Domácnost uklízení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
80136
29.11.23 09:32

Ale zase - vy byste na tom úklidu netrvaly ve chvíli, kdy se začne mluvit o spolubydleni? Klidně byste tam chodily na návštěvu, klidně byste se sestěhovali a začaly ten bordel a špínu řešit až po svatbě?
A fakt máte pocit, že dospělá žena, která má za sebou několik vztahu, bude čekat, že chlapovi to dojde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116217
29.11.23 09:33
@inkakřivák píše:
Ale zase - vy byste na tom úklidu netrvaly ve chvíli, kdy se začne mluvit o spolubydleni? Klidně byste tam chodily na návštěvu, klidně byste se sestěhovali a začaly ten bordel a špínu řešit až po svatbě?
A fakt máte pocit, že dospělá žena, která má za sebou několik vztahu, bude čekat, že chlapovi to dojde?

No právě, ono to bude trochu jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24853
29.11.23 09:34

@Denisa56 přesně! chalupa byla neobývaná pár let po alkoholičce a její ležící matce, i když jsem věděla, že budeme postupně bourat, koupila jsem 10litrů sava, přistavil se kontejner a za víkend byl největší bordel pryč a „vůně čistoty“, nebyly tehdy peníze na velkou rekonstrukci, tak jsem použila a natřela nějaký nábytek co tam byl na bílo, vydrhla, dala ubrusy, do umytých oken čisté záclony a jupííí :dance: prokouklo to neskutečně i se starým vybavením… třeba barevné třířadové (každá řada každý pes jiná ves) obklady za linkou jsem taky natřela na bílo barvou na obkladačky, drží to dodnes hezky, je to pět let :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42533
29.11.23 09:37
@Lucy75 píše:
@Betty MacDonald :zed: twl, umíš si to představit? já bych měla husinu jen bych otevřela dveře..
fakt i za cenu zaplacení úklidovky by to muselo pryč…
navíc třeba linka v baumaxu se dá koupit za desítku, když už by to byl takovej neukliditelnej humus, tak prostě nemilosrdně vyhodit…

Já si to nedovedu představit vůbec, obzvlášť, když se tím živím 8o humus a santus fakt néééé. Bych ani neusnula, sama jsem se v půlce října stěhovala do krásnýho čistýho, vymalovanýho bytečku a stejně jsem ho od stropu k podlaze vyšůrovala profi prostredkama. Úklid se dá krásně a efektivně zvládnout s nanopěnou, savem a švédskou utěrkou. Pustím power metal a jedu. Pak ta krása je mi odměnou :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13227
29.11.23 09:59

Já mám ráda tyhle uklízecí diskuze…téměř vždy se po nich u nás doma šůruje jak vo život :mrgreen:… To se posouvají i skříně ode zdi a lux si nestačí vydechnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24853
29.11.23 10:02

@Magical-eyes :mrgreen: mně tohle dělá Výměna manželek :mrgreen: obvykle mne to stimuluje k vytírání, jelikož to často odkládám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
29.11.23 10:09

@Magical-eyes @Lucy75 Když potřebuju pořádně nakopnout, pustím si Máte doma uklizeno? :mrgreen: To na mě zaručeně funguje. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13227
29.11.23 10:11

@Lucy75 četla jsem, že tě to stimuluje k vydírání :mrgreen:
@Denisa56 jj prostě to umí nabudit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
29.11.23 10:13

@Magical-eyes Teď jsem si vygůglila tu nanopěnu, to vypadá dobře. Jakou používáš? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13227
29.11.23 10:16
@Denisa56 píše:
@Magical-eyes Teď jsem si vygůglila tu nanopěnu, to vypadá dobře. Jakou používáš? :D

To je bojový prostředek @Betty MacDonald, ne můj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31027
29.11.23 10:18

@sisi110 Ja bych k tomu napsala toto - pokud chces mit poradek, uklid si. Pokud chces, aby pomohl, davej mu jednoduche konkretni ukoly na 5 minut, idealne takove, u kterych vypada, ze to zvladnes s problemy a jeho pomoc je temer nezbytne nutna - sundej mi prosim zaclony k vyprani, nedosahnu tam, odnes prosim tu haldu odpadku, skoro to neunesu, kdybys umyl nadobi, tak ja ti zatim upecu ten kolac. A nenapadne pridavat, pokud bude aspon trochu ochotny. On to ma patrne jako standard a to se tezko predelava. Stejne jako on po tobe nemuze chtit, abys davala do skrinek spinave talire a odpadky hazela na podlahu, je pro nej stejne nelogicke, ze Ty chces, aby suroval. Znam to, byla jsem s podobnym 9 let. Dost veci jsem ho nenapadne naucila, ale do surujiciho chlapa mel daleko. Ale aspon prestal uklizet v kuchyni spinave nadobi a kosti od kurete odnesl do kose. Jako sice mame rovnopravnost, ale faktem zustava, ze porad jsou zenske, co nepujdou menit v aute olej, a chlapi, co do ruky nevezmou hadr. A nikdo z nich neni nesvepravny. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80136
29.11.23 10:18

Když mám pocit, že je doma nepořádek. Tak většinou to řeším sundáním brýlí. Tyhle pořady mne tak maximálně zvýší sebevědomí, že jsem přímo dobrá hospodyňka. Uklízím tehdy, kdy mne to posedne,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2523
29.11.23 10:21
@inkakřivák píše:
Když mám pocit, že je doma nepořádek. Tak většinou to řeším sundáním brýlí. Tyhle pořady mne tak maximálně zvýší sebevědomí, že jsem přímo dobrá hospodyňka. Uklízím tehdy, kdy mne to posedne,

Mám to stejně, takové pořady a diskuze mě jen utvrdí v tom, že to není až tak hrozné a doma bez brýlí chodím stále :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80136
29.11.23 10:23

@Kasandra159 Tragédie nastává, když začnu vidět bordel i bez brýlí, jako teď, kdy sluníčko svítí na dveře na terasu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
29.11.23 10:23
@Magical-eyes píše:
To je bojový prostředek @Betty MacDonald, ne můj ;)

Aha, uklikla jsem se. :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný