Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Virginia píše:
Je to blbý, o Vánocích, ne? Se mají mít lidi rádi.
No radit ti nebudu, já jsem tak protivná, že k nám radši nikdo bez pozvání neleze. ![]()
Taky bych to hodila slépkám:-)
Jinak co se lineckýho týče, udělám košíčky, naplním karamelovým krémem a posypu stříbrnejma kuličkama, pak udělám klasický kolečka s dírkou promazaný marmoškou a pak slepený srdíčka, buď marmoškou nebo krémem, poliju čokoládou, nasypu barevný hovínka a jsou hned „tři“ druhy ![]()
@Livlin promin, detatko si me vyzadalo. Holky uz odpovedely, diky.
@Virginia píše:
A je možné to považovat za nový druh, když je to vlastně jiný původní přetransformovaný druh?
urcite. Puvodne jsme i my byli jiny druh, stoupli na dve a uz se nam rika „clovek“. Pocet udu a vymesky jsou stale stejne.
@AniNevim píše:
@Mar__tanka1983 ty jako fakt nevis, ze cukroviho ma byt vic, nez maj sousedi?Kde zijes?
@AniNevim píše:
@Mar__tanka1983 ty jako fakt nevis, ze cukroviho ma byt vic, nez maj sousedi?Kde zijes?
Tak to bych se tu osobně zbláznila, protože sousedka má snad fabriku… Soupeřit nemíním.
Ale je pravda, že nějak nemůžu spát, tak jsem zadělala těsto na ořechové miňonky a zítra s dcerou budeme péct…
Taky dělám z lineckého více druhů - naplním různými náplněmi, různě dozdobím (namočím v tmavé nebo bílé čokoládě, případně půl na půl, posypu něčím nebo navrch dám ořech,, mandli…).
Jinak doporučuji šlehačkové - hned mi stejně přijde nejlepší. No a nemusí se obalovat jen v cukru, ale třeba to udělat různě naslano - se sýrem, kmínem, mákem…
A pak nepečné cukroví - takové burizovnové koule, vosí hnízda, kokosové kuličky…
Něco nepečeného…rumové kouličky. Nebo teď mě napadlo t cukrovíčko z bílého vína? ![]()
Já má čtyři těsta a asi dvanáct druhů.. Různé náplně, něco obarvené kakaem, něco ne a různě ozdobeno ![]()
Taky mam malo druhu, zatim mam pet a jeste budu delat tak dva. Oproti lonsku, kdy jsem mela 12 druhu to je malo, ale moc to nejde s prckem, radsi se venuji jemu nez cukrovi, poradila bych slehackove 400 g mouky,1 maslo,1 vanilkovy cukr a 1 smetanu ke slehani, vykrojit, upect a obalit v mouckovem cukru ![]()