Makléři a prodej RD

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5374
24.6.22 15:49
@Uslava píše:
Ty nějak hodně pospicháš? Tak si to prodej sama.Příspěvek upraven 24.06.22 v 11:41
@Anonymní píše:
No to je právě to podnikání, to není jak lapet v teple na urade; o to víc se přeci musí každý podnikatel snažit, aby zrovna on prodal a dosel zisku, ne?
Nakonec jistou máme každý jen smrt, to ostatní je sázka do loterie.

Nebo si to taky může syslit pro svyho znanyho, jít s cenou dolů a pak se sabnout. To je velmi výhodný byznys, mas-li kontakty a umíš v tom chodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5374
24.6.22 15:51
@Semtex píše:
My jsme měli velké štěstí na příjemnou makléřku, menší RK a příjemnou majitelku, s oběma byla opravdu snadná domluva a transakce proběhla rychle 8) mimo jiné to, jak maklerka působila, nas taky trochu ponouklo ke koupi. Neměli problém do smlouvy něco zapracovat navíc a podobne a rovněž my jsme splnili závazky, jak bylo domluveno.

Pak jsme narazili na chlapa, co si prodával dům sam, působil jako agent s teplou vodou a měla jsem pocit, že nám cosi zatajuje a že zvelicuje klady nemovitosti :lol: (ono ten barak byl starej a stav tak plus minus na rekonstrukci některých základních prvků). Z toho jsme úplně dobrý pocit neměli a dali přednost té první nabídce ;)

Ale vím, ze třeba ve zprávách proběhlo, že si makléř uzurpoval právo vybírat zájemce a dům hodlal prodat překupnici i proti vuli majitelů, kteří jej chtěli prodat rodině s dětmi. Pak soudy, tahanice několikaleté a jak to dopadlo, nevím, je možné, že je ta věc stále v reseni :think:

No jo, ale ty jsi byl/a v roli kupce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5374
24.6.22 15:59

Známý prodával a vzápětí kupoval u stejně realitky. Při prodeji jeho hodnotne nemovitosti ho zkrouhli, takze na tu, co kupoval, si musel vzít půjčku. A koupil zajíce v pytli - skryté vady, takže chce prodat. Makléř proda, neboť se postará, aby narazil na dalšího blbce. Jenže známý je prakticky na ulici, bez práce, neboť se kvůli koupené chatě přestěhoval, a zadlužený na x let. A to chtěl jen z bytu ve městě do chatky v přírodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5374
24.6.22 16:02

@prstamos Ty tady nemáš asi co dělat, že? Zdá se.mi, že z té nouze druhých tyjes. Anebo přinejlepším dobře zijes. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.22 16:49
@Takco píše:
No jo, ale ty jsi byl/a v roli kupce!

To vůbec nevadí, mě se tahle popsána zkusenost moc líbí a jako prodejce si z toho mám co vzit: Byt milá, vstřícná a nevychvalovat, jen zmínit lehce pozitiva domu pro případného zajemce ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max