Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Uslava píše:
Ty nějak hodně pospicháš? Tak si to prodej sama.Příspěvek upraven 24.06.22 v 11:41
@Anonymní píše:
No to je právě to podnikání, to není jak lapet v teple na urade; o to víc se přeci musí každý podnikatel snažit, aby zrovna on prodal a dosel zisku, ne?
Nakonec jistou máme každý jen smrt, to ostatní je sázka do loterie.
Nebo si to taky může syslit pro svyho znanyho, jít s cenou dolů a pak se sabnout. To je velmi výhodný byznys, mas-li kontakty a umíš v tom chodit.
@Semtex píše:
My jsme měli velké štěstí na příjemnou makléřku, menší RK a příjemnou majitelku, s oběma byla opravdu snadná domluva a transakce proběhla rychlemimo jiné to, jak maklerka působila, nas taky trochu ponouklo ke koupi. Neměli problém do smlouvy něco zapracovat navíc a podobne a rovněž my jsme splnili závazky, jak bylo domluveno.
Pak jsme narazili na chlapa, co si prodával dům sam, působil jako agent s teplou vodou a měla jsem pocit, že nám cosi zatajuje a že zvelicuje klady nemovitosti
Ale vím, ze třeba ve zprávách proběhlo, že si makléř uzurpoval právo vybírat zájemce a dům hodlal prodat překupnici i proti vuli majitelů, kteří jej chtěli prodat rodině s dětmi. Pak soudy, tahanice několikaleté a jak to dopadlo, nevím, je možné, že je ta věc stále v reseni(ono ten barak byl starej a stav tak plus minus na rekonstrukci některých základních prvků). Z toho jsme úplně dobrý pocit neměli a dali přednost té první nabídce
No jo, ale ty jsi byl/a v roli kupce!
Známý prodával a vzápětí kupoval u stejně realitky. Při prodeji jeho hodnotne nemovitosti ho zkrouhli, takze na tu, co kupoval, si musel vzít půjčku. A koupil zajíce v pytli - skryté vady, takže chce prodat. Makléř proda, neboť se postará, aby narazil na dalšího blbce. Jenže známý je prakticky na ulici, bez práce, neboť se kvůli koupené chatě přestěhoval, a zadlužený na x let. A to chtěl jen z bytu ve městě do chatky v přírodě.
@prstamos Ty tady nemáš asi co dělat, že? Zdá se.mi, že z té nouze druhých tyjes. Anebo přinejlepším dobře zijes. ![]()
@Takco píše:
No jo, ale ty jsi byl/a v roli kupce!
To vůbec nevadí, mě se tahle popsána zkusenost moc líbí a jako prodejce si z toho mám co vzit: Byt milá, vstřícná a nevychvalovat, jen zmínit lehce pozitiva domu pro případného zajemce ![]()