Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
![]()
Jdu pro radu. Vyzkoušela jsem už nespočet make-upů, ale všechny mi dělají šupinky na pleti. Zkoušela jsem to i s různými podkladovými bazemi, ale po nich většinou zrudnu, asi alergie. Zkoušela jsem i různé krémy. Jediné, co mi šupinky nedělá je BB krém od Nivea, ale téměř nekryje ![]()
Rady, nápady??? Díky
@ritterca píše:
Není to spíš způsobené tím, že máš suchou pleť?
To asi ano, ale proč to nedělá BB?? Měla jsem různé krémy i od kožní, zkoušela jsem biodermu, kozí kosmetiku atd atd… Kokosový olej, vše možné. Šupinky nejsou normálně vůbec vidět, jen s makeupem
@nostress píše:
Zkus si udělat peeling obličeje.
Taky jsem zkousela. Šupinky jsou i přesto
@Janča1212 máš presušenú pleť. Skús masku bioderma na suchú pleť a v zime si do make upu daj kvapku oleja určeného na tvár.
Ahoj taky mi to dělaly všechny makeupy. A jedinej který my sedl byl od Oriflame.
Taky mam problemy s pleti jedinej make up co mi sedi nevysusuje a krasne drzi je double wear nude od estee lauder. Taky je potreba dodrzovat nejakou deni rutynu.. aby plet byla stale vyzivena a nemela sklony k vysusovani ![]()
@Janča1212 píše:
Taky jsem zkousela. Šupinky jsou i přesto
Mohla by ti pomoci hydratační maska, a do make-upu kapka oleje.Taky hodně pít. Pokud nic nezabere, bylo by dobré navštívit dermatologa.
@Janča1212 píše:
To asi ano, ale proč to nedělá BB?? Měla jsem různé krémy i od kožní, zkoušela jsem biodermu, kozí kosmetiku atd atd… Kokosový olej, vše možné. Šupinky nejsou normálně vůbec vidět, jen s makeupem
protože bb je jen lehoučce zabarvený krém.
Máš suchou pleť, proto ti to dělá.
@nostress píše:
Mohla by ti pomoci hydratační maska, a do make-upu kapka oleje.Taky hodně pít. Pokud nic nezabere, bylo by dobré navštívit dermatologa.
Já už právě byla u 2 dermatologu. Ani jeden nepomohl. On je u mě taky problém, že máloco snesu. Vadí mi kde co. Obličej mi zrudne a pne. I bioderma mi nějak extra dobře nedělala. Jediné co opravdu snesu je řada z DM. Kosmetika za pár korun, ale žádné zarudnutí
@Janča1212 zkus 3 kroky pece od clinique..
Me to zabira a to taky malo co snesu