
http://www.darababy.cz/…-filtrem.jpg?…
Připevňuje se na stříšku(jakoby jí to prodlouží),aspoň myslím.
Musím souhlasit. Pláštěnku jsme měli origoš na korbu a skladnost šílená, po 3× používání se mi tam udělala dírka.
Na sporťák jsem měla universal jak pláštěnku tak slunečník a byla jsem nadmíru spokojená.
Ahoj, my máme xa a x3. Pláštěnku jsem si v záchvatu nadšení koupila origoš abych jí použila 3× a pak prodala. Je nepraktická a zabírá hodně místa. Mám univerzál a jsem spokojená. A taky používáme clonu, slunečník mi prcek rval na všechny strany, takže na něj stejně svítilo
A clona se dá použít i když třeba trochu prší
.
Tak my jsme ještě s x-landrem nevyjely ale už se těším, chtěla bych si pak na příští léto koupit slunečník, ale nevím jestli seženu model 2008, teď ho zatím kupovat nebudu…
Pláštěnku na sporťák mám emitex, stálo 180 Kč a myslím si, že stačit bude, oni mi v obchodě ani originál nenabízely…
my mame tuhle http://www.detskyraj.cz/…-na-x-lander a naprosta spokojenost zakryje krasne cely kocarek a ani neni neskladna. ![]()
Dobrý večer.
Tak my máme X-lander XA a pláštěnku máme univerzální. Sluneční clonu jsem kupovala na mimibazaru, kde ji jedna paní šeje. Je šitá z dvojité látky a je v ní taková bužírka, takže si ji vytvarujete, jak potřebujete. Mám ji od minulého roku, tak bohužel adresu nevím, ale když zadáte sluneční clona, tak ji určitě najdete. Je lepší než slunečník, který když trošku foukne, tak ho musíte chytat.
Eva
Ahoj,
my máme taky univerzální pláštěnku na sporťák, dobře jí složím do té síťky, která je pod zádíčkama
![]()
Vloni v létě jsme jezdili s korbičkou, u které jsem měla neorginální slunečník a docela to šlo…ale na sporťák si chci taky koupit sluneční clonu
![]()