Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@sisi110 píše:
@Pejskarkaa prosím?to co pisete vy neni normalni. i kdybych to tu vysperkovala, tak je hlavne potreba zmenit jeho pohled na uklid
Já doma uklízím 70 procent, 20 procent děti a 10 procent manžel
. No stress.
No já už bych tam měla dávno uklizeno. Moc nechápu na co čekáš ![]()
@sisi110 píše:
@Kelsey Tak mam prebirat a kazdeho kopnout dopr.,, protoze kazdy ma chyby?
U mě by výběrem neprošel. U tebe jo, tak si nestěžuj.
Já jsem hodně velkej bordelar, ale toto by bylo moc i na mě. To je povaha, životní styl nebo jak to nazvat, to nepredelas. Já hrozně bojuju sama se sebou, fakt se snažím, chci, ale i tak to prostě nejde. A on když nechce, tak tuplem nic nepůjde. Nicméně když už sis ho vybrala i s touto vlastnosti, tak s tím něco dělej, ne? Zaplať paní na úklid jednou týdně, uč ho uklízet, uklízej tam ty… a hlavně mu to prostě řekni narovinu, chlapi náznaky nechapou, musíš ho prastit po hlavě faktama a ani tak není zaručený, ze to zabere.
Ty se štítíš použít kuchyň a koupelnu a koukáš na ti špínu aniž bys to uklidila? To myslíš, že ho to napadne? Jemu to evidentně nevadí.
@kavenka píše:
No já už bych tam měla dávno uklizeno. Moc nechápu na co čekáš
Já asi taky, plus bych vyházela jeho krámy
vymalovat, nábytek, by koukal
jemu je to evidentně jedno, tak bych to vzala do svých rukou. Když už si jí vzal
@sisi110 píše:
@Pejskarkaa prosím?to co pisete vy neni normalni. i kdybych to tu vysperkovala, tak je hlavne potreba zmenit jeho pohled na uklid
Asi jako většina zde, nechápu, vy spolu bydlíte celou dobu? Jak dlouho jste spolu byli, než jste se vzali a kde jste bydleli? Nějak se v tom ztrácím ![]()
Máš několik možností :
Uklidit
Zaplatit uklid
Odstěhovat se
Zvyknout si.
Těžko ho předěláš.
Příspěvek upraven 28.11.23 v 20:59
Bych chtěla vidět, jak a čím ten borec ohromil, aby si ho některá vzala a ten chlívek mu trpěla.
@sisi110 píše:
Jeho pohled nezmenis, kdyz v tom vyrostl, a pokracujete v tom nadale ve spolecnem bydleni. Nenaucili ho to rodice, ty tam taky nijak negruntujes, tak asi si mysli, ze ti to nevadi a jeste je asi rad, ze si nasel takovou co ma na uklid stejny pohled jako on. Nakonec kdyby ti to az tak vadilo, tak bys tam uz uklidila pred lety ne?
@sisi110 píše:
@smile_xxx prudim celou dobu, ale asi ne dostatecne
Jak dlouho spolu bydlíte?
@pikola nejhorsi je koupelna, obyvak, loznice a dalsi pokoj nastesti trpi jen valejicimi se vecmi bez sveho mista, ale to bych prezila, to tak hrozny neni. Na koupelnu se chystam ve volnu po vanocich (vymalovaat atd.)
@Betty MacDonald vy jste urcite hrozne stastna pani, nikdy jste si na nic nestezovala, vidte
![]()
@sisi110 píše:
@pikola nejhorsi je koupelna, obyvak, loznice a dalsi pokoj nastesti trpi jen valejicimi se vecmi bez sveho mista, ale to bych prezila, to tak hrozny neni. Na koupelnu se chystam ve volnu po vanocich (vymalovaat atd.)
Takže jak dlouho, rok, dva? To celou dobu čekáš, až on něco udělá? Asi jsi moc nepochopila, jak chlap funguje, jemu to nevadí, takže nic dělat nebude. To jsi měla už dávno delegovat ty. ![]()