Make-up pod roušku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3823
24.3.20 09:07

Maluji se normalne jako vzdycky. Nenalicene uzivatelky co se maji nevim proc potrebu povysovat nad holkama co se maluji zde komentovat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
24.3.20 09:12

Holky a vy které se pod roušku malujete, tak vám ta rouška dobře těsní? Protože pokud jí máte po okrajích pořádně přimáčklou k obličeji, tak ta látka ten makeup setře, ne? :think:

• Citovat
  • Upravit
1332
24.3.20 09:34

@lucenka Nesetře, když se makeuo zafixuje, což by se mělo dělat vždy, i bez roušky :lol: Takže makeup, zafixovat pudrem, na konec líčení ideálně i fixační sprej a makeup vydrží od 7 ráno do 7 večer ve stejné podobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
24.3.20 10:13

Pokud jdu ven a hrozí přenos - tedy že potkám nějaké lidi se kterými potřebuju mluvit, tak matlám make-up + oči a velmi silnou vrstvu balzámu, jinak mi strašně okorávají rty.

Ještě nějak musím vyřešit to, že obecně pleť pod rouškou je pak docela nešťastná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35443
24.3.20 10:31
@zudina píše:
Maluji se normalne jako vzdycky. Nenalicene uzivatelky co se maji nevim proc potrebu povysovat nad holkama co se maluji zde komentovat nebudu.

Mám to stejně. Taky nechápu to pohrdání nad ženou, co se nalíčí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
24.3.20 10:31

Ja se maluji i kdyz jsem cely den doma, pripadam si bez toho hnusna a hlavne jsem vypozorovala, ze kdyz se namaluju a hezky obliknu i doma, tak jsem produktivnejsi a mnohem vic me bavi varit, uklizet, pracovat… takze to delam i kvuli tomu :mrgreen:
A jinak bych asi pod rousku asi malovala jen oci? Nevim, zatim jsem ji na sobe nemela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102840
24.3.20 10:41
@arinecka píše:
Mám to stejně. Taky nechápu to pohrdání nad ženou, co se nalíčí :think:

No, možná se podívej, kdo tu s s odsuzováním začal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
24.3.20 10:57
@chaela píše:
@Micaella22 to je názor toto. Mně přijde fakt ujetý, jak si ženský musí malovat obličej na xicht, aby mohly jít vynést odpadky nebo aby se sebe samy nelekly v zrcadle. A teda nechápu, jak makeup souvisí s vlasama a skutečností, že někdo má děti… Já jsem se nemalovala nikdy, s dětmi i bez nich, jako člověk vypadám i bez těch omalovanek. Decentní líčení třeba na ples může být pěkné, ale to asi nebude tvůj případ.Jinak. abych odpověděla, ne, nelicim se vůbec. Používám jen jelení luj na rty, a to i pod roušku.

Ja vypadam bez trochy makeupu dost bledě. Tak né že bych si dávala tmavší makeup, to ne, ale sjednocení pleti určitě pomůže. Jednou se mě paní v mhd zeptala jestli mi je dobře, že vypadám bledě. Říkám že ano, a usmála se. Za dvě minuty znova, ale opravdu vám je dobře jo? :lol:

Příspěvek upraven 24.03.20 v 11:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35443
24.3.20 11:00
@j.a.n.i1 píše:
No, možná se podívej, kdo tu s s odsuzováním začal…

Tak já to beru všeobecně, nikoho nezminuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102840
24.3.20 11:53
@arinecka píše:
Tak já to beru všeobecně, nikoho nezminuju :mrgreen:

Jasně bereš všeobecně jednu skupinu… a o té druhé je ticho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1351
24.3.20 13:34

@carola z levných mi vyhovoval nejvíc Avon. Letos jsem chtěla zkusit něco lepšího a koupila si Hydreane BB od La Roche-Possay. Naprostá spokojenost, akorát jak teď občas vylezlo sluníčko, tak jsem si všimla, že obsahuje malé množství drobných třpytek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
24.3.20 14:00
@marsi99 píše:
Maminky mám na Vás otázku, která z Vás si v tomto těžkém období kdy musíme nosit roušku dáva stále make-up? jinak Vám všem přeji mnoho zdravý.

Muslimky budou vědět.

• Citovat
  • Upravit
42032
24.3.20 14:09
@Pennya píše:
Ja vypadam bez trochy makeupu dost bledě. Tak né že bych si dávala tmavší makeup, to ne, ale sjednocení pleti určitě pomůže. Jednou se mě paní v mhd zeptala jestli mi je dobře, že vypadám bledě. Říkám že ano, a usmála se. Za dvě minuty znova, ale opravdu vám je dobře jo? :lol:Příspěvek upraven 24.03.20 v 11:01

já jednou přišla bez makeupu do práce a hned, jestli nejsem nemocná :mrgreen: jsem dost světlá a bledá a bez makeupu pro sjednocení mám barvu do šedozelena :mrgreen:
Jinak k tématu, doma na homeoffice se nemaluju, ani když jdu s rouškou do obchodu. Ale jak vyjedu do práce, tak se namaluju normálně, jen bez rtěnky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
24.3.20 14:30

Někdy si make up dám, většinou jdu úplně nenalíčená vzhledem k době. Jsem ve vysokém stupni těhotenství, celá oteklá. Takže někdy se maluju ve snaze vypadat lépe, někdy nemám sílu se podívat do zrcadla :D Pokud si make up dám, zafixuji sypkým pudrem od Dermacolu, opravdu dobře podrží podklad natváři. Na závěr nastříkám fixační sprej a opravdu se to ani nehne. Takže si můžu i v poledne schrupnout s nalíčenou tváří, aniž bych umazala povlečení. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8068
24.3.20 18:45
@7.straka píše:
@carola z levných mi vyhovoval nejvíc Avon. Letos jsem chtěla zkusit něco lepšího a koupila si Hydreane BB od La Roche-Possay. Naprostá spokojenost, akorát jak teď občas vylezlo sluníčko, tak jsem si všimla, že obsahuje malé množství drobných třpytek :mrgreen:

Dobře děkuji, zkusím ten od Avonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast