Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@Barca.sir Mám malá prsa a kojím. Resp. teď ty prsa jsou větší
,ale stejně pořád malá, za což jsem ráda, po porodu se mi tak „nalily“, že jsem se já i partner zděsili, nám se ty malá prsa líbí. Každopádně, teď jak už nejsou tolik nalitá, tak je mám opět menší, kojim, jen to je někdy trápení v leze, myslím, že větší prsa jsou na tom, co se týče pohodlnosti lépe
@vulpes píše:
Až uvidíš, co se s tebou stane druhý den po porodu, a vzpomeneš si na tenhle svůj dotaz, tak se budeš chechtat celý den
Myslíš ty betonové megakozy ![]()
A jo, blbě se s malýma kojilo vleže, ale jinak v klidu.
@Pipet píše:
Myslíš ty betonové megakozy
A jo, blbě se s malýma kojilo vleže, ale jinak v klidu.
Příspěvek upraven 06.05.23 v 10:23
@Barca.sir já mám taky malá, kojim už druhou.
Jedine co, tak ze vleze nenakojim
![]()
Děkuji Vám za uklidňující zprávy. Těším se jak na mimco tak na ty své nové prsa v době kojení
mít alespoň nějaká prsa byl vždy můj sen, takže si to budu neskutečně užívat
![]()
Neboj. Já jsem vysloveně plochá dráha
a kojila jsem obě děti hodně dlouho a bez problémů. Není to vůbec o velikosti. Navíc oni ti ty prsa v těhotenství a při kojení přece jen trošku nabydou. ![]()
@Barca.sir většinou bývá problém při kojení spíš u velkých prsou, než u malých. Já mám taky nula nula prd prsa a odkojila jsem tři dětí bez jakéhokoliv dokrmování, mlíka dost. Jediný problém u kojení s malými prsy vidím v tom, že si musíš dítě hodně podlozit při kojení v sedě, aby ses nehrbila a nebolela te zada. Taky kojení v leze na boku není tak pohodlné, protože se ti prso nerozprostre mezi tebe a dítě. Ale není to nemožné, já jsem v leze na boku kojila často, jen musí člověk upravit polohu a jak jsem psala, není to tak pohodlné.
Já jsem tedy nikdy žádné komplexy neměla, ale nez jsem měla děti, říkala jsem si, že o číslo dvě větší prsa by nebyla spatna. Pak se narodil syn, rozjela se laktace, mě narostla prsa o tri cisla a já si připadala jak dojnice a tešila jsem se, až zase splasknou. Nebylo mi to příjemné, prsa poskakovala, což neznám, potila jsem se pod nimi, jak se tam najednou udělal kožní zahyb, což normálně taky neznám, nemohla jsem spát a břiše, protože to bolelo…no dneska bych nechtěla větší prsa ani za zlaté tele.
Příspěvek upraven 06.05.23 v 10:21