Make-up pod roušku

marsi99
24.3.20 06:34

Makeup pod roušku

Maminky mám na Vás otázku, která z Vás si v tomto těžkém období kdy musíme nosit roušku dáva stále make-up? jinak Vám všem přeji mnoho zdravý.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3023
24.3.20 07:02

Ja mam make up cely den a rousku tak pul hodiny. Nehodlam vypadat doma jak strasidlo v mastnym culíku, nenamalovana, jen proto, ze mam deti :mrgreen: make up mam kvalitni, nic se mi neobtiskava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1459
24.3.20 07:02

Já, střídám jich několik a hned po příchodu vyperu nebo vyvařím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1351
24.3.20 07:10

Já se líčím normálně, jako vždycky - na pleť dávám jen BB a pudr (na všechno to konturování, bronzování, atp. kašlu) a líčení očí rouška nevadí. Musím se teď trochu víc o pleť starat, pod tou rouškou se mi dělá kolem pusy, hlavně v koutcích nějaká neplecha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101648
24.3.20 07:35
@Micaella22 píše:
Ja mam make up cely den a rousku tak pul hodiny. Nehodlam vypadat doma jak strasidlo v mastnym culíku, nenamalovana, jen proto, ze mam deti :mrgreen: make up mam kvalitni, nic se mi neobtiskava

By me zajimalo jak to, ze nepouziju makeup ovlivnuje vlasy :mrgreen: a uz vůbec, jak s tim souvisi deti… Jojo, predsudky nekterych jsou k pobaveni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
24.3.20 07:40

@Micaella22 to je názor toto. Mně přijde fakt ujetý, jak si ženský musí malovat obličej na xicht, aby mohly jít vynést odpadky nebo aby se sebe samy nelekly v zrcadle. A teda nechápu, jak makeup souvisí s vlasama a skutečností, že někdo má děti… Já jsem se nemalovala nikdy, s dětmi i bez nich, jako člověk vypadám i bez těch omalovanek. Decentní líčení třeba na ples může být pěkné, ale to asi nebude tvůj případ.

Jinak. abych odpověděla, ne, nelicim se vůbec. Používám jen jelení luj na rty, a to i pod roušku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
24.3.20 07:41

@marsi99 Já se mažu BB krémem, oči si maluju, chodím do práce, takže chci vypadat aspoň trochu normálně i s rouskou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
24.3.20 07:42

Makeup teď nepoužívám, jen pudr, jinak se ličím normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
24.3.20 07:43
@chaela píše:
@Micaella22 to je názor toto. Mně přijde fakt ujetý, jak si ženský musí malovat obličej na xicht, aby mohly jít vynést odpadky nebo aby se sebe samy nelekly v zrcadle. A teda nechápu, jak makeup souvisí s vlasama a skutečností, že někdo má děti… Já jsem se nemalovala nikdy, s dětmi i bez nich, jako člověk vypadám i bez těch omalovanek. Decentní líčení třeba na ples může být pěkné, ale to asi nebude tvůj případ.Jinak. abych odpověděla, ne, nelicim se vůbec. Používám jen jelení luj na rty, a to i pod roušku.

Taky dobrý názor, že když se někdo maluje denně, nemůže to být decentní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14105
24.3.20 07:47
@j.a.n.i1 píše:
By me zajimalo jak to, ze nepouziju makeup ovlivnuje vlasy :mrgreen: a uz vůbec, jak s tim souvisi deti… Jojo, predsudky nekterych jsou k pobaveni.

Zrovna jsem se nad tím zarazila. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marsi99
24.3.20 07:47

@chaela tak já si dávám jen tónovací krém mam dost problematickou pleť tak jsem ráda že alespoň ty nejhorší nedostatky nejdou tolik vidět ale teď co musím nosit roušku tak tónovací krém nedávám neboť jak mám pleť mastnou tak by bylo krému víc na roušce než na mě 😃

• Citovat
  • Upravit
14105
24.3.20 07:50
@terien píše:
Taky dobrý názor, že když se někdo maluje denně, nemůže to být decentní :lol:

Spíš myšleno tak, že pokud maluje obličej denně, na ples musí výrazně, aby bylo poznat, že nalíčená je? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
24.3.20 07:53
@Flyingfrog píše:
Spíš myšleno tak, že pokud maluje obličej denně, na ples musí výrazně, aby bylo poznat, že nalíčená je? :nevim:

No to fakt nemusí. To ovšem nemá cenu vysvětlovat někomu, pro koho je řasenka sprosté slovo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
24.3.20 07:56

@terien to jsem ale nikde nepsala. Psala jsem pouze, ze to nejspíš nebude případ dané uzivatelky, protože styl jejího příspěvku tomu opravdu nenapovida.

@marsi99 ano, decentní líčení může být pěkné a prospěšné. Ale někdo s takovým přístupem nebude vysilovat, že má bez makeupu vystrčit nos z domu, nebude se ohánět tím, že bez makeupu je strašidlo apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101648
24.3.20 07:56
@terien píše:
No to fakt nemusí. To ovšem nemá cenu vysvětlovat někomu, pro koho je řasenka sprosté slovo

No, zato vysvetlovat to nekomu, kdo ma pocit, ze kazdy, kdo nepouziva makeup, nosi mastne vlasy v culiku, to rozhodně cenu ma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí