Malá koupelna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29
22.8.16 11:54

@zrcadlo aha :palec: a umyvadlo máte tedy samostatně vedle vany a máte v koupelně ještě nějakou skříňku, úložné prostory nebo pračku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
22.8.16 12:09
@Elisis14 píše:
@Gosi využíváte každý prostor. A udržuje se vám ta plastová vanička dobře? Já mám strach aby tam nebylo strašně moc zákoutí a nebylo to blbé na údržbu.

já jí nakonec nemám, to je fotka z gůglu, mi to tak jen měli v plán… a na udržbu to asi nebude horší než velká tvarovaná vana a u ní to zabere tak o dvě minuty víc, než u klasický…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
22.8.16 12:16

@Elisis14 A nechces zkusit vyrobit nejaky rychly nakres, kde zaznamenas velikost sten a kde jsou dvere a pripadne okno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
22.8.16 12:25

koupelna mala

Nevím jestli to půjde moc vidět. Je tam malý prostor na pračku s vrchním plněním, ale současně hned vedle je topný žebřík…
Nevím jestli to s tou vanou půjde uspořádat nějak jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16199
22.8.16 12:42
@Elisis14 píše:
Nevím jestli to půjde moc vidět. Je tam malý prostor na pračku s vrchním plněním, ale současně hned vedle je topný žebřík…
Nevím jestli to s tou vanou půjde uspořádat nějak jinak.

V tomhle případě bych zvolila proti dveřím na dlouhou stěnu tu vanu avocado s širším koncem vlevo, a vpravo nad ni to umyvadlo (tam, co je teď topný žebřík, ten bych posunula víc do hluchého místa za dveřmi). Tím se uvolní vlevo dost velký prostor, kam by se vešla i pračka a sušička na sobě, nebo vysoká skříňka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
22.8.16 14:12

@Padme93 máme supermoderní a zcela praktické umyvadlo :) a pračka se pod vejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
22.8.16 14:25

@EmmaAnna pošlete fotku, to by mě zajímalo :-)
@zrcadlo já právě nevím zda nebude problém s tím posunem toho žebříku. Ale nápad to je skvělý, děkuji za něj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
22.8.16 15:19

@Elisis14 Posunout zebrik znamena pouze posunout trubky. Jinak my mame koupelnu dost podobnou, mozna vetsi o par centimetru. Vanu mame na stejnem miste, co je v nakresu, ale umyvadlo mame mezi vanou a dverma. Zebrik mame jen o kousek bliz ke dverim, nez vy a v rohu boiler. Puvodni vize byla dat pod nej pracku, jenze to zapojili blbe, takze se tam diky trubkam pracka nevejde, tak mame pracku vedle vany a vedle toho se jeste vesla skrinka, kde mam rucniky a prasky na prani, chemikalie aspol. Jinak castecne nad prackou je okno, ktere konci vpodstate nad ni, takze jsme byli dost omezeni prave timto. Kdybychom to delali ted, tak dame vanu asi na tu protejsi stranu. Umyvadlo vedle dveri je docela dobre, protoze vesak na rucniky mame pripevneny prave na dverich, coz setri docela dost mista. Ale kdyby byla vana pod oknem, vesla by se tam misto nizke skrinky vysoka a nad pracku susicka (ale tu manzel stejne nechce, takze je to jedno).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
22.8.16 15:24

Holky, kam s pračkou, když není místo.

Holky, kam s pračkou, když není místo :lol: :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
22.8.16 16:23
@Gosi píše:
http://2.bp.blogspot.com/…P1000006.JPG něco takové jsem zvažovala, ale spíš, že by tu „vanu“ využilo dítě, ale co jsem viděla, do některých takhle na štorc by se dospělej usadil i poměrně pohodlně…http://aplomo-koupelny.cz/eshop/produkt/aplomo-big-boss-135×135×220-masazni-sprchovy-box-s-vanou/

mame presne takovou koupelnu. a kdyby to byl nas byt necham si tam rozhodne dat ten hlubsi sprchac co je na fotce…mame jen melky a je to na nic..deti si vodu vlastne nemaji jak uzit…a do te hlubsi bych si v klidu sedla i ja…
topeni mame napravo od umyvadla na stene…a nad prackou vysoka skrin z Ikea (http://www.ikea.com/…ts/00206096/)
vejde se tam vsechno uplne presne a moc mista tam neni…ale svou funkci to plni
 Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Padme93
22.8.16 18:41

Máme koupelnu takovou. Za příčkou je pračka a kotel. Jiné řešení nešlo kvůli odpadum, které neslo posunout.

• Citovat
  • Upravit
29
22.8.16 21:25

@Padme93 to je krásné! Snad ty přípojky půjdou nějak přesunou a budeme si to moct vyměnit jak chceme.

Ještě jsem našla inspiraci tady: https://www.prozeny.cz/…trych-reseni a https://www.ravak.cz/…lou-koupelnu
Kdyby měl někdo podobný problém jako my.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
22.8.16 23:48

@ewes prosím a máte mezi pračkou a skříňkou ještě prostor? Jak vysokou máte pračku? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
23.8.16 07:58

@Elisis14 Hlavne si dejte pozor na jednu vec. Jak jsem koukala na ty fotky (mimo jine - krasne resene male koupelny, hlavne v tom prvnim odkazu), tak me tam minimalne na jedne fotce zaujalo to, ze vana s umyvadlem byly vedle sebe, mezitim zastena, ktera se otevirala tak, ze jeji prostor zasahoval pred umyvadlo a k tomu byla baterie jeste na stejne stene, jako baterie od umyvadla, takze pokud by tam clovek chtel sprchovat treba dite, musel by za nim nejspis az do vany, protoze tam se nenaklonis, abys zapla sprchu a sestelovala teplotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Padme93
23.8.16 08:32

@Elisis14 Snad jo. U nás by to šlo, jedině že by se podlaha zvedla o nějakých 30 cm, což jsme odmítli. Celkově, kdyby byl na rekonstrukci čas a bylo to naše, tak jí uděláme jinak, stejně jako bychom udělali jinak zbytek bytu, ale jsem ráda, že bydlíme a že to máme nové.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák