Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj,
teprv ted jsem se dostala k peceni a prijde mi, ze toho teda budu delat docela malo.. mam zadelany testo na rohlicky, orechy a linecky.. orechy naplnim, linecky slepim.. takze to jsou jenom tri druhy.. mohla by mi nejaka dobra duse poradit nejaky cukrovi, ktery nepotrebuje dlouhy meknuti? vyradila jsem skoricovy, zazvorky a pernicky ![]()
Vosí hnízda a já dělám na Vánoce i tvarohový koláčky z Apetita. Rychlý a zůstávají měkký a křehký. ![]()
@Marlynka A kolik druhů by podle tebe mělo být? Mně tři druhy připadají v pořádku. I kdybys nepekla vůbec, tak se nestane nic.
Vyšlehej si z bílků kokosky a máš hned o jeden druh navíc.
@Marlynka linecký a ozdob každých 10 kousků jinak a hned máš hafo druhů
já z lineckýho uděla asi 8 druhů ![]()
@Marlynka a'co tak kokosove jeze jsou stavnate a dlohu vydrzi a jsou mnam
Ja mam bananky, rohlicky, slehackove(to je vazne skvele), tmave trubicky a marettovym kremem a svetle s kavovym kremem, kosicky a kokosovym kremem a uly..teda spise stromecky, snehulaci a zvonecky obalovane v barevnem kokosu
Nepečené. Různé druhy kuliček, na netu je mraky receptů. Uchovává se. v lednici, je to rychlé
A tobě to vadí, že budeš mít „jenom tři“??
nebo je to nátlakem okolí? Já se vždy musím smát, když se někdo chlubí, jak má desítky druhů, skuhrá jak nestíhá, co to stálo peněz a pak se to stejně nesní…
Já mám v plánu vosí hnízda a kokosový koule (jakože raffaelo), to nepotřebuje měknutí a sežere se to jako první ![]()
Rafaelo-domaci
Je to moc moc dobry ![]()
Jsou tl bile koule
Ja jen ze rumovy kulicky jsou z kakaa
Tak ze je to rozdilny
teda pro me ![]()
Příspěvek upraven 17.12.13 v 22:50
Letos jsem tady ziskala recept na hned mekke pernicky - jsou vynikajici, chces?
Take slehackove - je k snedku okamzite hned ![]()
@Mar__tanka1983 ty jako fakt nevis, ze cukroviho ma byt vic, nez maj sousedi?
Kde zijes? ![]()
@AniNevim píše:
@Mar__tanka1983 ty jako fakt nevis, ze cukroviho ma byt vic, nez maj sousedi?Kde zijes?
Vše co peču - linecké, ořechy, pracny, perníčky… vše je jedlé a nepotřebuje vůbec rozležet. den před štědrým dnem dělám kokosové koule a vosí hnízda - obojí je nepečené. Nešil, však jde jen o jeden den a co nestihneš se nepo