Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Betty MacDonald Prosím tě, s jakou tou nanopěnou máš dobrou zkušenost? Vygůglila jsem si to a vypadá to dost dobře. ![]()
@inkakřivák píše:
@Kasandra159 Tragédie nastává, když začnu vidět bordel i bez brýlí, jako teď, kdy sluníčko svítí na dveře na terasu.
Hm, tak kombinace sluníčko a pobyt doma nastává v zimě zcela výjimečně a krátkodobě, takže to ani nestihnu postřehnout
Já to mám spíš o tom, že už v ponožkách cítím víc drobků na zemi ![]()
@inkakřivák píše:
@Kasandra159 Tragédie nastává, když začnu vidět bordel i bez brýlí, jako teď, kdy sluníčko svítí na dveře na terasu.
Já jsem pro případy, kdy vidim bordel bez brýlí, pořídila paní na úklid a dělím teď svůj život na dobu před paní a po paní, nesmírně si jí vážím a vůbec těch peněz nelituju. Skvělý to je!
@Denisa56 píše:
@Betty MacDonald Prosím tě, s jakou tou nanopěnou máš dobrou zkušenost? Vygůglila jsem si to a vypadá to dost dobře.
My fasujeme Revo aktivní pěna s nano částicemi, miluju ji. Kachličky, spáry, nerez dřezy, odkapávače, baterie, zašlá špína, vše jak nové.
@Betty MacDonald píše:
My fasujeme Revo aktivní pěna s nano částicemi, miluju ji. Kachličky, spáry, nerez dřezy, odkapávače, baterie, zašlá špína, vše jak nové.
Díky, pořídím si to a vyzkouším. ![]()
@smile_xxx píše:
Tak já bych hlavně řešila, jestli chci s někým takovým žít. Stačí, aby si ona zlomila nohu, a nemohla nějaký čas uklízet, a zase by se z toho stal prasečí chlívek. To fakt chceš.
tak pokud by se nějak domluvii… ale to by zakladatelka musela začít konat, mluvit, řešit… nebo zázrak se prostě nestane, a ono ten chlap taky může aspon trochu se něčemu naučit nějakým návykům, bude rád v čistém.. neznáme onoho muže… ani jeho rodinu odkud pochází.. no každopádně jak by to už měli „zajete“ tak by ho dirigovala i s tou sádrou na noze
… ale hlavně takovéto věci se řeší přes sestěhovaním, před svatbou.. já bych se do toho ani nenastěhovala.. já jsem tedy držka… ale já bych ho poslala do háje jak by mi nabídl nastěhovat se do hnoje.. víceméně už tak páte rande bych začala naznačovat a pak bych to řekla na plnou hubu: Hele Pepo mám tě ráda, ale co tak dát ten tvůj kutloch do kupy.. uklidit atd… takto k tobě chodit na návštěvy fakt nechci a nebudu…
@smile_xxx píše:
A bude to i aspoň trošku odpuzovat nečistoty ze skleněné stěny ve sprcháči? A dá se to koupit i pro jednotlivce, ne jen velké balení pro firmy?
jasný, normálně stříkač… od stovky ![]()
https://www.google.com/search?…
taky to zkusím…
@smile_xxx píše:
A bude to i aspoň trošku odpuzovat nečistoty ze skleněné stěny ve sprcháči? A dá se to koupit i pro jednotlivce, ne jen velké balení pro firmy?
Viděla jsem, normálně v tom rozprašovači se dá koupit. Ale dělejte s tím v rukavicích, nastrikat, kartáčem odrhnout třeba spáry a kachličky, nechat 10 minut, opláchnout, utřít. Nerez baterie nechat chvilku, 5 minut, opláchnout. Já jsem tím v práci vyčistila úplně zašlé sprchy.
Příspěvek upraven 29.11.23 v 13:22
@Lucy75 píše:
jasný, normálně stříkač… od stovky
https://www.google.com/search?…
taky to zkusím…
Jj, to je přesně ono. Už jsem na to naučila i dcery.
@Betty MacDonald dá se to koupit i v nějaké drogérce? kvůli poštovnému… viděla jsem u toho logo Kaufland? a lze tedy i do wc a na dřezy?
na podlahy to asi není?
@Lucy75 píše:
@Betty MacDonald dá se to koupit i v nějaké drogérce? kvůli poštovnému… viděla jsem u toho logo Kaufland? a lze tedy i do wc a na dřezy?
na podlahy to asi není?
Já nevím, kde se to dá koupit
v obchodě jako kauf jsem to asi neviděla, a já to nakupuju v práci.
Na podlahy úplně ne, ale dostaneš tím dolů fleky z podlah, třeba po odstavení nábytku.