Make-up pod roušku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8037
24.3.20 18:46
@7.straka píše:
@carola z levných mi vyhovoval nejvíc Avon. Letos jsem chtěla zkusit něco lepšího a koupila si Hydreane BB od La Roche-Possay. Naprostá spokojenost, akorát jak teď občas vylezlo sluníčko, tak jsem si všimla, že obsahuje malé množství drobných třpytek :mrgreen:

No, a jinak ty třpytky náhodou musí vypadat dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1351
24.3.20 19:38
@carola píše:
Dobře děkuji, zkusím ten od Avonu.

Našla jsem ho na https://www.notino.cz/…krem-spf-20/
Je celkem světlý.

No naštěstí to není, že bych byla jako diskokoule  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8037
25.3.20 10:47
@7.straka píše:
Našla jsem ho na https://www.notino.cz/…krem-spf-20/
Je celkem světlý.No naštěstí to není, že bych byla jako diskokoule :mrgreen:

Jé, moc děkuji, jsi hodná. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1351
25.3.20 13:41

@carola rádo se stalo, nemáš zač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
25.3.20 16:05

Já si jen maluju oči :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
25.3.20 16:13

Make up si ted nedavam, mam na sobe rousku kazdy den vic jak 8 hodin v kuse, ale aspon oci maluju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marsi99
25.3.20 19:45
@Jindřiš píše:
Make up si ted nedavam, mam na sobe rousku kazdy den vic jak 8 hodin v kuse, ale aspon oci maluju.

já si právě též teď maluji jen oči ale jsem zvyklá kazde ráno nanášet tónovací krém neboť mám problematickou pleť, mám pleť mastnou na které se tvoří akné a teď pod rouškou hlavně na bradě a kolem pusy. Davam teď zatím krémy na mastnou pleť ale je to stále stejné.

• Citovat
  • Upravit
6665
25.3.20 20:00

Nikdy jsem se nějak zvlášť nemalovala, ale co neberu HA, mám pleť dost hroznou, takže třeba do práce (kam teď chodím jen občas, jinak pracuju z domova) to alespoň ten BB krém a pudr chce. K dotazu výše, jsem spokojená s Dermacolem.
Nenanáším si na sebe takovou vrstvu, aby mi to rouška nějak rozmazala a setřela, takže se vlastně maluju stejně, jako bez ní.

Jen třeba na nákup, kde mám roušku přes ksicht celou dobu, se nemaluju, to mi přijde zbytečné. A upravené vlasy nebo třeba padnoucí oblečení snad s mírou namalovanosti nesouvisí, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
23.5.20 14:42

Já někde četla, že je prý lepší si makeup dát - prý to tu plěť nějak chrání…myslím že to bylo na Klubu Krásy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí