Malátnost a tlak v hlavě

Anonymní
23.5.20 17:22

Malátnost,tlak v hlavě

Ahoj holky, jdu si pro zkušenosti a názory :(
Už 4 den mám příšerný tlak v hlavě, nejdříve jen vzadu za pravým uchem a už se to přesunulo na spánky.. mám závratě, při bolesti hlavy (tlaku) mi začne pískat v uších. Cítím se příšerně. Jsem slabá, nemám chuť ani jíst. Večer se neustále budím bolestí a jen co otevřu oči, tak se mi hlava motá a tlačí mě jak když hlava.
Byla jsem u své praktické doktorky a ta mě poslala na ORL, tam jsem byla včera a uši mám v pořádku, dál mě nic neřekl. Takže přemýšlím jestli vydržet do pondělí opět k mojí praktické doktorce a nebo zajet prostě na pohotovost.
Nevím jestli to má souvislost, ale asi před týdnem jsem měla klíště a od té doby to je tak z kopce. Flek ale po klíštěti nikde nemám.
Děkuji za názory a pokud má, nebo měl někdo podobný problém, děkuji za rady

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
60142
23.5.20 17:41
@Anonymní píše:
Už 4 den mám příšerný tlak v hlavě, nejdříve jen vzadu za pravým uchem a už se to přesunulo na spánky.. mám závratě, při bolesti hlavy (tlaku) mi začne pískat v uších. Cítím se příšerně. Jsem slabá, nemám chuť ani jíst. Večer se neustále budím bolestí a jen co otevřu oči, tak se mi hlava motá a tlačí mě jak když hlava.
Byla jsem u své praktické doktorky a ta mě poslala na ORL, tam jsem byla včera a uši mám v pořádku, dál mě nic neřekl. Takže přemýšlím jestli vydržet do pondělí opět k mojí praktické doktorce a nebo zajet prostě na pohotovost.
Nevím jestli to má souvislost, ale asi před týdnem jsem měla klíště a od té doby to je tak z kopce. Flek ale po klíštěti nikde nemám.
Děkuji za názory a pokud má, nebo měl někdo podobný problém, děkuji za rady

Jěa bych nekam, kde maji neurologa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.20 10:51
@Anonymní píše:
Děkuji za názory a pokud má, nebo měl někdo podobný problém, děkuji za rady

Já mma něco podobného ale už se mě to drží od února. A byla jsem na ušním tam jsem měla zánět v uchu. Pak zánět dutin atb jsem měla. Ale mě se motala hlava a i nechutenství bylo. I zvracení. Na pohotovosti u rhb lékaře. A všichni říkají od krční páteře.
Teď se motám jak si lehnu na záda nebo na bok… A jsem nejistavtakova když někam jdu.
Už mám psané 3tí masáže a stále to není pryč. Ikdyž zlepšení tam je, ale třeba teď se mi to zas e zhoršilo. Teď mě k tomu bolí pant nabpuse a celé ty kosti, kde mám zuby. Taky vůbec nevím ctj a tlaky mám k té stanici jak si lehnu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex