Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander X3?
Přidejte zkušenost s X-lander X3Holky, jak je velká korbička? X-lander se mi moc líbí, ráda bych si ho koupila a známá mě rozhodila tím, že se do korbičky dítě vejde jen na chvilku a v zimě ve fusaku ani náhodou…
tak my jezdíme i v zímě s fusákem a vejdeme se:-))malá má sice 3měsíce ale máme ještě velkou rezervu,myslím,že ji tak půl roku minimálně využiješ
rosanka píše:
Holky, jak je velká korbička? X-lander se mi moc líbí, ráda bych si ho koupila a známá mě rozhodila tím, že se do korbičky dítě vejde jen na chvilku a v zimě ve fusaku ani náhodou…
díky, měla jsem stejný dotaz
my ho koupíme určitě!
rosanka píše:
Holky, jak je velká korbička? X-lander se mi moc líbí, ráda bych si ho koupila a známá mě rozhodila tím, že se do korbičky dítě vejde jen na chvilku a v zimě ve fusaku ani náhodou…
Nám je korbička už skoro malá.Nevím přesně její velikost,ale malej měl už ve 3 měsících 67 cm a s fusakem je to jen tak tak.
Tak my předělávali na sporťák nedavno tj. v 6.měsících. Na dýlku to bylo ještě docela dobrý, ale na šířku se nemoh ani hnout a měl ručičky předpažený
A sporťák? No nějak sem si na něj nemohla zvyknout, až sem radši pořídila golfky…