Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Maluji se normalne jako vzdycky. Nenalicene uzivatelky co se maji nevim proc potrebu povysovat nad holkama co se maluji zde komentovat nebudu.
Holky a vy které se pod roušku malujete, tak vám ta rouška dobře těsní? Protože pokud jí máte po okrajích pořádně přimáčklou k obličeji, tak ta látka ten makeup setře, ne? ![]()
@lucenka Nesetře, když se makeuo zafixuje, což by se mělo dělat vždy, i bez roušky
Takže makeup, zafixovat pudrem, na konec líčení ideálně i fixační sprej a makeup vydrží od 7 ráno do 7 večer ve stejné podobě
Pokud jdu ven a hrozí přenos - tedy že potkám nějaké lidi se kterými potřebuju mluvit, tak matlám make-up + oči a velmi silnou vrstvu balzámu, jinak mi strašně okorávají rty.
Ještě nějak musím vyřešit to, že obecně pleť pod rouškou je pak docela nešťastná.
@zudina píše:
Maluji se normalne jako vzdycky. Nenalicene uzivatelky co se maji nevim proc potrebu povysovat nad holkama co se maluji zde komentovat nebudu.
Mám to stejně. Taky nechápu to pohrdání nad ženou, co se nalíčí ![]()
Ja se maluji i kdyz jsem cely den doma, pripadam si bez toho hnusna a hlavne jsem vypozorovala, ze kdyz se namaluju a hezky obliknu i doma, tak jsem produktivnejsi a mnohem vic me bavi varit, uklizet, pracovat… takze to delam i kvuli tomu ![]()
A jinak bych asi pod rousku asi malovala jen oci? Nevim, zatim jsem ji na sobe nemela
@arinecka píše:
Mám to stejně. Taky nechápu to pohrdání nad ženou, co se nalíčí
No, možná se podívej, kdo tu s s odsuzováním začal…
@chaela píše:
@Micaella22 to je názor toto. Mně přijde fakt ujetý, jak si ženský musí malovat obličej na xicht, aby mohly jít vynést odpadky nebo aby se sebe samy nelekly v zrcadle. A teda nechápu, jak makeup souvisí s vlasama a skutečností, že někdo má děti… Já jsem se nemalovala nikdy, s dětmi i bez nich, jako člověk vypadám i bez těch omalovanek. Decentní líčení třeba na ples může být pěkné, ale to asi nebude tvůj případ.Jinak. abych odpověděla, ne, nelicim se vůbec. Používám jen jelení luj na rty, a to i pod roušku.
Ja vypadam bez trochy makeupu dost bledě. Tak né že bych si dávala tmavší makeup, to ne, ale sjednocení pleti určitě pomůže. Jednou se mě paní v mhd zeptala jestli mi je dobře, že vypadám bledě. Říkám že ano, a usmála se. Za dvě minuty znova, ale opravdu vám je dobře jo? ![]()
Příspěvek upraven 24.03.20 v 11:01
@j.a.n.i1 píše:
No, možná se podívej, kdo tu s s odsuzováním začal…
Tak já to beru všeobecně, nikoho nezminuju ![]()
@arinecka píše:
Tak já to beru všeobecně, nikoho nezminuju
Jasně bereš všeobecně jednu skupinu… a o té druhé je ticho ![]()
@carola z levných mi vyhovoval nejvíc Avon. Letos jsem chtěla zkusit něco lepšího a koupila si Hydreane BB od La Roche-Possay. Naprostá spokojenost, akorát jak teď občas vylezlo sluníčko, tak jsem si všimla, že obsahuje malé množství drobných třpytek ![]()
@marsi99 píše:
Maminky mám na Vás otázku, která z Vás si v tomto těžkém období kdy musíme nosit roušku dáva stále make-up? jinak Vám všem přeji mnoho zdravý.
Muslimky budou vědět.
@Pennya píše:
Ja vypadam bez trochy makeupu dost bledě. Tak né že bych si dávala tmavší makeup, to ne, ale sjednocení pleti určitě pomůže. Jednou se mě paní v mhd zeptala jestli mi je dobře, že vypadám bledě. Říkám že ano, a usmála se. Za dvě minuty znova, ale opravdu vám je dobře jo?Příspěvek upraven 24.03.20 v 11:01
já jednou přišla bez makeupu do práce a hned, jestli nejsem nemocná
jsem dost světlá a bledá a bez makeupu pro sjednocení mám barvu do šedozelena ![]()
Jinak k tématu, doma na homeoffice se nemaluju, ani když jdu s rouškou do obchodu. Ale jak vyjedu do práce, tak se namaluju normálně, jen bez rtěnky.
Někdy si make up dám, většinou jdu úplně nenalíčená vzhledem k době. Jsem ve vysokém stupni těhotenství, celá oteklá. Takže někdy se maluju ve snaze vypadat lépe, někdy nemám sílu se podívat do zrcadla
Pokud si make up dám, zafixuji sypkým pudrem od Dermacolu, opravdu dobře podrží podklad natváři. Na závěr nastříkám fixační sprej a opravdu se to ani nehne. Takže si můžu i v poledne schrupnout s nalíčenou tváří, aniž bych umazala povlečení. ![]()
@7.straka píše:
@carola z levných mi vyhovoval nejvíc Avon. Letos jsem chtěla zkusit něco lepšího a koupila si Hydreane BB od La Roche-Possay. Naprostá spokojenost, akorát jak teď občas vylezlo sluníčko, tak jsem si všimla, že obsahuje malé množství drobných třpytek
Dobře děkuji, zkusím ten od Avonu.