Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mile maminky,potrebovala bych od Vas radu,neni tu nektera z Vas,ktera je na materske a zakladala si kartu do makra?Rada bych si ji udelala,ale nevim,jestli mi ji udelaji,kdyz jsem na materske dekuji:-)
Ahoj,
registrovat se můžeš, pokud podnikáš (máš firmu nebo jsi osvč). Pokud ani během mateřské nemáš např. pozastavenou živnost, tak se můžeš registrovat online na jejich stránkách a kartu si vyzvedneš při prvním nákupu. Více info zde .
dekuji za odpoved,a muzu s ete jeste zeptat,pokud ji mam pozastavenou a obnovila bych ji,tak by my tu kartu vydali?
ceramidy píše:
dekuji za odpoved,a muzu s ete jeste zeptat,pokud ji mam pozastavenou a obnovila bych ji,tak by my tu kartu vydali?
Mít obnovenou živnost znamená taky podávat daňová přiznání a přehledy na poj. a ossz, ale kartu ti samozřejmě obnoví.
Já jsem žádné doklady nedodávala.
Přez net jsem se registrovala a pak si jen vyzvedla kartu v makru.
Byla jsem na MD a ZL byl pozastaveny.
Takže za mě, ano jde
Taky si to myslim, chodime do makra na kartu cloveka, co je 12 let po smrti. ![]()
Já myslím, že je to bez problémů, já zařizovala kartu osobně a chtěli po mě snad jen živnosťák a možná první stránku posledního DP a nic neřešili…