Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Tak aspon neco se da delat, asi do te porodnice pujdu pesky
Jinak porody u nas v rodine jsou prave zdlouhave ![]()
holky,dik za odpovedi.Ja jen ze ty poslici prijdou po tom maliniku vzdy(oni teda chodi i bez nej)
Evelin-neboj,u nas v rodine jsou zase porody hodne rychle(moje mama prvniho velikanskeho kluka rodila celkove 3,5h!a me celkove 20min),u prvniho jsem od cca poloviny tehotenstvi jen lezela kvuli predcas.porodu,takze to vypadalo,ze porodim hned,a skutek utek.Po porodu dosel primar a rikal mi to o te genetice,a ja mu rikala porody me matky a on na to:"Tak nebojte,jak k nam dojete po ctvrte,bude to na to sup
" tehda jsem se zmohla jen na to,ze uz nikdy vic..takze ani genetika nemusi vzdy platit.
Kdyz to beru zpetne,sama si rikam,ze leda ten pohyb a dobra fyzicka..to nejvic pomuze u porodu./u druheho teho jsem proto mela naplanovano spoustu fyzic.aktivity,ale zase skutek utek
,tak jsem sama zvedava,tak zkousim i ten malinik
/
Ahoj holky,
tak mám čerstvou zkušenost s maliníkem.
Dnes jsem 34+0, tak jsem si slavnostně připravila svůj první hrníček maliníku… a krásně jsem se z něj posr..a… ![]()
Takže něco to asi fakt uvolňuje… ![]()
Jinak Any, trošku mě uklidnilo, že genetika neplatí vždy… moje matka měla všechny porody dlouhé, takže obavy mám. ![]()