Maloměsto a práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Jsi typická baba, která neví co chce! Prostě buď budeš dojíždět denně 4 hodiny do práce nebo seď doma na zadku.
Jiná volba není a žádnou jinou ani nečekej. Ty sama se musíš rozhodnout co chceš! Nikdo za tebe rozhodovat nebude!
- Citovat
- Upravit
Já bych dojížděla. Znám spoustu lidí, co dojíždějí 2 hodiny tam a 2 zpátky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@karfice píše:
Jsi typická baba, která neví co chce! Prostě buď budeš dojíždět denně 4 hodiny do práce nebo seď doma na zadku.Jiná volba není a žádnou jinou ani nečekej. Ty sama se musíš rozhodnout co chceš! Nikdo za tebe rozhodovat nebude!
trosku prehnane ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bohužel nenašel. Plat co má tady nikde mít nebude. Navíc se nechce přestěhovat, protože práci, kde pracuje zná a bude ještě povýšen. To co vydělá tady, by jsme při štěstí vydělali oba v Praze.
- Citovat
- Upravit
Plno lidí se od nás do Prahy stěhuje, protože dojíždět půlku pracovní doby se nedá denno denně vydržet. Dále musím brát v úvahu, že se mi dojíždění finančně nevyplatí. Co dám za podnájem u nás a za dojíždění, za to mám garsonku v Praze.
- Citovat
- Upravit
Pokud má manžel tak dobře placenou práci, že už nikdy nikde nebude mít víc, tak bych se poohlídla po možnosti dělat sama na sebe. Případný kapitál se dá dohromady a krach neohrozí vaše soužití.
- Citovat
- Upravit
U nás je taky málo práce (možná jsme krajanky
), taky mě napadlo dojíždět do Prahy, ale zabíjet dvě hodiny minimálně dojížděním, na to jsem moc matka
Tak si raději počkám, až se něco objeví u nás.
- Citovat
- Upravit
No tak to záleží na tobě, museli jste si o tom s tvojím popovídat. Jestli chceš být bez práce a pak brečet ještě více, prosím, pokud to teda finančně zvládáte, jestli sháníte peníz navíc, nevim, jdi do práce. Já jsem na tom skoro stejně a práci nemám vůůbec na obzoru..Mám to horší.. Brala by jsem tvoji práci na dojíždění
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak, jsem z Hodonína, kde je to úúúplně na hov…,kdysi jsem dělala v Plzni kde to stálo za to
Po mateřské se tam vátím, tady prostě práce není
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dojížděla jsem do Prahy z menšího města rok, délka dojíždění jak kdy, podle dopravní situace, někdy 90 min, někdy 2,5h. Odjížděla jsem denně v 6 ráno a vracela jsem se mezi 6-8h večer, někdy i později. Dalo se to přežít, potřebovala jsem po škole praxi, práce mě bavila…ale s dítětem už by to nešlo. Další věc je, že polovina výplaty šla na benzín.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Leila90 píše:
Jinak, jsem z Hodonína, kde je to úúúplně na hov…,kdysi jsem dělala v Plzni kde to stálo za toPo mateřské se tam vátím, tady prostě práce není
z Hodonína mám kamarádku a ta hned po skončení střední školy utíkala za prací jinam ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co možnost přestěhovat se na půl cesty? hodinové dojíždění do práce (nevím, jestli je to autem nebo hromadnou dopravou) není žádná velká hrůza… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, řeším takový problém. Bydlím na maloměstě a nemůžu sehnat práci. Pracovní nabídka znamená dojíždění cca 4 hodiny denně. Mám dvě volby zůstatv domácnosti nebo se přestěhovat do Prahy. Přítel se přestěhovat nemůže, protože, tady má dobrou práci. Co by jste dělali vy? Byli v domácnosti nebo se přestěhovali sami? Zůstat pro me na maloměstě znamená se zakopat.