Malá postel pro dva

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kuky206
2.12.23 16:30
@stinga píše:
tak nedělej se teď hloupá a nepřekrucuj, tady píšeš, že novou postel dáš do dceřina pokoje a když si najdeš chlapa, tak aby tam mohl spát on

Hloupá jste vy :) tu postel si chci do jejího pokoje dát já. Bože vy jste materiál. A ještě máte zapotřebí tykat, abyste si evidentně zvedala ego. 🙏
Mějte se krásně a budu ráda, když na můj příspěvek již reagovat nebudete

• Citovat
  • Upravit
11141
2.12.23 16:33
@Kuky206 píše:
Proboha proč by mě měl někdo ochmatavat :D to je zase pobavení po ránu. A až ji bude deset, je dost pravděpodobné, že tam už nebudeme. Ptala jsem se jen na postel. Nic víc. :nevim: a zase se strhla diskuze za nejhorší matku roku. Tady se to opravdu nemění. A pro vaše info, neplánuji si k nám stěhovat nějakého chlapa. Ten pokoj bude dcery. Jen tam budu mít postel. Když tam nebude, pokud se s někým budu scházet, budeme tam. Pokud bude doma, tak na gauči. Ale nepočítám, že bych jí s někým v nejbližší době seznamovala. Ale děkuji za nevyzadane názory.
A vy, co jste odpovídali opravdu na otázku bez moralizace, jak vše děláte nejlépe, moc děkuji. Cením Si toho. :hug:

I kdyby tam dcera nebyla, proč nebudete v obýváku? Tvou situaci bych vyřešila tak, že koupím pořádný rozkládací gauč do obýváku a v pokoji dcery 120×200, kde můžete spát spolu, popř. ona sama, když bude chtít.

Přijde mi zbytečné mít v pokoji dcery dvě postele, když chceš šetřit místo.

Opravdu je divné přemýšlet, že budete s případným mužem u dcery v pokoji, vždyť na obýváku není moc špatného, spí tam kdekdo, kdo má dvoupokojovy byt. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24591
2.12.23 17:05
@Rebelja Rebelkovatá píše:
No, tak na 140 se teda dva nevyspi. Min 180, lépe píše: Více

Naši takto spali celý život a s nimi ještě jeden až dva psi, podle situace. Nikdy si nestěžovali, asi se rádi k sobě mačkali. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rebelja Rebelkovatá
2.12.23 17:07
@lucad77 píše:
Naši takto spali celý život a s nimi ještě jeden až dva psi, podle situace. Nikdy si nestěžovali, asi se rádi k sobě mačkali. :mrgreen:

No já spím na břiše s jednou nohou pokrcenou, ruce rozhozene :)

• Citovat
  • Upravit
Kuky206
2.12.23 17:21

Já gauč mám. Ale na spaní není dvakrát pohodlný. Proto řešim tu druhou postel. Je to finančně lepší, než kupovat nový gauc. A dcera svou postel má taky. Byl to zkrátka jen dotaz, ale že se ohledně toho strhne taková diskuze… Myslím, že je každého věc co a jak dělá. Ja se ptala na zkušenost s postelí, ne na rady do života.
Děkuji a končím tuto diskuzi :dance:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný