Make-up pod roušku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34473
24.3.20 07:59
@chaela píše:
@terien to jsem ale nikde nepsala. Psala jsem pouze, ze to nejspíš nebude případ dané uzivatelky, protože styl jejího příspěvku tomu opravdu nenapovida.@marsi99 ano, decentní líčení může být pěkné a prospěšné. Ale někdo s takovým přístupem nebude vysilovat, že má bez makeupu vystrčit nos z domu, nebude se ohánět tím, že bez makeupu je strašidlo apod.

Ty z příspěvku poznáš, jak se maluje? :lol: to ses teda dobrá. Já taky nenalicena z domu nevyjdu a chodím nalíčená decentně, představ si to. Zajímavé je, že nejvíc tomu vždycky rozumí ty, které o líčení ví úplné kulové :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
24.3.20 08:00
@j.a.n.i1 píše:
No, zato vysvetlovat to nekomu, kdo ma pocit, ze kazdy, kdo nepouziva makeup, nosi mastne vlasy v culiku, to rozhodně cenu ma :mrgreen:

Zrovna tahle asi o žádné vysvetlovani nestojí, ta ví, jak se má upravit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101678
24.3.20 08:04
@terien píše:
Zrovna tahle asi o žádné vysvetlovani nestojí, ta ví, jak se má upravit ;)

Evidentně nevi, kdyz ma pocit, ze je jen varianta makeup nebo mastny culik…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
24.3.20 08:05

@terien hele já si nehodlám kazit den hned po ránu. Přestaň mi tu podsouvat tvoje nevím odkud vydedukovane nesmysly. Užívej si tu svoji pravdu.

@j.a.n.i1 díky, aspoň někdo pochopil, jak jsem to myslela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
24.3.20 08:06
@j.a.n.i1 píše:
Evidentně nevi, kdyz ma pocit, ze je jen varianta makeup nebo mastny culik…

Vybrala si makeup, tak v tom má jasno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
24.3.20 08:07

@chaela vždyť jsi to napsala ty sama, tak jaké podsouvání :lol: jestli ti tohle kazí den, tak budeš asi nějaká labilní člověče :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
24.3.20 08:19

@terien prosimte přestaň.. labilní fakt nejsem, jen nechápu, proč někdo odmítá připustit fakt, že na světě existují i lidé, kteří mají jiný názor.. Já jsem nikde nepsala, že VÍM, jak se paní líčí, že se nelici decentně, ani nic podobného. Psala jsem, že decentní líčení k různým příležitostem může být hezké. A že to NEJSPÍŠ nebude případ té paní, protože podle MEHO NÁZORU tomu její příspěvek neodpovídá. Když si myslí, že být nenalicena je samozřejmost a bez toho je strašidlo s matnými vlasy…Prostě tak na mě ten příspěvek působil, toť vše. Tak mě přestaň chytat za slovo a nasi soukromou debatu byt tim ukoncila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
24.3.20 08:22

K čemu make-up? Vždyť to stejně pod tou rouškou nikdo neuvidí. A když ta rouška navlhne, tak po jejím sundání budeš mít určitě stále dokonalý obličej :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3503
24.3.20 08:32

Běžně si žádný krycí make-up nedávám, pleť mám pěknou. Líčím si oči, obočí, což jde i nyní, plus rtěnka. Nyní tedy víc jelení lůj a jinak jako před pár týdny - oči a denní krém. Ale chápu, že kdo se líčí celoobličejově, že si nyní připadá nevýrazně. Ale zkuste to vydržet, pod rouškou si myslím, že to není to nejlepší pro pleť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
24.3.20 08:36

Běžně make up nosím, ale teď ne, nevidím v tom smysl, když to není vidět. Jo a vlasy si myju ibden, takže mastné je fakt nemám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
24.3.20 08:37
@chaela píše:
@terien prosimte přestaň.. labilní fakt nejsem, jen nechápu, proč někdo odmítá připustit fakt, že na světě existují i lidé, kteří mají jiný názor.. Já jsem nikde nepsala, že VÍM, jak se paní líčí, že se nelici decentně, ani nic podobného. Psala jsem, že decentní líčení k různým příležitostem může být hezké. A že to NEJSPÍŠ nebude případ té paní, protože podle MEHO NÁZORU tomu její příspěvek neodpovídá. Když si myslí, že být nenalicena je samozřejmost a bez toho je strašidlo s matnými vlasy…Prostě tak na mě ten příspěvek působil, toť vše. Tak mě přestaň chytat za slovo a nasi soukromou debatu byt tim ukoncila.

No mě by právě zajímalo, jak jsi k tomu názoru došla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
24.3.20 08:42

Maluju se jako obvykle (celkem výrazně :lol:), když se makeup zafixuje pudrem, nic se nikde nesetře/neobtiskne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8037
24.3.20 08:43

Holky, vy co používáte BB krém, kterou značku konkrétně? Já si kupovala v Lidlu, ale ten se drolil, teĎ mám od Nivey, ale i ten světlý je na mě tmavý. Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
24.3.20 09:01

@terien ze zkušenosti ze sveho okoli. Vím, že moje okolí není celý svět, čest výjimkám, ale ve většině případů, to tak je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
24.3.20 09:06
@chaela píše:
@terien ze zkušenosti ze sveho okoli. Vím, že moje okolí není celý svět, čest výjimkám, ale ve většině případů, to tak je.

Aha :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast