Domácnost uklízení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
sisi110
28.11.23 20:05

Domácnost uklizení

Ahoj holky,
Citim se trapne, ale rada bych si nechala poradit, jak nejlepe tuhle nemilou situaci vyresit. :(
Bydlím s manzelem, je to 9/10 chlap, vadi mi na nem jen uklid. Ted se bohuzel nebavim o „jen“ pohazenych ponozkach vedle kose na pradlo. Kezby.. kdyz si me poprve vzal domu, byla jsem v soku, ze se nestydi si me vzit do takove.. spiny. Bydli ve starym byte, coz uz sama o sobe nesnasim, ale kdyby byl udrzovany, tak s tim relativne nemam problem.

Příspěvek upraven 29.11.23 v 11:21

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
SracChcePomoci
28.11.23 20:10

Pán je jednoznačně chlap ale taky jednoznačně dost velký prase :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
133
28.11.23 20:13

Znám chlapy, kteří mají doma bordel, ale tohle je extrém, toho nepředěláš. Asi v tom vyrostl a tohle je pro něj normální. Uteč, nebo se z toho zblazníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
28.11.23 20:14

S tím nic neuděláš. Pokud ten sajgon sám nevidí, tak to těžko bude uklízet. Někteří muži to tak mají a můžeš se na hlavu stavět a nic se nezmění.

Jestli je ti ten stav bytu tak hnusnej, objednej si firmu na čištění a poradny úklid si zaplať. Potom už to budeš jenom udržovat, ale nejhorší je ta prvotní deratizace.

Jo a pokud s timhle chlapem chceš být, budeš se muset smířit s tím, že prostě přijdeš domů a bude hegeš, ktery bud uklidis, a nebo si na nej nejak zvyknes. Jinak to nemá moc budoucnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5641
28.11.23 20:15

Vůbec nechápu, že ses k němu nastěhovala, já bych do toho nešla. Pro mě bylo důležité i to, že se o sebe uměl manžel sám postarat a nehnil ve špíně. Ten tvůj by u mě neměl šanci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
28.11.23 20:16
@sisi110 píše:
Ahoj holky,
Citim se trapne, ale rada bych si nechala poradit, jak nejlepe tuhle nemilou situaci vyresit. :(
Bydlím s manzelem, je to 9/10 chlap, vadi mi na nem jen uklid. Ted se bohuzel nebavim o „jen“ pohazenych ponozkach vedle kose na pradlo. Kezby.. kdyz si me poprve vzal domu, byla jsem v soku, ze se nestydi si me vzit do takove.. spiny. Bydli ve starym byte, coz uz sama o sobe nesnasim, ale kdyby byl udrzovany, tak s tim relativne nemam problem. Koupelna je pokryta prachem, vana cernou plisni, ale jak.. vsude psi chlupy, ruzne pohazene a neroztrizene veci po byte, vsude prach, drobky v kresle, nave kterem sedava, nadobka na prac. prasek v pracce taky plesniva, kupí nepotrebné veci (mastne tasky od jidla z dovozu, atd). Jsem z velmi cistotne rodiny(nekteri prislusnici to prehani az moc) ale zase chapu, jasne, je to chlap.. ale tohle uz mi prijde ze neni bordelar.. ale prasatko..Divim se, ze jeho matka, ktera tu prijde jednou za uhersky rok mu na to neco nerekne.. to je asi ta vychova v cem zil od mala, proto neni asi zvykli. Ja se stydim si sem kohokoliv brat, protoze vim, ze by se na nas divali jako na spindiry. Ja se vzdy hezky starala v predchozim vztahu o domacnost, udrzovala opravdu cistotu a nedelalo by mi to problem i zde, ale mam pocit, ze tady i kdybych ruce na tom byte nechala, on to zase privede do stejneho stavu. Pracuji 7dni v tydnu, odjizdim i nektere dny mimo domov, ale i tak bych si nasla cas to tu udrzovat, ale proste si rikam, ze dokud on nepochopi, ze toto je hnus, tak to asi nema cenu.. Chce mit dite ale ja si nedokazu predstavit, ze dite privedu do takove spiny. Uz kdyz jsem se k nemu stehovala jsem z toho byla nestastna, ze najednou pujdu z naklizeneho bytu do tohohle.. jsem empaticka, tak jsem se mu to vzdy snazila rict taktne, ale on mi prijde, ze to tak „hrozny“ nevnima - a to me desi. Ja si tu ani nevarim, kolikrat me prosil at mu upecu kolac (co jsem mu pekla jeste kdyz jsem bydlela ve svém) a ja bych mu i rada varila, ale kdybyste videli tu kuchyn…stitim se. Vetsinu jidla si objednavam, nebo nastesti jsem dlouho do vecera v praci, tak se najim tam. Ale vadi mi, ze nemuzu prijit utahana z prace do cisteho bytu, kde se nebudu stitit si udelat veceri atd.. uz jswm to kolikrat obrecela a jednou bych se stejne velmi rada odstehovala do novejsiho (tam bych to takhle znicit nenechala) ale vim, ze on nechce, protoze ma obrovsky byt za uplne smesne penize..On na uklid cas ma, je nekter dny cele doma (neni povalec, ale ma takove smeny) a jeste jedna vec, vydela si dost penez ale setri na tom treba koupit dobrý mop a radsi koupi takovej ten za 200,– nebo kolik..
Jak mu to taktne naznacit, neumim byt az takova drzka abych mu rekla, ze je to fakt hnus:(

Proč se do něčeho, co se ti ekluje vůbec stěhuješ? Já na úklid moc nejsem, ale do takového bytu bych šla maximálně na krátkou návštěvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sisi110
28.11.23 20:16

@Domácípuťka ja vim, ale uz jsem si par vztahu prosla a tenhle chlap je fakt.. skvelej uplne ve vsem, proto jsem si ho taky vzala, ale tohle je jediny, co me vadi.. nechci at nas to rozdeli..

• Citovat
  • Upravit
13102
28.11.23 20:17

Proč pracuješ 7 dní v týdnu?
Platí za být směšné peníze, ty mu přispíváš? Půlku tržního? Jestli ne, tak ten lepší mop kup ty ne?
Chápu to tak, žes to nikdy pořádně neuklidila, protože to není tvoje a jen tiše trpíš?
Když to jsou podle tebe jeho návyky z domova, tak jak si myslíš, že to změní, když mu to neřekneš a napíšeš to jen na emimino?
Počítej s tím, že on se nezmění. Vyhodnoť si, jak moc je to pro tebe v partnerském vztahu důležité a podle toho s tím nalož.
Za mě teda lepší skvělej chlap bordelář s tím, že po dohodě zaplatí paní na úklid než puntičkář na úklid, s kterým se ale nedá žít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
28.11.23 20:19
@sisi110 píše:
Ahoj holky,
Bydlím s manzelem, je to 9/10 chlap, vadi mi na nem jen uklid. Ted se bohuzel nebavim o „jen“ pohazenych ponozkach vedle kose na pradlo. Kezby.. kdyz si me poprve vzal domu, byla jsem v soku, ze se nestydi si me vzit do takove.. spiny. Bydli ve starym byte, coz uz sama o sobe nesnasim, ale kdyby byl udrzovany, tak s tim relativne nemam problem. Koupelna je pokryta prachem, vana cernou plisni, ale jak.. vsude psi chlupy, ruzne pohazene a neroztrizene veci po byte, vsude prach, drobky v kresle, nave kterem sedava, nadobka na prac. prasek v pracce taky plesniva, kupí nepotrebné veci (mastne tasky od jidla z dovozu, atd). Jsem z velmi cistotne rodiny(nekteri prislusnici to prehani az moc) ale zase chapu, jasne, je to chlap.. ale tohle uz mi prijde ze neni bordelar.. ale prasatko..Divim se, ze jeho matka, ktera tu prijde jednou za uhersky rok mu na to neco nerekne.. to je asi ta vychova v cem zil od mala, proto neni asi zvykli. Ja se stydim si sem kohokoliv brat, protoze vim, ze by se na nas divali jako na spindiry. Ja se vzdy hezky starala v predchozim vztahu o domacnost, udrzovala opravdu cistotu a nedelalo by mi to problem i zde, ale mam pocit, ze tady i kdybych ruce na tom byte nechala, on to zase privede do stejneho stavu. Pracuji 7dni v tydnu, odjizdim i nektere dny mimo domov, ale i tak bych si nasla cas to tu udrzovat, ale proste si rikam, ze dokud on nepochopi, ze toto je hnus, tak to asi nema cenu.. Chce mit dite ale ja si nedokazu predstavit, ze dite privedu do takove spiny. Uz kdyz jsem se k nemu stehovala jsem z toho byla nestastna, ze najednou pujdu z naklizeneho bytu do tohohle.. jsem empaticka, tak jsem se mu to vzdy snazila rict taktne, ale on mi prijde, ze to tak „hrozny“ nevnima - a to me desi. Ja si tu ani nevarim, kolikrat me prosil at mu upecu kolac (co jsem mu pekla jeste kdyz jsem bydlela ve svém) a ja bych mu i rada varila, ale kdybyste videli tu kuchyn…stitim se. Vetsinu jidla si objednavam, nebo nastesti jsem dlouho do vecera v praci, tak se najim tam. Ale vadi mi, ze nemuzu prijit utahana z prace do cisteho bytu, kde se nebudu stitit si udelat veceri atd.. uz jswm to kolikrat obrecela a jednou bych se stejne velmi rada odstehovala do novejsiho (tam bych to takhle znicit nenechala) ale vim, ze on nechce, protoze ma obrovsky byt za uplne smesne penize..On na uklid cas ma, je nekter dny cele doma (neni povalec, ale ma takove smeny) a jeste jedna vec, vydela si dost penez ale setri na tom treba koupit dobrý mop a radsi koupi takovej ten za 200,– nebo kolik..
Jak mu to taktne naznacit, neumim byt az takova drzka abych mu rekla, ze je to fakt hnus:(

Tak mu kup pořádný mop pod stromek. Máš nápad na dárek. Když je to manžel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15658
28.11.23 20:20

A jestli se můžu zeptat, čím tě takový muž imponoval? :think:
Ještě, když jsi měla takovou odvahu se k němu přestěhovat.
Nedal si náhodou inzerát, že hledá uklízečku? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sisi110
28.11.23 20:22

@Magical-eyes

Samozrejme mu davam pulku na najem a nemam problem neco koupit sama (to jsem uz taky x krat udelal) to mela byt spis ukazka toho, ze setri na tom, aby se koupilo neco poradneho na uklid, protoze mu staci vytrit halabala mobem tak max nekam na zachod na nadrazi.

Ja se chystam o vanocich vydrhnout celou tu koupelnu, udelat si ji co nejvic hezkou (novy zaves, prkynko atd) ale jak rikam, bojim se, ze to dopadne stejne

• Citovat
  • Upravit
35712
28.11.23 20:24

Vy jste se vzali nějak z nouze, skoro spolu nebydlíte? Moc ten vztah nechápu :nevim: Ano, on je čuně, ale proč s tím ty něco neuděláš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sisi110
28.11.23 20:24

@Černá Madonna
Jak rikam, ve vsech ostatnich vecech je opravdu skvelej chlap. Nikdo neni bezchybny a u nej je to bohuzel to s tim bordelem. Vim, ze nikdy nebude putka, ale stacilo by mi, kdyby se mu zmenik pohled na cistotu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný