Málo spánku přes den

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
215
1.10.12 19:44

Málo spánku přes den.

Ahojky,

Chtěla bych se zeptat jak to máte ze spaním přes den??

Naší malé je 5 měsíců a pár dní, přes den pomalu vůbec nespí a ještě mi na to příjde docela malá.

Třeba dneska vstávala v 6, usnula na 3O min po desáte no a ted šla spát je 19:30 a vlastně usnula při kojení, jestli to bude jako včerá tak se probudí kolem druhé, nakojim, usnu a pak se probudí mezi čtvrtou pátou a ještě usnu tak na hodinku až dvě.

tak co myslíte, je to málo, nebo je to normální??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
1.10.12 19:48

No každé dítě má potřebu spánku jinou, je to dost málo, ale nějak nevím, co by si s tím chtěla dělat.. Možná to zkusit jinak - pokud spí doma, tak jí dát do kočárku a jít ven nebo naopak.. Ta moje od toho půl roka spala tak max. hodinu přes den a 12 v noci (s pauzama na kojení) teď je jí jedenáct a spí už většinou už jenom tu jednu půlhodinku.. Ale věř, že tu budou maminy psát, že jim děti spí i 4-5 hodin přes den :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25112
1.10.12 19:53

A je protivná, nebo si hraje a je v klidu? Podle toho bych se řídila. Určitě jsou děti, které špatně usínají a snadno se budí, ale taky jdou děti, co prostě nemají potřebu spánku. A jak to měla doteď? Každé dítě je holt jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
1.10.12 19:56

Naše v pěti měsících spávala 3× denně, většinou zhruba po hodině. Teď je jí 7 a spí 2× denně, dopoledne 45 minut a odpo hodinu a půl.
Radu teda bohužel nemám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
1.10.12 20:16

Buď ráda, že ti aspoň půlku noci prospí :))) To u nás do roka vůbec nehrozilo, pěkně se budil co 2 hodiny (kolem 7-8m i častěji - období úzkosti). A přes den tomu spaní taky moc nedal a nedá, spaní 2h v kuse je skoro zázrak a že by spal 4h, to bych do teď (bude mít rok a půl) spočítala na prstech. A střídají se období, kdy spí 2× denně a kdy jen 1× denně. Co nadělám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
1.10.12 20:17

Pridávám se k egabriela82 mě malá spí už do jednoho měsice 10 hodin v kuse a přes den tak hodku ale je hodná vykláda si i občas pobrečí sice skoro nic doma nepodělám ale hlavně se vyspím v noci :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
1.10.12 20:37

Mám taky téměř pětiměsíční holčičku a spí taky takhle. Usíná v půl osmé, budí se kolem jedné a pak kolem páté. Usíná tak do půl osmé.. Pak spí před obědem, pak až kolem třetí.. a přes den to není nikdy víc než půl hodiny. První dcerka spala v kočárku klidně tři hodiny.. na druhou stranu je druhá dcerka v noci klidnější. Když nespí tolik přes den, spí o to víc v noci. Což je lepší ;)

Takže je každé dítě jiné i v potřebě spánku.. horší by bylo, kdyby byla unavená a nemohla usnout.. což ale tak rozhodně nevypadá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
2.10.12 08:19

Naštěstí je přes den docela pohodě, pokud nemá hlad a nebo si myslím že už jí svědí dásničky. Dneska se dokonce probudila za noc jenom jednou a ráno vstávala vysmátá :) To jen já jsem si říkala jestli není ještě malá na celý den vzhůru. Taky, ruku na srdce, toho neudělám tolik jako když si zdřímla po dvou hodinách na půl hodinky pravidelně. :) hlavně že to není nějaká chyba :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
2.10.12 08:26

Naša slečna spávala v piatich mesiacoch pol hodiny dopoludnia v kočiari, cca tri hoďky po obede a zase tridsať minút popoludní v kočiari. Teraz má o päť mesiacov viac a schrupne si v podstate rovnako, s výnimkou poobedňajšieho spánku, kde si to skrátila na dve hodiny. V noci spí od pol ôsmej večer do siedmej rána. Občas sa stane, že sa s plačom zobudí počas noci alebo vstane okolo piatej, šiestej - to ju prebalím, dám mliečko a spí v podstate do ôsmej rána…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
25.7.13 08:47

Nám malej 5 měs spí za den tak 2 hodiny až 3 záleží v kolik ráno vstane, většinou spí za den tak 4× ale jen po půl hodinách, starší to dělala ale taky tak, večer pak usíná o půl 8 a bud spí do 6 nají se a ještě spí do osmi nebo se v 6 nevzbudí a vzbudí se třeba okolo sedmé a to už pak jde spat až tak v 9 dopoledne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí