Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dva dospělí se dle mého na 120×200 nevyspí. Možná jako nouzovka, ale pravidelně určitě ne
@Kuky206 budeš si buď muset najít muže s úzkými rameny, nebo spát na něm ![]()
My spíme na 140 posteli uz ctyri roky a pohoda, mame to radi se takhle tulit. A to ja mam… no… Řádnej obvod a muj muz dva metry na výšku ![]()
Jednou jsme zkusili asi tri dny 120cm postel a to uz se fakt nedá
![]()
Manžel spí s 6 letou dcerou na 120. Na dva dospělý je to málo.
Co něco rozkládacího?
Mám 160×200 a máme pohodlí jen tak tak. Podotýkám, že já jsem úplný prcek 162/45
Jezdí ale jednou za 14 dní, tak se to. 120/200 je hodně málo. Asi se vyspíte ale žádný comfort to nebude ![]()
Tak když budeš mít doma chlapa, tak s ním asi nebudeš spát v dcery pokoji, ne? ![]()
A co místo gauče pořídit v Ikee rozkládací postel? Přes den ji můžeš mít jako gauč, v noci pro sebe jednolůžko 80×200 a když byste tam byli dva, tak vysuneš druhé lůžko a máte 160×200. A v noci nevadí, že neprojdete.
Třeba tahle
140 je naprosto v pohode pro 2 na vyspani, ani se nemusi dotykat, pokud tedy nemaji oba 150 kg. 120 to uz je teda s pritulenim. Ale nerozumim tomu, ze chces spat s chlapem u dcery v pokoji? Nebo to myslis, kdyz bude u otce?
No 120 pro dva dospele si predstavit nedovedu, 140 jsme s manzelem meli v pronajmu a to uz stacilo. Ale taky zalezi jak jste “velci”. Ja jsem mensi a stihla, manzel je sice vysoky, ale taky stihly.
@Malina001 píše:
140 je naprosto v pohode pro 2 na vyspani, ani se nemusi dotykat, pokud tedy nemaji oba 150 kg. 120 to uz je teda s pritulenim. Ale nerozumim tomu, ze chces spat s chlapem u dcery v pokoji? Nebo to myslis, kdyz bude u otce?
Jo akorát se ne směr roztahovat a hejbat
Na 140 jsme s mužem spali roky, ale menší už bych nebrala. Teď máme 160 a je to až až. Když je na dovolené 180, nedejbože 200, tak se v té posteli hledáme. Je to o zvyku.
V dětském pokoji mají děti 140×200. Ale tedy patro. Spí na něm dva nejstarší. To mi přijde fajn, šetří dost prostoru. Takže já bych v obýváku měla patro, pod to strčila gauč a do pokojíčku k dceři bych dala třeba rozkládací křeslo na nouzové přespání, kdyby byla nemocná apod..
Dcera má taky vysokou postel, ale jen 80×200.
A na obě postele leze občas i tříleťák( z čehož nejsem nadšená).
Do obýváku dej rozkládací gaucopostel, já měla kdysi v pokojicku postel Indiana a super, stále se to prodává. Normalne jsem spala na složené, a když přišla kamarádka nebo přítel, rozložilo se.
Dobrý den,
Abychom tam mohly chodit. Jelikož třeba obývací stěna a stolek jsou součástí obýváku. 

s dcerou se budu stěhovat do bytu 2+1. Je menší, ale pro nás bude super. Dcera má tři roky. Jen do obýváku dám gauč a nic
Pak je tu ještě jeden pokoj, který bych ráda nechala pro dceru s tím, že bych si tam ráda dala nějakou menší postel na spaní. Nemáte nějaká zkušenost s délkou postele? Vyspí se dva dospělý lidé na lůžku 120×200? Nebo je lepší koukat po 140 x200. Děkuji.
Jde mi o to, aby zabírala co nejmenší prostor, Ale kdybych do budoucna potkala nějakého muže, tak abychom se tam případně vyspali a nemusela jsem kupovat jinou
Já vím, hloupý dotaz, ale nemám tolik peněz, abych mohla poté koupit větší a zároveň bych ráda zabrala co nejmenší prostor v pokoji dcery.
Děkuji