Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@chaela píše:
@terien to jsem ale nikde nepsala. Psala jsem pouze, ze to nejspíš nebude případ dané uzivatelky, protože styl jejího příspěvku tomu opravdu nenapovida.@marsi99 ano, decentní líčení může být pěkné a prospěšné. Ale někdo s takovým přístupem nebude vysilovat, že má bez makeupu vystrčit nos z domu, nebude se ohánět tím, že bez makeupu je strašidlo apod.
Ty z příspěvku poznáš, jak se maluje?
to ses teda dobrá. Já taky nenalicena z domu nevyjdu a chodím nalíčená decentně, představ si to. Zajímavé je, že nejvíc tomu vždycky rozumí ty, které o líčení ví úplné kulové ![]()
@j.a.n.i1 píše:
No, zato vysvetlovat to nekomu, kdo ma pocit, ze kazdy, kdo nepouziva makeup, nosi mastne vlasy v culiku, to rozhodně cenu ma
Zrovna tahle asi o žádné vysvetlovani nestojí, ta ví, jak se má upravit ![]()
@terien píše:
Zrovna tahle asi o žádné vysvetlovani nestojí, ta ví, jak se má upravit
Evidentně nevi, kdyz ma pocit, ze je jen varianta makeup nebo mastny culik…
@terien hele já si nehodlám kazit den hned po ránu. Přestaň mi tu podsouvat tvoje nevím odkud vydedukovane nesmysly. Užívej si tu svoji pravdu.
@j.a.n.i1 díky, aspoň někdo pochopil, jak jsem to myslela.
@j.a.n.i1 píše:
Evidentně nevi, kdyz ma pocit, ze je jen varianta makeup nebo mastny culik…
Vybrala si makeup, tak v tom má jasno
@chaela vždyť jsi to napsala ty sama, tak jaké podsouvání
jestli ti tohle kazí den, tak budeš asi nějaká labilní člověče ![]()
@terien prosimte přestaň.. labilní fakt nejsem, jen nechápu, proč někdo odmítá připustit fakt, že na světě existují i lidé, kteří mají jiný názor.. Já jsem nikde nepsala, že VÍM, jak se paní líčí, že se nelici decentně, ani nic podobného. Psala jsem, že decentní líčení k různým příležitostem může být hezké. A že to NEJSPÍŠ nebude případ té paní, protože podle MEHO NÁZORU tomu její příspěvek neodpovídá. Když si myslí, že být nenalicena je samozřejmost a bez toho je strašidlo s matnými vlasy…Prostě tak na mě ten příspěvek působil, toť vše. Tak mě přestaň chytat za slovo a nasi soukromou debatu byt tim ukoncila.
K čemu make-up? Vždyť to stejně pod tou rouškou nikdo neuvidí. A když ta rouška navlhne, tak po jejím sundání budeš mít určitě stále dokonalý obličej
![]()
Běžně si žádný krycí make-up nedávám, pleť mám pěknou. Líčím si oči, obočí, což jde i nyní, plus rtěnka. Nyní tedy víc jelení lůj a jinak jako před pár týdny - oči a denní krém. Ale chápu, že kdo se líčí celoobličejově, že si nyní připadá nevýrazně. Ale zkuste to vydržet, pod rouškou si myslím, že to není to nejlepší pro pleť.
Běžně make up nosím, ale teď ne, nevidím v tom smysl, když to není vidět. Jo a vlasy si myju ibden, takže mastné je fakt nemám ![]()
@chaela píše:
@terien prosimte přestaň.. labilní fakt nejsem, jen nechápu, proč někdo odmítá připustit fakt, že na světě existují i lidé, kteří mají jiný názor.. Já jsem nikde nepsala, že VÍM, jak se paní líčí, že se nelici decentně, ani nic podobného. Psala jsem, že decentní líčení k různým příležitostem může být hezké. A že to NEJSPÍŠ nebude případ té paní, protože podle MEHO NÁZORU tomu její příspěvek neodpovídá. Když si myslí, že být nenalicena je samozřejmost a bez toho je strašidlo s matnými vlasy…Prostě tak na mě ten příspěvek působil, toť vše. Tak mě přestaň chytat za slovo a nasi soukromou debatu byt tim ukoncila.
No mě by právě zajímalo, jak jsi k tomu názoru došla ![]()
Maluju se jako obvykle (celkem výrazně
), když se makeup zafixuje pudrem, nic se nikde nesetře/neobtiskne.
Holky, vy co používáte BB krém, kterou značku konkrétně? Já si kupovala v Lidlu, ale ten se drolil, teĎ mám od Nivey, ale i ten světlý je na mě tmavý. Díky moc.
@terien ze zkušenosti ze sveho okoli. Vím, že moje okolí není celý svět, čest výjimkám, ale ve většině případů, to tak je.
@chaela píše:
@terien ze zkušenosti ze sveho okoli. Vím, že moje okolí není celý svět, čest výjimkám, ale ve většině případů, to tak je.
Aha
![]()