Malá prsa a kojení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
110
20.6.20 08:28

Malá prsa a kojení

Krásný dobrý den,
Obracím se na Vás s prosbou ohledně svého problému.
Je mi 23 let a již nějakou dobu s přítelem uvažujeme o miminku, oba ho moc chceme, co mě ale trápí je kojení a jak bych to poté měla. Totiz bohužel patřím mezi ty méně šťastné a nevyrostla mi žádná prsa, troufám si tvrdit že nemám ani jedničky, spíše jen takové naznaky čemuž bych snad ani poprsí nerikala. To že mám kvůli tomu hodně nízké sebevědomí, no možná ani žádné nemám, je teď vedlejší. Více než mé sebevědomí mě trápí fakt zda bych vůbec mohla kojit? Mám tu prosím někoho se stejným nebo podobným problémem? Omlouvám se za možná hloupou otázku, nikdy jsem o kojení nepremyslela, nebo s nikym o mém problému nemluvila, ale mám vůbec šanci že se svými ani ne jednickami budu moci normálně kojit? Předem moc dekuji za vaše odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35638
20.6.20 08:31

Velikost prsou nemá na kojení vliv. Ano, znám spoustu zen s malými prsy a kojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
20.6.20 08:31

Na velikosti prsou nezáleží, mléčné žlázy jsou i v nulkach :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
20.6.20 08:34

Já mám prsa docela velká a mléka jsem měla minimum. Mamina, která ležela se mnou měla prsa malinká a kojila v pohodě. Takže ne, na velikosti opravdu vuuubec nezáleží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.20 08:39

Mám malinkā prsa (neco mezi 0 a 1) a kojila jsem obe deti :palec:

• Citovat
  • Upravit
retrivrice
20.6.20 08:41

Ahoj, buď úplně v klidu - mám hodně malá prsa a kojím už 19 měsíců fakt hodně. A podobně to má řada mých kámošek s malými prsy. A jeden bonus - s mimčem a s kojením přestaneš velikost úplně řešit a začneš mít svoje prsa ráda, až uvidíš, jak je mimčo miluje a kojení si užívá. Já bych třeba vůbec neměnila :-) Takže hurá do toho :srdce:

• Citovat
  • Upravit
37131
20.6.20 08:44

Ja mam taky ty jednicky, po prvnim synovi se mi ještě zmensily :lol: ale kojila sem v pohode, ono jak se nalejou, tak klidně par velikostí pribyde. Ty prvni měsíce kojeni sem si užívala nějaké trojky, nez se to ustalilo a zas se zmensily na jednicky, mlika sem mela na litry, syn to ani nestihal pit. Ne veliskoti nezáleží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
20.6.20 08:59

Malá prsa a kojení

Holky, moc děkuji za uklidnění :D ja vím že to byla asi hloupá otázka, přesto mě trápila, tak jsem přesně tohle potrebovala slyšet.
Děkuji Vám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7850
20.6.20 09:27

Až uvidíš, co se s tebou stane druhý den po porodu, a vzpomeneš si na tenhle svůj dotaz, tak se budeš chechtat celý den :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
20.6.20 09:35

@Barca.sir ahojky, buď úplně v klidu.. :hug:
Já mám asi něco podobného jako ty a mohla jsem kojit celé město 😄 Syn byl nějakou dobou na intermedi péči - chodilo se tam kojit každé 3 hodiny do společné místnosti nooo a já přišla, vytáhla a bylo… Holky s velkýma prsama to tam dlachnily a nic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9685
20.6.20 09:35

Taky mám prsa “po tatínkovi” a odkojila jsem bez problémů 2 děti :) Opravdu se toho neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
20.6.20 09:50

Také nemám žádná prsa a dcera se kojí už hóóódně dlouho. Sebevědomí nemám bohužel kvůli tomu také žádné, třeba se to věkem zlepší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
20.6.20 10:03

Neboj, ono ti v těhotenství prsa povyrostou a po porodu se nalejou :) Taky mám menší prsa, i když asi ne tak jako ty, ale kojim dohromady už 3,5 roku (2 děti ) a bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
20.6.20 10:59

Počkej jaký budeš mít trojky po porodu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.20 11:01

@Barca.sir v těhotenství by ty měli narůst :pankac:. Ja jsem měla před těhotenstvím 3 a teď mám 5

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová