Málo deníčků

5759
27.6.17 00:33

Málo deníčků

Od te doby, co jsou denicky zarazeny pod Magaziny jich rapidne ubylo. Cim to je, ztratily uzivatelky zajem zverejnovat sve pribehy nebo je to taktika Emimina omezit jejich zverejnovani? Byla to oblibena rubrika a verim, ze nejen pro me.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
yse
994
27.6.17 00:49

Souhlas, taky mi to chybí. Na druhou stranu se ani moc nedivím. Občas je to v komentářích hon na čarodějnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
27.6.17 06:41

Ja si myslim, ze napsat deníček chce dost odvahy. Neb komentáře jsou někdy dost hnusne. Asi proto jich ubývá. A ruku na srdce, kdo to ma zapotřebí, nechat se vláčet bahnem internetu…? :?

• Citovat
  • Upravit
13475
27.6.17 07:11

Podobná diskuze byla založená už někdy minulý týden ;) vyjadřovala se tam i adminka a to ve smyslu, že co jim přijde, to postupně zveřejňují. Takže se teď asi v teplém ročním období zřejmě moc nepíše…kritika je tam často hrozná, ale to tady není otázkou jen deníčků :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
27.6.17 08:03

Taky bych to přisuzovala tomu, jak jsou všechny deníčky kritizovany. Málokterý se obejde bez drsné kritiky :( všimla jsem si, ze par zdejších uzivatelek to má jako sport, jak je nový deníček, běží ho zkritizovat. Takže i chápu, ze nové nepribyvaji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
27.6.17 14:56

Souhlasím, ráda bych deníček napsala a myslím že mám opravdu o čem, ale bohužel jsem dysgrafik i dyslektik, a jak vidím jak se tady řeší když někdo udělá chybu, tak mě to odrazuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
27.6.17 15:10

Ale tak pokud autorky očekávají nekritické pochvaly, tak ať si svoje příběhy říkají mezi rodinou a kamarády :nevim: přece musejí čekat, že spousta lidí bude mít odlišné názory a zkušenosti… :nevim:
A pokud jde o to, jak drsně zaznívají, no, lidi jsou prostě hákliví na tón a většinou velice správně ;) Taky na „sežranou všechnu moudrost světa“, na „moje jediná zkušenost je univerzální pravda“ ;) A DÍKYBOHU - taky na lidské prasárny. Pokud uživatelka terorizuje svoji dceru a ještě ji přijde veřejně očernit horem dolem, jaký je to spratek, tak tomu „pranýřování“ popravdě jedině tleskám :think: bohužel to, že někdo „sebere odvahu“, ještě neznamená, že by sem tam lidsky nepotřeboval průplesk :think:

Já tu vzkazovou brutalitu nehájím, jen si myslím, že tohle by měla být i věc autorek, být připravený na kritiku a na opačné názory… no a pokud nejsou, pak je asi správné prostě nepsat :nevim: Protože pokud by bylo povolené psát pod ně jen chválu a podporu, tak jako… k čemu ty „diskuze“ pak vůbec jsou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80054
4.7.17 12:36

@LAlezane no ale diskuse a deníček je jiná věc, já jsem třeba žasla, když maminka napsala zábavný příběh, jak hlídá tatínek - bylo to určené jako zábava a v nadsázce, co tam se sletělo nenávistných komentářů, jak se s takových chlapem nejlépe co nejdřív rozvést a nahlásit ho i matku na sociálku :(
@lukas2017 deníčky o medu a cestování mně taky neberou, deníček má být autentický prožitek, něco co autorka zažila a má odvahu se s tím svěřit
mně teda bavily i deníčky o porodech, to podle mě na emimino patří a takové podobné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21045
15.9.17 14:02
@niki V píše:
Souhlasím, ráda bych deníček napsala a myslím že mám opravdu o čem, ale bohužel jsem dysgrafik i dyslektik, a jak vidím jak se tady řeší když někdo udělá chybu, tak mě to odrazuje

Dobrý den,
deníček s více chybami projedeme korekturou, nebojte se a pusťte se do psaní! :kytka:

Těšíme se na deníček,
Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
17.12.17 11:26

Jak dlouho teď bývá na hlavní stránce deníček? Jsem myslela, že je to do doby, než někdo přidá další, ale asi nee… 3 dny? Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
17.12.17 11:30

@Nowuka2 těžko říct. Dříve bylo deníčků víc, tak se střídal jak na běžícím páse. Upřímně, autorky deníčků obdivuji, protože číst pak pod nima ty jedovatiny, to jednomu vezmě chut. Já bych do toho nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
17.12.17 11:40
@pe-terka píše:
@Nowuka2 těžko říct. Dříve bylo deníčků víc, tak se střídal jak na běžícím páse. Upřímně, autorky deníčků obdivuji, protože číst pak pod nima ty jedovatiny, to jednomu vezmě chut. Já bych do toho nešla.

O to ani nejde, já jsem pochopila, že deníček bude na titulce do doby, než někdo pošle další, ale tak to právě asi není, tak by mě zajímalo, jak to je, jakože jak dlouho tam bude ještě viset ten poučný deníček o věkovém rozdílu. Chci další, nějaký pěkný porodní třeba :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
17.12.17 11:56
@Nowuka2 píše:
O to ani nejde, já jsem pochopila, že deníček bude na titulce do doby, než někdo pošle další, ale tak to právě asi není, tak by mě zajímalo, jak to je, jakože jak dlouho tam bude ještě viset ten poučný deníček o věkovém rozdílu. Chci další, nějaký pěkný porodní třeba :oops:

vidíš, tak já jsme se nad tímto ani nezamýšlela, víc chodím na diskuse a deníčk vnímm okrajově. Ale toho jsme si všimla, že na mě poslední dobou stejný deníček „kouká“ i několik dní.
Myslím, že je to opatřeí adminů, aby tam vůbc nějaký deníček byl. Další opatření vidím i v tom, že ten deníček občas píšou admini sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
17.12.17 12:05
@pe-terka píše:
vidíš, tak já jsme se nad tímto ani nezamýšlela, víc chodím na diskuse a deníčk vnímm okrajově. Ale toho jsme si všimla, že na mě poslední dobou stejný deníček „kouká“ i několik dní.
Myslím, že je to opatřeí adminů, aby tam vůbc nějaký deníček byl. Další opatření vidím i v tom, že ten deníček občas píšou admini sami.

Já jsem baba zvědavá, tak uvidíme jak to vlastně je @admin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35431
17.12.17 12:12
@Nowuka2 píše:
Chci další, nějaký pěkný porodní třeba :oops:

nějaký napiš ;) :palec: Ps jsem ráda, že žiješ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit