Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@pikola z jake nouze??? my spolu bydlime jen jezdim na vikendy pracovne do jineho mesta
no asi se s tim snazim neco delat celou dobu, ale asi jednam moc taktne tak to nemelo uspech
@sisi110 píše:
@Černá Madonna
Jak rikam, ve vsech ostatnich vecech je opravdu skvelej chlap. Nikdo neni bezchybny a u nej je to bohuzel to s tim bordelem. Vim, ze nikdy nebude putka, ale stacilo by mi, kdyby se mu zmenik pohled na cistotu
Pokud to nemá v sobě už od dětství, tak se to těžko změní. ![]()
Ale možná, že kvůli tobě se třeba na nějakou dobu vynasnaží, ale časem může opět být ve svých starých zajetých kolejích. ![]()
@sisi110 píše:
@pikola z jake nouze??? my spolu bydlime jen jezdim na vikendy pracovne do jineho mestano asi se s tim snazim neco delat celou dobu, ale asi jednam moc taktne tak to nemelo uspech
No tak snad jste spolu bydleli i před svatbou, ne?
Pořádnej chlap se pozná i podle toho, jestli je schopnej přežít bez péče a udržet okolo sebe normální stav obydlí. Teď už to považuji za velmi důležité. Plesniva vana a všudypřítomný bordel, kuchyň, ve které bych se štítila vařit už je mimo mou toleranci a tento muž je pro mě nepoužitelnej.
@sisi110 píše:
@pikola z jake nouze??? my spolu bydlime jen jezdim na vikendy pracovne do jineho mestano asi se s tim snazim neco delat celou dobu, ale asi jednam moc taktne tak to nemelo uspech
Když to nebyla nouze, tak byl tobě přidělen ve výprodeji? Byl to poslední chlap na světě? Jinak nechápu.
@Kelsey Tak mam prebirat a kazdeho kopnout dopr.,, protoze kazdy ma chyby?
@smile_xxx tak se vyjadrim uplnw jednoduse - o penize mi vubec nejde, mam krasny prijem a klidne budu platit uklizecku ale rada bych aby on pochopil, ze takhle zit je hnus.
Promiň, ale proč si před stěhováním byt pořádně nevygruntovala a nevymalovala? Nepřijde mi to co píšeš normální.
@sisi110 píše:
@smile_xxx tak se vyjadrim uplnw jednoduse - o penize mi vubec nejde, mam krasny prijem a klidne budu platit uklizecku ale rada bych aby on pochopil, ze takhle zit je hnus.
A to je jeho byt, nebo čí? Pokud takhle vypadá koupelna, jak vypadá zbytek? ![]()
@Pejskarkaa prosím?
to co pisete vy neni normalni. i kdybych to tu vysperkovala, tak je hlavne potreba zmenit jeho pohled na uklid
@sisi110 píše:
@Pejskarkaa prosím?to co pisete vy neni normalni. i kdybych to tu vysperkovala, tak je hlavne potreba zmenit jeho pohled na uklid
Mě je prostě záhadou, že pokud jsi v tom bytě žila i dřív, že sis ho dokázala vzít
já bych se tam nemohla ani umýt
že v kuchyni nevaříš, protože je špinavá
prostě jak, proč? Já bych tam nedokázala ani spát ![]()